Posted on

Kad Kahwin Murah Dari Utara

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Alhamdulillah dan bertemu sekali lagi.Pihak kami merupakan pembekal dan peniaga kad kahwin murah dari utara.Lokasi perniagaan kami di Arked Niaga Padang Besar,Perlis.

Contoh kad kahwin tuan-tuan dan puan-puan boleh rujuk dekat bawah. Ini adalah kad kahwin edisi 2009 yang masih hidup dan yang masih mendapat permintaan yang tinggi dikalangan pembeli.Selain kualiti kad yang dijamin bermutu, rekabentuk kad yang menarik juga turut disediakan.

[nggallery id=22]

Kad kahwin ekonomi

Kuantiti: 100 keping satu pek
Harga: RM 0.25 sekeping
Urusan Pembayaran:

Untuk tempahan sila klik banner dibawah:

Bab urusan penghantaran pihak kami akan uruskan semuanya dan pihak kami akan pastikan setiap barang yang dihantar akan sampai dengan selamat kepada pihak tuan-tuan dan puan-puan.Bab satu lagi pulak iaitu cetak ayat atau ucapan pada kad kahwin.Perkhidmatan ini bergantung kepada permintaan pelanggan.Jika perlu pihak kami akan uruskannya bagi pihak tuan-tuan dan puan-puan dan borang yang berkaitan boleh di muat turun dekat bawah.

Seperti  biasa jika berminat atau ada sebarang pertanyaan yang  berkaitan dengan produk yang sedang war-warkan ini,sila gunakan ruangan komen yang telah tersedia secara percuma dibawah.Harap maklum.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

 

More from my site

  • Kotak kerongsangKotak kerongsang Ada sesiapa yang berniaga kerongsang ?sudah  tentu ada... kan?.Saya nih dah lama berniaga kerongsang,bermula dari tak ramai orang berniaga kerongsang dalam internet nih sampai lah […]
  • Pembekal sabun gluta kojic 2 layer dan 3 layerPembekal sabun gluta kojic 2 layer dan 3 layer As salam tuan-tuan dan puan-puan, Pihak saya ada membekal sabun gluta kojic 2 layer dan juga 3 layer yang original untuk pasaran tempatan. Untuk sebarang tempahan dan pertanyaan […]
  • Sabun Susu BerasSabun Susu Beras Sabun susu beras adalah produk keluaran dari negara Thailand.
  • Kacang PistachioKacang Pistachio Yang ini perniagaan secara kecil-kecilan untuk produk mewah iaitu kacang cerdik / kacang pistachio. Kacang yang berstatus kelas atasan, harga mahal tetapi sangat sedap dan enak kalau […]

14 thoughts on “Kad Kahwin Murah Dari Utara

  1. camne nak contac? xde detail pasal kad kahwin ni, mcm mana nak letak address, map dsb. tolong bagi no. telephone dan alamat kedai skali. thank you.

  2. Salam..

    Mcm mn nk order & contact?

    TQ..

  3. leh x upload pic jemputan khwn yg more beauty……tq

  4. kad kahwin nie siap sampul ker…kalo order skrg utk bila blh smpi…

  5. Ya sekali dengan sampul…sat saja. 2 ke 3 hari sampai aaa

  6. salam..mcm mn nk tempah ni….kos phantaran ke sarawak agak2 berapa utk 500pcs

  7. Heee..heee sudah tentu boleh tapi saya kekurangan waktu untuk upload yang terbaru

  8. cm ner nak tempah. klu nak 1000pcs bape harga siap penghantaran

  9. bleh x bg no hp…

  10. salam,

    saya berminat nak tempah 100pcs for design WCA529 / WCA526…boleh courier ke KL?
    …nak segera…dalam minggu ni?

  11. Design tak buat, minta maaf la ye..

  12. salam…sy berminat utk menempah kad utk kod WCA530. Mcm mana nk send semua maklumat yg perlu utk kad?

  13. Salam Tuan, yang ini kami jual kadkawin sahaja dan design tambahan kami tak buat..minta maaf no..

  14. nak tnya kad wca 544. ada tak? qty 600. harga sekali sampul n pos rm brapa?
    bila boleh dapat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *