Posted on

Kasut Futsal Jenama Kool

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Ini dia produk terbaru dari saya, kasut futsal jenama kool.Kasut futsal ini boleh diketegorikan sebagai kasut futsal ORI keluaran dari MIT.

Adakah ada yang berminat? mesti ada kan.Tapi tuan-tuan dan puan-puan perlu tahu bahawa harga untuk kasut futsal ini boleh mencecah  sehingga RM 210 sepasang.

[nggallery id=55]

Kalau nak dapatkan kasut futsal jenama kool ini dengan harga yang lebih murah, tuan-tuan dan puan-puan kena beli ikut harga borong. Paling kurang tempahan adalah 5 pasang. Yang sebenarnya, kasut ini saya offer untuk peniaga dan bakal peniaga..harap maklum.

Jika berminat, sila contact saya balik sama ada guna ruangan komen atau call terus.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya

Kisah menarik berikutnya.........

17 thoughts on “Kasut Futsal Jenama Kool

  1. klu sepasang bro?klu borong pula brp?

  2. canteQ la kasut futsal nie….
    d KK ada ka suda ??

  3. Berapa harga setiap baju jenama kool. Pan. Joma. X munich dll.. klu mo jd agent kat sabah amcm ya..

  4. Salam bro, contact nama ada x ?

  5. brapa harga ?

  6. nk bli borong…byk gak ni…detail pliss… hey_dude96@yahoo.com

  7. bro,hantar quotation utk kasut neh…
    tempahan yang banyak..

  8. bro,saya mahu beli kasut futsal jenama kool 1,wrna biru kuning ok

  9. Saya minta maaf tuan, biz kasut ni dah tak aktif..Supplier kasut dah tukar biz…supplier lain harga mahal..

  10. harga borong untuk kasut fulsal kool..??

  11. Klu nk beli borong berape mcm mne kiranya

  12. Saya minta maaf, biz kasut ni saya tak buat dah…supplier offer harga mahai sangat..

  13. masih buat lagi x bisnes borong ni. saya nk amek kasut kool?

  14. Assalamualaikum . . Bang kasot kool ni ade jual lagi x?

  15. Wslm tuan, saya minta maaf tidak ada…

  16. bos,saya nak ambik dalam kuantiti yang banyak. boleh emailkan quotation? zulakmal.ashraf@gmail.com

  17. Salam hormat tuan, sila whatsapp/telegram dekat saya di talian 011 3222 9401…tq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *