Kenapa anda perlu tiru gaya blogger ini?

Assalamualaikum tuan-tuan-dan puan-puan,

Masuk sana-masuk sini tup-tup jumpa dengan blogger dan juga penulis yang namanya Seth godins.

Bila saya tengok laman blog dia, saya terus terfikir macam mana dia boleh jadi  seorang blogger yang terkenal?.Tak percaya dengan apa yang saya katakan ni..cuba p tengok laman blog dia.Memang simple dan nampak bersahaja …

Macam mana boleh jadi  macam tu aaa? ini kalau blog kita semua duduk pada tahap yang macam tu.Emmm jenuh kaut untung le jawabnya..tak nak ka blog kita jadi macam tu? Seth godins ni memang rajin.Dia punya blog post dah mencecah 4000. Foyoo banyak ooooo. Semua ni dia pulun sorang-sorang dia sahaja.Tapi harus di ingat dia ni seorang marketer.Dia tulis buku pun bab marketing jadi tak hairan la kalau blog dia boleh sampai level macam tu sekali.

Cerita berkenaan blogger ini, tuan-tuan dan puan-puan boleh jumpa dalam laman web squidoo.com/seth.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *