Posted on

Kenapa Coinex Exchange Jadi Pilihan?

Assalamualaikum dan salam hormat,

Emmm, kenapa pulak dengan Coinex?………..Kerana exchange ini akan agihkan gifts dalam bentuk perkongsian kuntungan per hari. Konsep yang sangat menguntungkan traders dan penyimpan coin.

Tunggu apa lagi….

Setiap hari admin akan terima 7 ke 9 coin dalam bentuk gifts dan volume gifts yang diterima pulak mengikut jumlah token CET yang admin simpan. CET ni token rasmi untuk Coinex exchange. Senang cerita, simpan CET banyak-banyak dan gifts yang diterima nantiĀ  pun akan jadi banyak. Berdasarkan pengalaman yang lepas-lepas, jika admin terima gifts dalam nilai BTC, paling sikit 1000 satoshi sehingga 2000 satoshi ( ikut volume CET ) per hari admin akan dapat dan cuba kali tengok dengan 30 hari. Sudah tentu banyak kan?……..dan inilah yang dikatakan “making money while your sleep“….itu baru satu coin………heeeee…..heeeee.

Ini Coinex…

Coinex

Macam mana nak dapatkan gifts?…

Untuk dapat gifts, kena simpan token CET dan itu syarat penting yang perlu dibuat. Yang berdaftar secara lengkap ikut KYC punya format, kelebihanya adalah unlimited withdrawal, boleh vote dan guna kemudahan mining trade. Untuk keahlian biasa, limit pengeluaran sekitar USD10000 sahaja dan lain-lain kemudahan tiada. Admin pilih jadi ahli biasa sahaja…

Yang berminat, boleh daftar ikut link ini cara buka akaun di Coinex.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

P/s: lambat kena tinggai…

Follow my latest project:

Kisah menarik berikutnya.........

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *