Conquer

Kelas Intensif Hujung Minggu Untuk Godam Blog Menjadi Mesin Buat Duit

 

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini kelas intensif untuk menjana pendapatan melalui platfom blog yang telah disihir dan digodam menjadi mesin buat duit.

Sebelum pendapatan boleh dihasilkan melalui blog, selok-belok untuk menyihir, memukau, mengodam, mengurus dan mengawal selia blog perlu lah dipelajari terlebih dahulu. Kemudianya, baru lah boleh memperhambakan blog tersebut untuk berkerja siang dan malam demi memenuhi tuntutan hawa nafsu serakah tuanya yang cintakan harta benda dunia ( dunia ini aku yang punya…haaa..haaaa ) supaya dapat bekerja dan menjana pendapatan sehingga beribu-ribu dan ratusan ribu ringgit secara santai.

Jalan dan kaedahnya adalah melalui ilmu dan  ianya perlu dipelajari. Tidak ada jalan singkat untuk menunduk dan mengawal makhluk yang bernama blog ini melainkan dengan ilmu. Anda terpesona dengan janji dan ayat-ayat ini?……nahhhhhh lokasinya dibawah dan sebelum itu layan video pendek ini terlebih dulu.

Berminat sila rujuk maklumat di bawah:

Lokasi: Padang Sera, Kodiang, Kedah.
Tarikh: Setiap hujung minggu ( jika di Kedah, sabtu laa paling rancak )
Fee: Untuk 1  kepala RM500, mai 3 orang 1 kepala RM300.
Kemudahan: Makan dan minum yang sedap-sedap admin bagi free.
Tempat tinggal: Untuk peserta jauh, boleh sewa homestay berdekatan ( murah saja ). Hotel pun ada….tapi homestay lagi baguih..
Konsep study: Santai dan tanya soalan dekat admin seberapa banyak yang ada ( pakat-pakat share sorang sikit kalau time ramai ).

Sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila kemukakan kepada pihak admin yang bertugas. Sila whatsapp / wechat / telegram atau call di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

P/S: Akan terus memandaikan anak bangsa.