Posted on

Kasut Boot Underground, Salomon Dan Khemah Pasang Siap

Assalamualaikum dan salam hormat,

Semalam punya cerita, selam p selam mai dapat lah 3 produk yang menarik ni dan pihak admin rasa ada peminatnya dekat sini.

Kasut boot underground tu dekat Malaysia admin tau payah nak dapat dan tak banyak yang jual, kepala depan ada besi kasut tu. Yang admin blurr sikit, bab skru yang ada dekat  bawah tapak kasut tu ( motif yang tidak diketahui ). Kasut Salomon untuk kaki trecking pun supplier bawa masuk juga tetapi saiz yang sampai semua besar-besar belaka. Emmmmmm khemah pasang siap tu pulak untuk kaki pancing dan geng yang suka aktiviti jungle trecking dan camping.  Tak payah dah pasang kerangka besi segala bagai….Buka saja khemah ni, dia akan bidas sendiri lepas tu adjust sikit-sikit bagi elok. Nak simpan pun senang khemah ni….tak sampai 2 minit dah boleh siap…….apa macam………………..berminat?.

Semua barang-barang ini ketegori limited dan ready stok.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Lambat kena tinggai!.

Harga dia agak mengetarkan jiwa. Boot ni ada besi dekat depan dan limited stok.
Harga dia agak mengetarkan jiwa. Boot ni ada besi dekat depan dan limited stok.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *