Posted on

Jadikan Blog Sebagai Mesin Buat Duit

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kelebihan blog adalah, boleh beroperasi 24 jam dan pemilik blog mempunyai kuasa penuh ke atas kawalan blog.

Dengan kelebihan yang ada, pemilik blog hanya perlu sediakan isi kandungan blog yang menarik dan yang bersifat perniagaan untuk menarik pembaca, pembeli dan juga peminat. Baru lah blog tersebut boleh dijadikan sebagai mesin buat duit.Yang paling baik adalah guna platfom berbayar ( sewa hosting sendiri ) berbanding yang percuma.

Untuk pemilik perniagaan, blog merupakan satu-satunya alat pemasaran yang paling efektif dan menjimatkan. Mampu untuk meningkatkan ROI syarikat dan dapat menjimatkan kos pemasaran disamping boleh bertindak sebagai mesin untuk buat duit kepada syarikat.

Ilmu ini, jika ada yang ingin mempelajarinya pihak admin akan kenakan caj sebanyak RM 3800 untuk satu kepala ( mahal kan?, oleh itu pihak admin sarankan supaya pergi cari info berkenaan perkara ini di internet. Ianya lebih menjimatkan dan percuma ). Bila dah dapat, sila explore dan setup sendiri sampai jadi dan harap maklum.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila kemukakan kepada pihak admin yang bertugas. Sila whatsapp / wechat / telegram / line atau call di talian 011 3222 9401

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

More from my site

  • Blog Adalah Mesin Sedut DuitBlog Adalah Mesin Sedut Duit Admin start bela dan menternak blog ni.......... sejak dari tahun 2006 lagi. Salah satu darinya adalah blog niaga24jam.com. Aktiviti menternak dan membela blog merupakan salah satu […]
  • Bitcoin Store Dan Account TwitterBitcoin Store Dan Account Twitter Bitcoin store support 100% sistem pembayaran menggunakan bitcoin dan ini merupakan salah satu cara mudah untuk masuk ke pasaran antarabangsa bersama-sama sistem pembayaran yang lebih […]
  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
  • Mesin Buat Duit 24 JamMesin Buat Duit 24 Jam Sesiapa sahaja boleh memilikinya. Beroperasi sebagai mesin buat duit secara 24 jam dan sesuai untuk semua peringkat pengguna.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *