Posted on

Kasut Bundle Terpilih

Assalamualaikum,

Update terkini berkaitan stok kasut bundle yang boleh pilih dan tidak boleh pilih.

Saiz bermula dari 7 sampai 10. Kualiti kasut bundle semuanya masih cantik lagi. Paling minima untuk tempahan 1 guni. Ada macam-macam jenama..

Contoh kasut bundle untuk rujukan sila rujuk dibawah:

[nggallery id=60]

Kalau ada yang berminat, sila hubungi pihak saya kembali.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga

Follow my latest project:

7 thoughts on “Kasut Bundle Terpilih

  1. sila pm. saya bminat.

  2. sila email sy harga borong kasut converse bundle tu …ada pic2 kasut tak?..

  3. saya nak bertanya napa barang ni murah sangat. apa jenama barangnya ..? boleh meyakinkan ke……?

  4. As salam, oo kasut ni ke? atau produk lain..Kalau kasut bundle memang murah tapi kena ambil banyak la..

  5. Sila email sy. Serta harga dan gambar.
    Thank you!

  6. Sy berminat.. boleh bgtau mcmana nak borong kasut bundke?

  7. Saya minta maaf kasut bundle tak buat dah..projek ini sudah lama saya stop..sekarang ni buat kasut baru semua tetapi konsep order sama macam kasut bundle..semua boleh terlibat..no maximum dan no minimum…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *