Posted on

Kenapa Tidak Invest Untuk Dapatkan Pekerja Taraf Profesional

Green Angelica Hair removal

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ada buat bisnes kan?, nak kembangkan bisnes ke tahap gaban kan? dan nak income yang lumayan dan nak jadi pemilik syarikat yang berjaya juga kan?. mesti ada kan?. cuba try teknik dibawah.

Ini mungkin jarang-jarang  pemilik perniagaan terfikir untuk buat iaitu invest untuk dapatkan pekerja taraf profesional. Biasanya jika dekat luar negara, syarikat besar ni biasanya akan beli kedua-duanya sekali iaitu orang dan  syarikat yang dimilikinya jika ada ( emm syarikat kecik tetapi boss dia otak geliga ).  Ada berani?…heeee..heeee.. Pekerja profesional tu…bukan perkerja tu yang datang offer diri, tetapi anda selaku pemilik syarikat yang mempunyai cita-cita dan harapan tinggi perlu keluar dan pergi sendiri untuk hadap dan buka offer kepada mereka. Iangat tu kena pergi cari dan buka offer. Harga jangan kedekut sangat kerana benda yang anda akan miliki nanti nilainya seperti emas berkilo-kilo tan tau dak….Ada berani buat macam tu?.

Jangan dok offer macam orang sombong pulak dekat golongan profesional ni sudah lah….depa tu duit dan dunia sudah berada dalam genggaman mereka…dan tak hairan pun jika mereka tolak secara mentah-mentah setiap tawaran yang dicadangkan….Aset dalam syarikat paling baguih untuk tujuan pelaburan adalah pekerja tahap 5 star dan juga beratus-ratus star jika ada…heee..heeeee( ini yang menyebabkan bos sentiasa berjaya dan terus berjaya).

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: Sebelum orang lain rembat, lebih baik kita sapu dulu.

More from my site

  • Kisah Sakit Lutut Dan Cara Nak Bagi LegaKisah Sakit Lutut Dan Cara Nak Bagi Lega Kisah sakit lutut pulak dah.......ini pengalaman sendiri laaa dan boleh dijadikan bahan rujukan untuk mangsa-mangsa sakit lutut, sakit pinggang dan juga sakit belah tepi bagian paha.
  • Bila Berniaga Kena Pandai Berjimat CermatBila Berniaga Kena Pandai Berjimat Cermat Bila masuk bidang perniagaan, kena pandai berjimat cermat dan tahu untuk mengurus sumber kewangan yang sedia ada. Penting sungguh bab ni sebenarnya. Emmm ada lagi sambunganya dan boleh […]
  • Iklan Dekat InstagramIklan Dekat Instagram Dekat platfom instagram, admin ambil masa hampir setahun juga untuk berasimilasi sebelum berjaya dapat dan tau caranya yang secotet put untuk tarik sale dari sana. Emmmm macam-macam teknik […]
  • Sistem Bitcoin Berkonsepkan Pinjam Dan InvestSistem Bitcoin Berkonsepkan Pinjam Dan Invest Bitcoin pada mulanya dipandang nagetif, nahhhhhh sekarang apa sudah jadi?....dan admin tidak mengayat manusia bebal tetapi kongsi maklumat berkonsepkan opensource sahaja. Manusia bebal ni […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *