Posted on

Jaket Kulit Edisi Terhad

Assalamualaikum tuan-tuan da puan-puan,

Alhamdulillah dan bertemu sekali lagi, produk terbaru dari saya iaitu jaket kulit tetapi edisi kali ini agak terhad dan siapa cepat dia dapat.

Okay, jaket kulit ini ada dua jenama sahaja iaitu Levis dan Harley Davidson. Saiz muat-muat untuk badan orang Asia sahaja iaitu bermula dari M,L dan XXL.

Contoh sebahagian dari koleksi jaket kulit yang yang tawarkan oleh pihak saya,tuan-tuan dan puan-puan boleh rujuk dekat bawah:

[nggallery id=56]

Contoh jaket kulit yang lain-lainya tuan-tuan dan puan-puan boleh rujuk dekat sini : SILA KLIK DISINI

Sebarang tempahan sila hubungi pihak saya atau klik saja disini SILA KLIK DISINI

Sekian terima kasih dan selamat majujaya

More from my site

  • Kasut Futsal Jenama KoolKasut Futsal Jenama Kool Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Ini dia produk terbaru dari saya, kasut futsal jenama kool.Kasut futsal ini boleh diketegorikan sebagai kasut futsal ORI keluaran dari […]
  • Seluar Jeans Levis Kain GuniSeluar Jeans Levis Kain Guni Untuk peminat yang suka barang kualiti tetapi harga mampu milik. Sila rujuk disini untuk stok seluar jeans terpilih.
  • Sabun Slimming USASabun Slimming USA Harga serendah RM 1.40 sebiji. Tawaran untuk aktiviti borong sahaja.
  • Lipo 8 Burn Slim Dari SwitzerlandLipo 8 Burn Slim Dari Switzerland Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Bertemu sekali lagi dan produk kali ini untuk buang lemak dan selulit berlebihan pada badan. Jenama lipo 8 keluaran Switzerland dan di […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *