Posted on

Kenapa anda perlu tiru gaya blogger ini?

Assalamualaikum tuan-tuan-dan puan-puan,

Masuk sana-masuk sini tup-tup jumpa dengan blogger dan juga penulis yang namanya Seth godins.

Bila saya tengok laman blog dia, saya terus terfikir macam mana dia boleh jadi  seorang blogger yang terkenal?.Tak percaya dengan apa yang saya katakan ni..cuba p tengok laman blog dia.Memang simple dan nampak bersahaja …

Macam mana boleh jadi  macam tu aaa? ini kalau blog kita semua duduk pada tahap yang macam tu.Emmm jenuh kaut untung le jawabnya..tak nak ka blog kita jadi macam tu? Seth godins ni memang rajin.Dia punya blog post dah mencecah 4000. Foyoo banyak ooooo. Semua ni dia pulun sorang-sorang dia sahaja.Tapi harus di ingat dia ni seorang marketer.Dia tulis buku pun bab marketing jadi tak hairan la kalau blog dia boleh sampai level macam tu sekali.

Cerita berkenaan blogger ini, tuan-tuan dan puan-puan boleh jumpa dalam laman web squidoo.com/seth.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya

More from my site

  • Kelajuan laman web dan blogKelajuan laman web dan blog Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Sudah cek atau belum berapa laju laman web atau blog yang tuan-tuan dan puan-puan miliki sekarang ini?. Tak pernah ambil peduli pun..emmm […]
  • Sedekah Dan Marketing Tampa HentiSedekah Dan Marketing Tampa Henti jangan lupa untuk bersedekah
  • Cara mudah untuk promosikan produk anda.Cara mudah untuk promosikan produk anda. Assalamualaikum dan salam hormat, Anda ada produk yang hebat, meletup-letup dan mempunyai produk  yang berpotensi tinggi untuk dipasarkan?. Tapi sayang tidak tahu caranya. Bagaimana […]
  • Promosi Produk Dekat FBPromosi Produk Dekat FB Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Bertemu sekali lagi, ada produk menarik ? nak cari tempat yang ramai pelanggan suka hanging out dan shopping ? Salah satu darinya adalah […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *