Kasut hijua kuning

Kasut Sukan Online Murah

Assalamualaikum,

Kasut ini statusnya original, baru dan terpakai. Sesuai untuk kaum lelaki dan juga wanita. Harga memang sangat-sangat berpatutan dan kos penghantaranya adalah percuma.

Ada banyak design kasut sukan yang menarik dan yang boleh anda pilih dan mengikut jenama yang ada. Kasut memang tahan lasak dan sesuai untuk berbagai aktiviti seperti jogging, badminton, tenis, futsal dan banyak lagi. Kualiti kasut memang terbaik setakat ini.

Bagi yang berminat untuk membuat tempahan secara online sila rujuk ruangan /hangouts yang telah disediakan oleh pihak admin atau sila hubungi pihak admin yang bertugas melalui whatsapp / telegram / wechat / viber / line / call di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Kasut futsal LEO Original. Harga sepasang RM45
Kasut futsal Leo. Sepasang RM 45.
PROGRAM DROPSHIP KOMISEN TINGGI

Komisen bemula dari 15% sehingga 70% dan standard komisen 20%. Bantulah diri sendiri untuk tambah pendapatan tanpa perlu modal berjuta-juta. Ini adalah projek ZERO RISK yang dikendalikan sendiri oleh pihak admin dan ianya terbuka untuk semua lapisan masyarakat yang ada perasaan nak cari duit lebih.

Emmmmm, toksah lah kita buang masa banyak-banyak dan jika rasa berminat sila isi nama, alamat email dan klik butang subscribe di bawah. Lepas tu terus pecut laju-laju dan rembat seberapa banyak peluang yang ada selagi termampu.

Tq.

P/S: Lambat kena tinggai.......

13 thoughts on “Kasut Sukan Online Murah”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *