Posted on

Kelambu Khemah

Assalamualaikum,

Kelambu ni harganya RM40 sahaja. Boleh lipat dan senang nak dibawa kemana-mana. Musim denggi ni memang sesuai guna kelambu ni.

Saiz biasa 180 X 200 dan 200 X 200, untuk kegunaan kanak-kanak boleh muat 4 orang dan untuk orang dewasa boleh muat 2 ke 3 orang saja. Tapi kalau nak sumbat banyak pun tak ada hal sebab kelambut ni elastik..hee..hee. Lagi satu bab,kelambu ni sistem pengudaraanya memang terbaik.

DSC_1753

Berapa harga kelambu ini? tidak mahal, hanya RM 40 sahaja ( tidak termasuk kos pos ).

Bagi yang berminat dan jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan perkara ini, sila whatsapp / telegram / viber / line / call / sms ke 011 3222 9401

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Sabun Slimming USASabun Slimming USA Harga serendah RM 1.40 sebiji. Tawaran untuk aktiviti borong sahaja.
  • Bagaimana Harga Beg Tangan Bundle Di TetapkanBagaimana Harga Beg Tangan Bundle Di Tetapkan Biasanya pihak admin akan tengok brand, lepas tu tengok kualiti dan cek status barang bundle tersebut sama ada limited stok atau biasa-biasa punya. Jika limited stok dan branded terkenal, […]
  • Pemasaran 3 SerangkaiPemasaran 3 Serangkai Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Emm, lama sungguh tak update cerita dalam blog ini. Apa sudah jadi? yang sebenarnya saya tengah fokus untuk projek terbaru.Projek pemasaran 3 […]
  • Ubat Untuk Cegah Boroi Dan Bakar LemakUbat Untuk Cegah Boroi Dan Bakar Lemak Produk ni la yang patut kita guna kalau tak mau nampak boroi. Lelaki dan perempuan boleh guna.

5 thoughts on “Kelambu Khemah

  1. Saya nak beli kelambu ni.bagaimana caranya?

  2. As salam, okay dah reply..kalau tak sampai..masej sekali lagi dekat saya..kalau tak sampai, nak whatsapp/wechat pun boleh..

  3. Sy nk kelambu queen size. Brp harga, warna apa yg ada dan mcm mn nak order?

  4. Salam, nk tnya kelambu ni size apa eak? Harga dah termasuk postage ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *