Posted on

Kedai Kasut Online Harga Mampu Milik

Kasut hiking Salomon

Assalamualaikum dan salam hormat,

Semua kasut yang ada di dalam laman web ini harganya memang sangat-sangat berpatutan dan boleh ditawar-menawar.

Buat masa ini semua urusan jual beli hanya terhad kepada pembeli online sahaja. Harga serendah RM 22.50 sehingga RM 480 +++ sepasang. Secara kasarnya kasut-kasut yang ada di dalam laman web ini sememangnya boleh diketegorikan sebagai harga mampu milik. Kualiti setiap kasut sentiasa di pantau setiap masa dan hanya yang terbaik sahaja akan ditawarkan kepada pihak pembeli ( kasut boleh tukar, jika ada kecacatan yang serius ).

Selain dari itu, untuk aktiviti borong atau sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401. Untuk tempahan secara pantas melalui online sila rujuk disini atau boleh tinggalkan komen anda dibawah.

Untuk kasut-kasut terpilih dan laku keras sila rujuk hangouts ( lokasi terkini untuk pengguna smartphone ).

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Kisah menarik berikutnya.........

PROGRAM DROPSHIP KOMISEN TINGGI

Komisen bemula dari 15% sehingga 70% dan standard komisen 20%. Bantulah diri sendiri untuk tambah pendapatan tanpa perlu modal berjuta-juta. Ini adalah projek ZERO RISK yang dikendalikan sendiri oleh pihak admin dan ianya terbuka untuk semua lapisan masyarakat yang ada perasaan nak cari duit lebih.

Emmmmm, toksah lah kita buang masa banyak-banyak dan jika rasa berminat sila isi nama, alamat email dan klik butang subscribe di bawah. Lepas tu terus pecut laju-laju dan rembat seberapa banyak peluang yang ada selagi termampu.

Tq.

P/S: Lambat kena tinggai.......

8 thoughts on “Kedai Kasut Online Harga Mampu Milik

  1. mcm mna nk beli kasutsport SALOMON

  2. mcm mana nak oder kasut salomon…plzz….tq

  3. Sudah out of stock….kasut hiking paling cun tu

  4. tak ada lagi kah…yg lain

  5. kena whatsapp/telegram dekat saya di talian 011 3222 9401..

  6. kasut hing cut ada tak. klau ada tolong email kan.. sekali gambar dan harga

  7. tolong emal kan ke suarkoyak97@gmail.com kasut hing cut

  8. kasut hing cut…emmm macam tak adak stok ni dekat main supplier admin….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *