Posted on

Kasut Futsal Murah

Kasut futsal LEO Original. Harga sepasang RM45

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kasut futsal ini original dan harganya memang murah. Jenama kasut LEO.

Kasut futsal ini hanya boleh didapati dengan mudah melalui online sahaja. Biasanya, kalau dekat kedai biasa memang susah nak dapat kasut macam ini ( kasut kurang glamour ). Tapak getah dan sesuai untuk main atas rumput karpet dan juga lantai semen. Saiz bermula dari 45/44/43/42/41/40 hingga 39/38/37/36.

Buat masa ini, harga kasut sepasang RM 45 termasuk kos pos laju. Kasut ini juga sesuai untuk berbagai aktiviti sukan lain seperti badminton, jogging dan riadah.Memang tidak rugi jika memilikinya.

UntukĀ  tempahan secara borong dan pertanyaan yang berkitan sila whatsapp / telegram / viber / call / sms pihak admin di talian 011 3222 9401.

Tempahan secara online sila rujuk di sini: niaga24jam.com/hangouts

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

Follow my latest project:

1.....2.....3.....next.....

PROGRAM DROPSHIP KOMISEN TINGGI

Komisen bemula dari 15% sehingga 70% dan standard komisen 20%. Bantulah diri sendiri untuk tambah pendapatan tanpa perlu modal berjuta-juta. Ini adalah projek ZERO RISK yang dikendalikan sendiri oleh pihak admin dan ianya terbuka untuk semua lapisan masyarakat yang ada perasaan nak cari duit lebih.

Emmmmm, toksah lah kita buang masa banyak-banyak dan jika rasa berminat sila isi nama, alamat email dan klik butang subscribe di bawah. Lepas tu terus pecut laju-laju dan rembat seberapa banyak peluang yang ada selagi termampu.

Tq.

P/S: Lambat kena tinggai.......

6 thoughts on “Kasut Futsal Murah

  1. Admin… Nk order camna ?

  2. Nk order macam mane

  3. Sila whatsapp/telegram pihak admin…dah send email..tapi tidak berjaya..Tq

  4. Stok kasut leo hijau hitam yg dlm gmbar tu ade lgi ke

  5. Ready stok tuan, tempahan secara online sila rujuk dekat sini https://niaga24jam.com/hangouts/product/kasut-sukan-leo-original/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *