Posted on

Kacang Pistachio Malaysia

kacang pistachio 10 kg

Assalamualaikum dan salam hormat,

Harga sekilo RM 52.50 ( harga ikut pasaran semasa dan boleh berubah pada bila-bila masa ). Min order untuk bisnes 1 kotak ( 10 kg ) dan harga tidak termasuk kos penghantaran.

Stok kacang pistachio dari Califonia ( USA ) dan stok ready setiap masa ( nak order bila-bila pun boleh ). Kacang cerdik ini sangat sedap kalau dimakan bersama kismis hitam + susu. Emmmmhhhhhh…..setakat sekilo tak cukup rasanya.

Jika ada sebarang pertanyaan dan tempahan sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

kacang pistachio 10 kg

More from my site

  • Kacang PistachioKacang Pistachio Yang ini perniagaan secara kecil-kecilan untuk produk mewah iaitu kacang cerdik / kacang pistachio. Kacang yang berstatus kelas atasan, harga mahal tetapi sangat sedap dan enak kalau […]
  • Baju Kemeja Slim FitBaju Kemeja Slim Fit baju kemeja slim fit untuk aktiviti borong. Harga sehelai RM 35 sahaja
  • Kasut Futsal Di Malaysia Online ShoppingKasut Futsal Di Malaysia Online Shopping Kasut futsal original dan harga bajet. Sesuai untuk kegunaan semua lapisan masyarakat di Malaysia.
  • Bila Berniaga Kena Pandai Berjimat CermatBila Berniaga Kena Pandai Berjimat Cermat Bila masuk bidang perniagaan, kena pandai berjimat cermat dan tahu untuk mengurus sumber kewangan yang sedia ada. Penting sungguh bab ni sebenarnya. Emmm ada lagi sambunganya dan boleh […]
Alat Sedut Dan Tarik Duit

Belajar cara mudah untuk setup mesin TARIK duit yang mampu bekerja keras secara 24 jam  menggunapakai platform blog wordpress ( sedut ilmu dulu, baru pikiar pasai duit ). Berminat nak ambil tahu, sila klik butang CLICK JOIN dibawah.

Notis: untuk PENGGUNA APLIKASI TELEGRAM SAHAJA.

Untuk yang tak ada alamat email, sila taip demo@niaga24jam.com dan klik join.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *