Kelemumur Tahap Kritikal

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kelemumur tahap kritikal biasanya merebak sampai ke bahagian kening, belakang telinga, cuping telinga dan mungkin boleh sampai ke bahagian dada ( jauhnya kawasan dia ).

Bermacam-macam shampoo dah guna tetapi tidak berkesan juga. Kalau anda hendak tahu, kelemumur tersebut adalah kesan dari penyakit resdung. Akan ada keruping kering pada bahagian-bahagian yang admin sebutkan tadi. Kesan negetifnya rambut akan cepat gugur dan sentiasa rasa gatal-gatal pada kulit kepala dan kelemumur jangan cakap laa ( sangat banyak ). Jika sudah sampai ketahap kritikal seperti ini, admin rasa anda mungkin akan berasa kurang selesa dengan apa yang sedang berlaku. Kulit muka sentiasa kering, kasar dan ada sel-sel kulit mati seperti kelemumur terutamanya di bahagian kening ( part penting bahagian muka tu ).

Nak di jadikan cerita dan yang menyebabkan admin rasa lega dari dua masalah ini adalah set shampoo LaBourse dan ubat resdung. Mula-mula cuba set shampoo Labourse,  masaalah kelemumur hilang dan rambut gugur juga berkurangan tetapi hanya boleh bertahan 1 hari macam tu sahaja ( kelemumur cepat ada ). Lain-lain bahagian belum jumpa lagi penawarnya terutama bahagian kening dan belakang telinga. Selang 2 minggu cuba pulak ubat resdung untuk hilangkan masalah gatal-gatal pada muka. Dalam tempoh 3 hari kesanya mula terasa iaitu kelemumur bahagian kening, belakang telinga dan cuping telinga kian pulih dan hilang sikit demi sedikit. Kelemur di kepala hampir tiada dan gatal-gatal kulit kepala pun telah berkurang. Sekarang ini baru tahu, set shampoo sahaja tidak memadai jika di dalam badan kita ada kuman resdung.

Itu haaaa contoh produknya dekat bawah ( tak payah cari dekat farmasi, memang tak ada produk ini ).

Jika berminat untuk mencuba atau ada sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Set Shampoo Labourse
Set Shampoo Labourse

More from my site

  • Kisah Sakit Lutut Dan Cara Nak Bagi LegaKisah Sakit Lutut Dan Cara Nak Bagi Lega Kisah sakit lutut pulak dah.......ini pengalaman sendiri laaa dan boleh dijadikan bahan rujukan untuk mangsa-mangsa sakit lutut, sakit pinggang dan juga sakit belah tepi bagian paha.
  • Arche Pearl Cream OriginalArche Pearl Cream Original Produk original untuk 3 jenis kegunaan iaitu jerawat, pelindung sinar UV dan juga sebagai make-up foundation.
  • Banyaknya Agent Pemasaran Dia!!Banyaknya Agent Pemasaran Dia!! Assalamaualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Bertemu sekali lagi, kalau kita ada ramai agen pemasaran...... kan best. Cuba bayangkan kita ada 500 orang agen pemasaran yang bergerak […]
  • Bitcoin Exchange MalaysiaBitcoin Exchange Malaysia Khusus untuk peminat dan bakal pengguna yang terpaksa layan bitcoin sebagai alat transaksi masa kini........mau tidak mau anda terpaksa terima gelombang bitcoin...heeeee....heeeeee....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *