Kasut trekking Salomon

Kasut Hiking Trekking Dan Camping

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kasut ini jenamanya Salomon. Kasut untuk aktiviti hiking, trekking, camping dan outdoor aktiviti. Belum pernah pakai?.

Ini haa gambar kasutnya, macam mana cun tak?. Kasutnya  ringan dan stok kasut ini supplier admin dapat dari Vietnam. Harga sepasang RM 170 dan saiz bermula dari 40 sampai 45. Siapa yang order dari admin dapat free gifts stokin dan spring kasut sepasang.

Kasut trekking Salomon

Submit Order

Macam mana nak order?

Klik saja butang submit order yang ada dekat atas atau sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401 ( untuk pertanyaan dan tempahan ).

Dropship dan affiliate

Peluang bantu diri sendiri untuk menambah pendapatan. Komisen 20%, klik butang di bawah untuk pendaftaran.

I’m always Remember You

Sekian terima kasih selamat majujaya.

More from my site

  • Kasut Panjat Gunung Harga Mampu BeliKasut Panjat Gunung Harga Mampu Beli Kasut untuk aktiviti sukan lasak. Sangat sesuai untuk aktiviti trekking, hiking, camping , backpacking dan untuk panjat gunung lagi lah sesuai. Kasut ringan dan dapat free gifts stokin + […]
  • Kasut Hiking SalomonKasut Hiking Salomon Stok kasut hiking, trekking, jogging, camping dan backpacking yang baru sampai. Saiz bermula dari 40 sampai 45. Tengok dulu mana tau ada yang berkenan dan pos free.
  • Berniaga Kasut Campur-CampurBerniaga Kasut Campur-Campur Heee...heee yang bestnya admin tak simpan stok ( dekat sini pun dah boleh nampak, risiko untuk barang tak blehhh juai tak ada). Pejabat pun tak ada, semua operasi ada dalam sebiji laptop […]
  • Kasut Kerja Pejabat Jenama Dr MartensKasut Kerja Pejabat Jenama Dr Martens Harga RM300 sepasang dan pos laju free. Emmmmmm saiz mula dari 40 sampai 44. Kasut Ready stock dan stok kasut dapat dari Vietnam. Kualiti cun dan kasut kalau tak ngam boleh tukar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *