Posted on

Kasut Hiking Salomon

Kasut trekking Salomon

Assalamualaikum dan salam hormat,

Stok kasut hiking, trekking, jogging, camping dan backpacking yang baru saja sampai. Saiz bermula dari 40 sampai 45.

Kasut jenama Salomon dan stok kasut dapat dari Vietnam. Kualiti tip-top dan jaminan dari admin, jika kasut ini tidak elok atau tidak ngam ianya boleh dihantar balik kepada admin. Emmm…………tawaran dibuka untuk aktiviti borong dan juga runcit sahaja. Untuk pembelian secara runcit, anda akan dapat free gifts stokin,  spring kasut ( tawaran terhad ) dan pos admin bagi percuma.

Pertanyaan dan tempahan, sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Kasut trekking Salomon

  ADD TO CART

More from my site

  • Kasut Panjat Gunung Harga Mampu BeliKasut Panjat Gunung Harga Mampu Beli Kasut untuk aktiviti sukan lasak. Sangat sesuai untuk aktiviti trekking, hiking, camping , backpacking dan untuk panjat gunung lagi lah sesuai. Kasut ringan dan dapat free gifts stokin + […]
  • Kasut Hiking Trekking Dan CampingKasut Hiking Trekking Dan Camping Kasut ini jenamanya Salomon. Kasut ini kegunaanya untuk aktiviti hiking, trekking, camping dan outdoor aktiviti. Belum pernah pakai?. Stok baru ada dekat blog admin dan boleh order dekat […]
  • Kasut Kerja Pejabat Jenama Dr MartensKasut Kerja Pejabat Jenama Dr Martens Harga RM300 sepasang dan pos laju free. Emmmmmm saiz mula dari 40 sampai 44. Kasut Ready stock dan stok kasut dapat dari Vietnam. Kualiti cun dan kasut kalau tak ngam boleh tukar.
  • Stok Dr Martens Baru SampaiStok Dr Martens Baru Sampai Untuk peminat kasut boot Dr Martens sahaja. Stok terhad dan pos free dan ada free gifts lagi.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *