Posted on 8 Comments

Kedai Kasut Online Harga Mampu Milik

Kasut hiking Salomon

Assalamualaikum dan salam hormat,

Semua kasut yang ada di dalam laman web ini harganya memang sangat-sangat berpatutan dan boleh ditawar-menawar.

Buat masa ini semua urusan jual beli hanya terhad kepada pembeli online sahaja. Harga serendah RM 22.50 sehingga RM 480 +++ sepasang. Secara kasarnya kasut-kasut yang ada di dalam laman web ini sememangnya boleh diketegorikan sebagai harga mampu milik. Kualiti setiap kasut sentiasa di pantau setiap masa dan hanya yang terbaik sahaja akan ditawarkan kepada pihak pembeli ( kasut boleh tukar, jika ada kecacatan yang serius ).

Selain dari itu, untuk aktiviti borong atau sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401. Untuk tempahan secara pantas melalui online sila rujuk disini atau boleh tinggalkan komen anda dibawah.

Untuk kasut-kasut terpilih dan laku keras sila rujuk hangouts ( lokasi terkini untuk pengguna smartphone ).

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Follow my latest project:

1.....2.....3.....next.....

8 thoughts on “Kedai Kasut Online Harga Mampu Milik

  1. mcm mna nk beli kasutsport SALOMON

  2. mcm mana nak oder kasut salomon…plzz….tq

  3. Sudah out of stock….kasut hiking paling cun tu

  4. tak ada lagi kah…yg lain

  5. kena whatsapp/telegram dekat saya di talian 011 3222 9401..

  6. kasut hing cut ada tak. klau ada tolong email kan.. sekali gambar dan harga

  7. tolong emal kan ke suarkoyak97@gmail.com kasut hing cut

  8. kasut hing cut…emmm macam tak adak stok ni dekat main supplier admin….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *