Jangan Tanya No Phone Supplier

Assalamualaikum dan salam hormat,

Bila berurusan dengan peniaga atau pembekal jangan sekali-kali minta no phone supplier barang.

Pihak admin dah banyak kali kena kes seperti ini. Cara seperti ini nampak sangat tidak beradap dan tidak beretika. Mungkin hasrat anda untuk berurusniaga dengan peniaga dan pembekal tersebut akan sampai setakat itu sahaja ( jika nak juga, elok pergi cari sendiri ).

Ingat!……….dan jangan dok ulang dah perangai serupa itu. Buruk rupanya.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Group Telegram Malaysia Untuk Aktiviti Bisnes SahajaGroup Telegram Malaysia Untuk Aktiviti Bisnes Sahaja Isi dalam Group hanya fokus kepada aktiviti bisnes sahaja iaitu PENGIKLANAN, NETWORKING UNTUK BISNES dan KEMBANG BIAK ILMU BISNES. Join group buat masa ini percuma.
  • Cara Dan Persiapan Awal Untuk Bersara Diusia MudaCara Dan Persiapan Awal Untuk Bersara Diusia Muda Bersara diusia muda, cuba baca cerita pendek dari pengalaman admin sendiri dan mungkin ada sesuatu yang berguna boleh dijadikan garis panduan awal sebelum bersara.
  • Bila Berniaga Kena Pandai Berjimat CermatBila Berniaga Kena Pandai Berjimat Cermat Bila masuk bidang perniagaan, kena pandai berjimat cermat dan tahu untuk mengurus sumber kewangan yang sedia ada. Penting sungguh bab ni sebenarnya. Emmm ada lagi sambunganya dan boleh […]
  • Jangan Dibiarkan KosongJangan Dibiarkan Kosong Kongsi ruangan kosong yang ada di dalam premis perniagaan jika tidak mampu. Buka kepada pembekal luar dan premis perniaggaan yang kurang produk berpotensi besar untuk kehilangan pelanggan […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *