Posted on

Kasut Online Murah Dan Berkualiti

Kasut trekking Salomon

Assalamualaikum dan salam hormat,

Semua kasut yang ada dekat sini harganya memang murah, berkualiti dan sepadan dengan harga. Stok kasut dibawa mai dari Vietnam dan Thailand ( original sahaja ).

Tetapi bukan untuk semua jenis kasut pihak admin dapat supply. Hanya untuk kasut yang berkualiti, yang banyak stok dan saiz sahaja. Al maklumlah bukan senang nak dapat stok kasut murah, berkualiti dan yang sepadan dengan citarasa dan harga ni.

Semua stok kasut adalah sangat terhad ( kemarau kasut berkualiti harga murah ). Kasut ini semua pihak admin himpun dekat blog admin untuk tatapan anda semua. Sila rujuk dekat sini untuk maklumat berikutnya kedai kasut online.

Ada pertanyaan, boleh whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: tengok, usha dan tanya tak kena bayaq lagi. Kalau nak order baru kena bayar dan harap maklum.

More from my site

  • Kasut Futsal Jenama Pan Dan BreakerKasut Futsal Jenama Pan Dan Breaker Untuk peminat kasut futsal original sahaja. Ada 2 jenama terkenal iaitu breaker dan pan. Kasut original dan harga sepasang RM 110 Sehingga RM135 sahaja. Pos laju free.
  • Satu Tentang Kasut Dan Satu Lagi Tentang DropshipSatu Tentang Kasut Dan Satu Lagi Tentang Dropship Kesahnya berkenaan perniagaan dropship dan bekalan kasut bundle. Untuk dropship komisen 20% dan kasut bundle kalau ada stok cantik, sila whatsapp/telegram admin pasai admin ada stok buyer […]
  • Kasut Converse Jack PurcellKasut Converse Jack Purcell Kasut Converse Jack Purcell gred Vietnam. Kualiti dijamin puas hati dan harga memang mampu beli.
  • Nak Berniaga Apa Pikiar Lagu NiNak Berniaga Apa Pikiar Lagu Ni Nak berniaga kena kretif, supplier ambil untung sikit saja dan kalau minta diskaun lagi apa yang dia dapat. Jadi jangan pentingkan diri sendiri.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *