Posted on

Kasut Apa Ntah, Untuk Aktiviti Perniagaan Dan Borong

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ronda-ronda dekat tempat supplier, dapatlah khazanah famous ni semua. Ini semua untuk aktiviti perniagaan terutamananya untuk aktiviti borong.

Pihak admin tak pasti, kasut apa ntah. Design macam lawa, tengok ada cap adidas dan nike. Pihak admin tak supply sangat kasut-kasut yang jenama ntah apa-apa ni, kasut sukan Leo, Pan dan Breaker juga yang menjadi kegemaran pihak admin.

Nak berniaga kasut brand ntah apa-apa ni, boleh la whatsapp/telegram/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: lambat kena tinggai…..

More from my site

  • Kasut Nike Roshe Dan AdidasKasut Nike Roshe Dan Adidas Kasut harga murah, berjenama dan yang boleh beli dekat Malaysia. Harga sekitar RM 95 macam tu sahaja. Emm tak dapat yang mahal, dapat yang murah tetapi elok pun okay dah.
  • Kasut Futsal Jenama Pan Dan BreakerKasut Futsal Jenama Pan Dan Breaker Untuk peminat kasut futsal original sahaja. Ada 2 jenama terkenal iaitu breaker dan pan. Kasut original dan harga sepasang RM 110 Sehingga RM135 sahaja. Pos laju free.
  • Kasut Sukan Pan Dan BreakerKasut Sukan Pan Dan Breaker Kasut sukan PAN dan BREAKER untuk aktiviti borong dan runcit. Status kasut original.
  • Kasut Futsal Breaker KingcobraKasut Futsal Breaker Kingcobra Untuk peminat kasut futsal jenama Breaker. Design kali ini diberi nama KINGCOBRA dan harganya RM 210.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *