Posted on

Kedai Kasut Online Harga Mampu Milik

Kasut hiking Salomon

Assalamualaikum dan salam hormat,

Semua kasut yang ada di dalam laman web ini harganya memang sangat-sangat berpatutan dan boleh ditawar-menawar.

Buat masa ini semua urusan jual beli hanya terhad kepada pembeli online sahaja. Harga serendah RM 22.50 sehingga RM 480 +++ sepasang. Secara kasarnya kasut-kasut yang ada di dalam laman web ini sememangnya boleh diketegorikan sebagai harga mampu milik. Kualiti setiap kasut sentiasa di pantau setiap masa dan hanya yang terbaik sahaja akan ditawarkan kepada pihak pembeli ( kasut boleh tukar, jika ada kecacatan yang serius ).

Selain dari itu, untuk aktiviti borong atau sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401. Untuk tempahan secara pantas melalui online sila rujuk disini atau boleh tinggalkan komen anda dibawah.

Untuk kasut-kasut terpilih dan laku keras sila rujuk hangouts ( lokasi terkini untuk pengguna smartphone ).

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Arche Pearl Cream OriginalArche Pearl Cream Original Produk original untuk 3 jenis kegunaan iaitu jerawat, pelindung sinar UV dan juga sebagai make-up foundation.
  • Kasut Sukan Online MurahKasut Sukan Online Murah Pilihan kasut sukan terbaik dan harga mampu milik, tahan lasak, design menarik dan sesuai untuk kaum lelaki dan juga wanita. Kos penghantaran adalah percuma.
  • Kasut Futsal Jenama LEOKasut Futsal Jenama LEO kasut futsal original jenama LEO. Kualiti tip-top dan terbuka untuk aktiviti borong
  • Borong kasut sukan, boot dan beg bundle originalBorong kasut sukan, boot dan beg bundle original Lambat kena tinggai. Produk laku keras dan tinggi permintaan. Margin untung boleh mencecah sehingga 20% ke 80%. Stok untuk kegunaan pemborong yang berskala kecil dan sederhana. Baca […]
PROGRAM DROPSHIP KOMISEN TINGGI

Komisen bemula dari 15% sehingga 70% dan standard komisen 20%. Bantulah diri sendiri untuk tambah pendapatan tanpa perlu modal berjuta-juta. Ini adalah projek ZERO RISK yang dikendalikan sendiri oleh pihak admin dan ianya terbuka untuk semua lapisan masyarakat yang ada perasaan nak cari duit lebih.

Emmmmm, toksah lah kita buang masa banyak-banyak dan jika rasa berminat sila isi nama, alamat email dan klik butang subscribe di bawah. Lepas tu terus pecut laju-laju dan rembat seberapa banyak peluang yang ada selagi termampu.

Tq.

P/S: Lambat kena tinggai.......

8 thoughts on “Kedai Kasut Online Harga Mampu Milik

  1. mcm mna nk beli kasutsport SALOMON

  2. mcm mana nak oder kasut salomon…plzz….tq

  3. Sudah out of stock….kasut hiking paling cun tu

  4. tak ada lagi kah…yg lain

  5. kena whatsapp/telegram dekat saya di talian 011 3222 9401..

  6. kasut hing cut ada tak. klau ada tolong email kan.. sekali gambar dan harga

  7. tolong emal kan ke suarkoyak97@gmail.com kasut hing cut

  8. kasut hing cut…emmm macam tak adak stok ni dekat main supplier admin….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *