Kasut Futsal Jenama LEO

Assalamualaikum,

Produk ini untuk peminat, peniaga dan pemborong kasut futsal dan kasual sahaja. Kasut ini original dan jenama LEO. Sangat sesuai untuk aktiviti sukan futsal, riadah dan juga aktiviti kasual. Sesuai untuk kegunaan lelaki dan juga perempuan.

Kualiti kasut memang terbaik setakat ini dan yang paling baik sekali adalah harganya yang sangat-sangat berpatutan dan mampu milik. Nak tahu berapa harganya?.  Sepasang RM 45 sahaja dan kos pos percuma. Untuk aktiviti borong, harga boleh kurang lagi dan mengikut kuantiti kasut yang ditempah, buat masa ini stok tidak ada masalah. Untuk dapatkan senarai harga borong terkini sila hubungi pihak admin yang bertugas atau sila rujuk ruangan hangouts yang telah disediakan.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan sila hubungi pihak admin yang bertugas melalui whatsapp/telegram/wechat/call ke +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

  • Kasut Futsal MurahKasut Futsal Murah kasut futsal original dan murah. Tempahan boleh dibuat secara online disini.
  • Arche Pearl Cream OriginalArche Pearl Cream Original Produk original untuk 3 jenis kegunaan iaitu jerawat, pelindung sinar UV dan juga sebagai make-up foundation.
  • Kasut Untuk Peminat Pasukan Hijau KuningKasut Untuk Peminat Pasukan Hijau Kuning Alang-alang dah jadi peminat tegaq pasukan hijau kuning, ini haaaaaaa ada satu lagi koleksi tambahan untuk peminat hijau kuning iaitu […]
  • Kasut Sukan Online MurahKasut Sukan Online Murah Pilihan kasut sukan terbaik dan harga mampu milik, tahan lasak, design menarik dan sesuai untuk kaum lelaki dan juga wanita. Kos […]

20 thoughts on “Kasut Futsal Jenama LEO”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *