Posted on

Jersi Bola Dari Thailand

Assalamualaikum dan salam hormat,

Emmmm, harga terkini jersi bola gred player issue yang admin dapat dari supplier pada 27/8/2017 sekitar RM40 macam tu untuk sehelai…perghhh…boleh tahan juga harganya tetapi memang sepadan laaa dengan kualiti jersi yang admin dapat tu.

Jersi gred player issue

Nak tengok macam mana kualiti jersi gred player issue dari Thailand yang terkini?. tuu haaa dekat bawah tu. Dapat bawa masuk ke market international dan jual pada harga $40 + postage pun cantik sangat-sangat dah…..saja nak bagi klu……….heeee…heeeee. Jersi ni semua dah ada buyer dari jauh tumpang buku order, katanya nak pergi beli sendiri jauh sangat…..dah kebetulan admin selalu ke sana, jadinya harung sekali laaaaa….harga tadi bukan harga jualan runcit rasanya….itu harga supplier dengan reseller….

Jersi_made_in_Thai

Jersi kebangsaan out of stock

Harga yang admin dapat tu disebabkan sudah kenal lama dengan supplier. Yang bestnya semua jersi dari banyak pasukan terkenal, ada dibekalkan oleh mereka dan untuk jersi kebangsaan pulak sejak dari awal-awal lagi dah out of stock…..perghhhhh memang laku keras jersi tu……….( jersi champoin katakan )…………..Eeemmmmm untuk members baru, admin tak pasti laaa pulak berapa harga yang supplier tu akan bagi….Paling kurang RM 45 macam tu rasanya…..walauapapun kualiti jersi yang admin dapat tu memang puas hati sangat-sangat dan jika nak guna untuk buat bisnes diperingkat international rasanya boleh lepas sangat-sangat tetapi kena berani declare under copy ori, itu pun jika berani laaaaa…heeee…heeee. Jika terima surat amaran cepat-cepat buang dari senarai, biasanya akan terima surat amaran dari pihak pengeluar terlebih dahulu tetapi jika dah dapat surat amaran pun masih nak tunjuk sikap keras kepala juga…..mau tau laaaa risikonya nanti…

Nak tau macam mana nak order jersi gred player issue dan second ori dari Thailand?, boleh masej ke pihak admin untuk bantuan susulan. Pihak admin tak supply tapi boleh bagi petua dekat mana nak dapatkan stok dan jersi-jersi ni semua…..

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

More from my site

  • Bitcoin VS Emas FizikalBitcoin VS Emas Fizikal Emmmmmm...........admin menggunapakai kedua-dua platfom tersebut buat masa ini dan setiap satu darinya mempunyai peranan masing-masing dan kedua-dua platfom tersebut juga ada kekuranganya […]
  • Activated Your 90 Billion Neuron Brain CellsActivated Your 90 Billion Neuron Brain Cells Our brain contains 80 - 90 billion neurons cells and how to activated that neuron cell? and for what?. Help me to improved my English sections.
  • Kasut Bola MurahKasut Bola Murah Assalamualaikum, Nak beli kasut bola original pada kadar harga yang murah dan berpatutan? Boleh cuba kasut bola jenama KITO. Produk original dan buatan Thailand. Contoh kasut sila […]
  • Pelaburan Atas Nama Bitcoin Mula Masuk MarketPelaburan Atas Nama Bitcoin Mula Masuk Market Bitcoin dijangka akan mencecah $3000 ke $5000 dalam tempoh waktu terdekat ( Bajet 2 tahun +++++++++++ 5 tahun ). Bukan esok hari di dalam kelendar skim cepat kaya.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *