Jerawat Banyak Dan Malu Nak Selfie

Assalamualaikum dan salam hormat,

Tengok orang lain selfie sana-sini, kita pun nak selfie……alamak muka jerawat banyak laaa.

Dah try banyak jenis produk tapi jerawat tak mau hilang juga, macam mana ni?. Macam mana apa?……cuba lagi…….dan terus cuba lagi  sampai jumpa produk yang sesuai.

Admin ada satu produk yang hendak dikongsikan kepada anda semua yang ada masalah dengan jerawat. Admin guna produk ini untuk serang kuman resdung yang ada dalam badan admin ( geram sebab nak makan udang tak boleh ). Terperasan yang jerawat sikit-sikit, bintik hitam dan bintik putih yang ada dekat muka admin turut hilang bila ambil produk ini. Rasanya produk ini sesuai juga dengan anda.

Harga produk ini RM 65.50 sebotol dan pos percuma.

Berminat untuk mencuba produk yang sama, sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba

Proses memburu kuman resdung dari dalam.
Proses memburu kuman resdung dari dalam.

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

  • Muka BerjerawatMuka Berjerawat Muka berjerawat baca dekat sini untuk info berikutnya. Produk 5 star dan sangat berkesan untuk hilangkan jerawat.
  • Kerap Bersin Waktu PagiKerap Bersin Waktu Pagi Cerita dah ada, testimoni dah ada, produk pun sudah ada....rasa berkenan nak cuba contact admin untuk tempahan. Salah satu dari ubat […]
  • Arche Pearl Cream OriginalArche Pearl Cream Original Produk original untuk 3 jenis kegunaan iaitu jerawat, pelindung sinar UV dan juga sebagai make-up foundation.
  • Bintik Hitam Dan Bintik Putih Di MukaBintik Hitam Dan Bintik Putih Di Muka Cara mudah buang blackhead dan whitehead pada muka. Baca dekat sini kisahnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *