Posted on

Kasut Untuk Peminat Pasukan Hijau Kuning

Kasut hijua kuning

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Alang-alang dah jadi peminat tegaq pasukan hijau kuning, ini haaaaaaa ada satu lagi koleksi tambahan untuk peminat hijau kuning iaitu kasut ( masih jenama dari kilang yang asai ).

kasut hijau kuning

Harga sepasang + pos laju RM 45 sahaja. Saiz paling kecik 36 dan paling besar sampai 45. Ini haaa serba sedikit maklumat berkenaan kasut hijau kuning ini. Kasut original, tahan lasak, ringan, tapak getah dan grip cantik. Emmmm ada lagi iaitu lelaki dan perempuan boleh pakai.

Jika rasa-rasa berminat, sila whatsapp / telegram ke talian 011 3222 9401

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Kasut Futsal Jenama LEOKasut Futsal Jenama LEO kasut futsal original jenama LEO. Kualiti tip-top dan terbuka untuk aktiviti borong
  • Stok Kasut Converse Harga Pasar MalamStok Kasut Converse Harga Pasar Malam Harga kasut ni RM93.50 sahaja ( gred pasar malam ) dan kos penghantaranya percuma. Kualiti kasut memang terbaik tetapi kasut tak ada kotak.
  • Modal Bawah RM 500 SahajaModal Bawah RM 500 Sahaja Modal permulaan paling kurang RM500 dan produknya adalah kasut sukan pelbagai guna dan spring kasut. Margin untung sekitar 60% ke 62%. Maklumat lanjut sila rujuk di blog ini.
  • Stok Kasut Vans Baru SampaiStok Kasut Vans Baru Sampai Untuk peminat kasut Vans, stok terhad, saiz terhad tetapi kualiti kasut terbaik dan pos laju percuma.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *