Posted on

Kasut Kerja Pejabat Jenama Dr Martens

Kasut dr martens

Kasut dr martens

Assalamualaikum dan salam hormat,

Harga RM300 sepasang + pos laju free + free gifts ( stokin dan spring kasut ). Emmmmmm saiz mula dari 40 sampai 44. Kasut Ready stock dan stok admin dapat dari Vietnam. Kualiti cun dan kasut kalau tak ngam boleh tukar.

Ada warna red cerry, hitam dan coklat. Komisen untuk dropshipping 20% ( untuk yang berdaftar sahaja ).

Berminat, sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Stok Dr Martens Baru SampaiStok Dr Martens Baru Sampai Untuk peminat kasut boot Dr Martens sahaja. Stok terhad dan pos free dan ada free gifts lagi.
  • Kasut Hiking SalomonKasut Hiking Salomon Stok kasut hiking, trekking, jogging, camping dan backpacking yang baru sampai. Saiz bermula dari 40 sampai 45. Tengok dulu mana tau ada yang berkenan dan pos free.
  • Kasut Panjat Gunung Harga Mampu BeliKasut Panjat Gunung Harga Mampu Beli Kasut untuk aktiviti sukan lasak. Sangat sesuai untuk aktiviti trekking, hiking, camping , backpacking dan untuk panjat gunung lagi lah sesuai. Kasut ringan dan dapat free gifts stokin + […]
  • Kasut Safety Boot 8249Kasut Safety Boot 8249 Kasut safety boot ini stok memang terhad dan harga sepasang + pos laju RM425 sahaja. Dapat Free gifts spring kasut sepasang.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *