Posted on

Jangkaan 25 Juta Pengguna Internet Menjelang 2015

Assalamualaikum,

Dijangkakan pengguna internet di Malaysia bagi tahun 2015 akan mencecah 25 juta pengguna.

Laporan 2013/2014 ini dipetik dari Kementerian Kewangan Malaysia dan angka ini memang cukup besar bagi pihak admin selaku blogger kecil-kecilan. Dari jangkaan yang besar ini, bolehkah pihak admin dapat 1% manfaat darinya?.

91% rakyat Malaysia memiliki akaun Facebook dan jumlah urusniaga dalam talian juga dijangkakan meningkat dari RM 1.8 juta ke RM 5 Billion.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Peluang Untuk Blogger Menjadi Super KayaPeluang Untuk Blogger Menjadi Super Kaya Inilah kelebihanya jika memilih kerjaya sebagai seorang blogger. Tak perlu berebut tender dan peluang beriban-riban depan mata.
  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
  • BitcoinBitcoin Bermula dari tarikh 6/2/2017, kami di niaga24jam.com secara rasminya telah menerima BITCOIN ( BTC ) sebagai alat pertukaran baru untuk kesemua urusan yang melibatkan jual dan beli.
  • Sabun Pemutih Alpha Arbutin OriginalSabun Pemutih Alpha Arbutin Original Stok sabun pemutih alpha arbutin original boleh didapati di sini secara online. Min order 5 doz dan harga borong.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *