Posted on

Kasut Futsal Breaker Kingcobra

Assalamualaikum,

Stok baru terima dari supplier kasut futsal. Kasut jenama Breaker kingcobra.

Buat masa ini, hanya 3 design ini sahaja yang diterima oleh pihak admin. Harga termasuk kos pos RM 210. Sila rujuk dibawah untuk gambaran yang lebih jelas. Tengok-tengok dulu, jika berkenan sila hubungi pihak admin. Saiz bermula dari 38 sehingga 44.

Sebarang tempahan dan pertanyaan yang berkaitan sila kemukakan kepada pihak admin yang bertugas. Sila whatsapp / wechat / telegram / viber / line atau call di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Stok baru terima. Kasut Futsal Breaker Kingcobra.
Stok baru terima. Kasut Futsal Breaker Kingcobra.

More from my site

  • Stok Kasut Vans Baru SampaiStok Kasut Vans Baru Sampai Untuk peminat kasut Vans, stok terhad, saiz terhad tetapi kualiti kasut terbaik dan pos laju percuma.
  • Kasut Sukan Online MurahKasut Sukan Online Murah Pilihan kasut sukan terbaik dan harga mampu milik, tahan lasak, design menarik dan sesuai untuk kaum lelaki dan juga wanita. Kos penghantaran adalah percuma.
  • Stok Kasut Converse Harga Pasar MalamStok Kasut Converse Harga Pasar Malam Harga kasut ni RM93.50 sahaja ( gred pasar malam ) dan kos penghantaranya percuma. Kualiti kasut memang terbaik tetapi kasut tak ada kotak.
  • Kasut Futsal MurahKasut Futsal Murah kasut futsal original dan murah. Tempahan boleh dibuat secara online disini.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *