Posted on

Kenapa Hasil Jualan Kurang?

Assalamualaikum dan salam hormat,

Sebagai seorang peniaga perkara ini memang sangat-sangat merungsingkan dan kalau boleh tidak mahu berhadapan langsung dengan masaalah ini.

Emm……yang sebenarnya kita sebagai peniaga perlu faham tentang perkara ini. SETIAP APA YANG BERLAKU KE ATAS DIRI KITA TELAH DITETAPKAN OLEH ALLAH.

Jadi usah berdukacita dan belajar menerima ketentuan dari Sang Pencipta, redha dengan apa yang berlaku. Andai kata jatuh bangkrap sekalipun,  terima sahaja dan jangan merungut. Sedarlah bahawa diri kita ini tidak wujud dan yang wujud itu hanya ALLAH dan hanya ALLAH yang berhak menentukan segala-galanya.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Awal Agama Itu Mengenal ALLAHAwal Agama Itu Mengenal ALLAH Siri pengajian mengenal ALLAH. Jangan lepaskan peluang ini.
  • Anak Kunci Ke SyurgaAnak Kunci Ke Syurga Anak kunci untuk masuk ke Syurga
  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *