Posted on

Kasut Futsal Murah

Kasut futsal LEO Original. Harga sepasang RM45

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kasut futsal ini original dan harganya memang murah. Jenama kasut LEO.

Kasut futsal ini hanya boleh didapati dengan mudah melalui online sahaja. Biasanya, kalau dekat kedai biasa memang susah nak dapat kasut macam ini ( kasut kurang glamour ). Tapak getah dan sesuai untuk main atas rumput karpet dan juga lantai semen. Saiz bermula dari 45/44/43/42/41/40 hingga 39/38/37/36.

Buat masa ini, harga kasut sepasang RM 45 termasuk kos pos laju. Kasut ini juga sesuai untuk berbagai aktiviti sukan lain seperti badminton, jogging dan riadah.Memang tidak rugi jika memilikinya.

Untuk  tempahan secara borong dan pertanyaan yang berkitan sila whatsapp / telegram / viber / call / sms pihak admin di talian 011 3222 9401.

Tempahan secara online sila rujuk di sini: niaga24jam.com/hangouts

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

More from my site

  • Kasut Futsal Jenama LEOKasut Futsal Jenama LEO kasut futsal original jenama LEO. Kualiti tip-top dan terbuka untuk aktiviti borong
  • Peniaga Kasut Futsal Dan Boot Di MalaysiaPeniaga Kasut Futsal Dan Boot Di Malaysia Takut untuk membeli secara online, jika begitu kisahnya sila temui wakil kami yang berdekatan dengan tempat anda. Untuk menjadi wakil kepada produk terlaris dari kami, sila berhubung […]
  • Peluang Perniagaan Menjual Kasut Dan Aksesori SukanPeluang Perniagaan Menjual Kasut Dan Aksesori Sukan Peluang perniagaan yang manarik, stok tahan lama dan permintaanya tinggi. Boleh dibuat secara online dan juga offline. Bila lagi mau cuba?.
  • Kasut Sukan Online MurahKasut Sukan Online Murah Pilihan kasut sukan terbaik dan harga mampu milik, tahan lasak, design menarik dan sesuai untuk kaum lelaki dan juga wanita. Kos penghantaran adalah percuma.
PROGRAM DROPSHIP KOMISEN TINGGI

Komisen bemula dari 15% sehingga 70% dan standard komisen 20%. Bantulah diri sendiri untuk tambah pendapatan tanpa perlu modal berjuta-juta. Ini adalah projek ZERO RISK yang dikendalikan sendiri oleh pihak admin dan ianya terbuka untuk semua lapisan masyarakat yang ada perasaan nak cari duit lebih.

Emmmmm, toksah lah kita buang masa banyak-banyak dan jika rasa berminat sila isi nama, alamat email dan klik butang subscribe di bawah. Lepas tu terus pecut laju-laju dan rembat seberapa banyak peluang yang ada selagi termampu.

Tq.

P/S: Lambat kena tinggai.......

6 thoughts on “Kasut Futsal Murah

  1. Admin… Nk order camna ?

  2. Nk order macam mane

  3. Sila whatsapp/telegram pihak admin…dah send email..tapi tidak berjaya..Tq

  4. Stok kasut leo hijau hitam yg dlm gmbar tu ade lgi ke

  5. Ready stok tuan, tempahan secara online sila rujuk dekat sini https://niaga24jam.com/hangouts/product/kasut-sukan-leo-original/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *