Posted on

Kelambu Khemah

Assalamualaikum,

Kelambu ni harganya RM40 sahaja. Boleh lipat dan senang nak dibawa kemana-mana. Musim denggi ni memang sesuai guna kelambu ni.

Saiz biasa 180 X 200 dan 200 X 200, untuk kegunaan kanak-kanak boleh muat 4 orang dan untuk orang dewasa boleh muat 2 ke 3 orang saja. Tapi kalau nak sumbat banyak pun tak ada hal sebab kelambut ni elastik..hee..hee. Lagi satu bab,kelambu ni sistem pengudaraanya memang terbaik.

DSC_1753

Berapa harga kelambu ini? tidak mahal, hanya RM 40 sahaja ( tidak termasuk kos pos ).

Bagi yang berminat dan jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan perkara ini, sila whatsapp / telegram / viber / line / call / sms ke 011 3222 9401

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Kisah menarik berikutnya.........

5 thoughts on “Kelambu Khemah

  1. Saya nak beli kelambu ni.bagaimana caranya?

  2. As salam, okay dah reply..kalau tak sampai..masej sekali lagi dekat saya..kalau tak sampai, nak whatsapp/wechat pun boleh..

  3. Sy nk kelambu queen size. Brp harga, warna apa yg ada dan mcm mn nak order?

  4. Salam, nk tnya kelambu ni size apa eak? Harga dah termasuk postage ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *