Posted on

Kasi BOOM Kan Perniagaan Anda

Assalamualaikum dan salam hormat,

Hajat untuk siapkan mesin SEO telah telaksana. Misi utamanya adalah untuk boooomkan bisnes sedia ada melalui kaedah SEM dan VIRALMARKETING.

Apabila betul-betul berfungsi kelak, mesin ini bakal menjadi salah satu dari pusat database untuk aktiviti bisnes bagi suatu tempoh jangkamasa yang panjang supaya dapat menggantikan kebergantungan melampau-lampau terhadap gergasi database yang sedia ada sekarang ini ( mereka tidak jujur apabila bisnes mereka mula tergugat, mengubah algorithm secara keras ).

Berminat untuk boomkan bisnes anda, sila rujuk di sini direkteri.com

Jika ada sebarang pertanyaan, sila whatsapp/telegram/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: Mesin baru ada banyak kekurangan, cacat cela sila abaikan dan fokus kepada matlamat asal. Cacat cela tu nanti serahkan saja kepada pihak jurutera yang akan selesaikanya.

More from my site

  • Belajar 3 Teknik Marketing Secara OnlineBelajar 3 Teknik Marketing Secara Online Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.
  • Kos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25KKos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25K Untuk tempoh 2 bulan sahaja, ada seorang anak muda masej dekat admin katanya dia telah berjaya meleburkan duitnya sebanyak RM25k ++ semata-mata untuk iklan berbayar ( hampa ada berani […]
  • BitcoinBitcoin Bermula dari tarikh 6/2/2017, kami di niaga24jam.com secara rasminya telah menerima BITCOIN ( BTC ) sebagai alat pertukaran baru untuk kesemua urusan yang melibatkan jual dan beli.
  • Cara Jimat Kos IklanCara Jimat Kos Iklan Untuk dapat target buyer yang tepat, platfom search engine adalah salah satu daripada tempatnya yang membekalkan kepada pemilik perniagaan target buyer yang sangat tepat. Bagaimanakah caranya?.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *