Posted on

Kasut Sukan Saiz Besar

Kasut sukan leo original

Assalamualaikum dan salam hormat,

Saiz kasut yang ada 10/44 dan 11/45. Kasut ni original dan jenama LEO.

Kasut ini design cantik, tahan lasak, tapak getah dan original. Sesuai untuk aktiviti sukan seperti futsal, badminton, jogging dan kasut ni harga mampu milik. Buat masa ini kos penghantaran masih lagi percuma.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan atau ingin membuat tempahan, sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Tempahan secara online, sila klik disini https://niaga24jam.com/affiliate/kasut/kasut-sukan-leo

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

More from my site

  • Kasut Sukan Saiz 10 Dan 11Kasut Sukan Saiz 10 Dan 11 Dekat sini ada jual kasut sukan saiz 10 dan 11. Kasut jenama LEO, original. tahan lasak dan design menarik.
  • Kasut Sukan Online MurahKasut Sukan Online Murah Pilihan kasut sukan terbaik dan harga mampu milik, tahan lasak, design menarik dan sesuai untuk kaum lelaki dan juga wanita. Kos penghantaran adalah percuma.
  • Stok Kasut Pan Untuk Aktiviti Borong Dan RuncitStok Kasut Pan Untuk Aktiviti Borong Dan Runcit Ini semua stok kasut sukan original jenama PAN. Tawaran terbuka untuk aktiviti runcit dan juga borong. Nak tahu harga dan segala bagai persoalan berkaitan, sila berhubung dengan pihak admin.
  • Kasut Sukan NanyangKasut Sukan Nanyang Stok kasut sukan takraw nanyang. Untuk aktiviti borong dan runcit sahaja. Minimum order 35 pasang dan harga runcit sepasang RM56.50 dan harga tidak termasuk kos penghantaran.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *