Posted on

Kasut Panjat Gunung Harga Mampu Beli

Kasut trekking Salomon

Assalamualaikum dan salam hormat,

Tinggal tak banyak pasang dah ( ada dekat 30 pasang lagi ) heee..heee. Kasut jenama salomon dan stok diperolehi dari negara Vietnam. Kualiti memang puas hati.

Kasut ini memang sesuai sangat-sangat untuk aktiviti panjat gunung, hiking, camping, trekking dan nak guna untuk main bola rasanya tak berapa nak sesuai. Harap maklum. Harga sepasang RM 170 + free gifts stokin dan spring kasut. Emmm pos laju percuma. Contoh kasut yang ready stock ada dekat bawah.

Kasut trekking Salomon
Kasut Salomon untuk camping, trekking, hiking

CONTINUE SHOPPING

Ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401. Untuk tempahan secara online, klik saja butang yang ada dekat atas tu…harap dapat kerjasama.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Kasut Hiking SalomonKasut Hiking Salomon Stok kasut hiking, trekking, jogging, camping dan backpacking yang baru sampai. Saiz bermula dari 40 sampai 45. Tengok dulu mana tau ada yang berkenan dan pos free.
  • Kasut Hiking Trekking Dan CampingKasut Hiking Trekking Dan Camping Kasut ini jenamanya Salomon. Kasut ini kegunaanya untuk aktiviti hiking, trekking, camping dan outdoor aktiviti. Belum pernah pakai?. Stok baru ada dekat blog admin dan boleh order dekat […]
  • Kasut Kerja Pejabat Jenama Dr MartensKasut Kerja Pejabat Jenama Dr Martens Harga RM300 sepasang dan pos laju free. Emmmmmm saiz mula dari 40 sampai 44. Kasut Ready stock dan stok kasut dapat dari Vietnam. Kualiti cun dan kasut kalau tak ngam boleh tukar.
  • Kasut Safety Boot 8249Kasut Safety Boot 8249 Kasut safety boot ini stok memang terhad dan harga sepasang + pos laju RM425 sahaja. Dapat Free gifts spring kasut sepasang.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *