Green Angelica Hair removal

Kenapa Tidak Invest Untuk Dapatkan Pekerja Taraf Profesional

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ada buat bisnes kan?, nak kembangkan bisnes ke tahap gaban kan? dan nak income yang lumayan dan nak jadi pemilik syarikat yang berjaya juga kan?. mesti ada kan?. cuba try teknik dibawah.

Ini mungkin jarang-jarang  pemilik perniagaan terfikir untuk buat iaitu invest untuk dapatkan pekerja taraf profesional. Biasanya jika dekat luar negara, syarikat besar ni biasanya akan beli kedua-duanya sekali iaitu orang dan  syarikat yang dimilikinya jika ada ( emm syarikat kecik tetapi boss dia otak geliga ).  Ada berani?…heeee..heeee.. Pekerja profesional tu…bukan perkerja tu yang datang offer diri, tetapi anda selaku pemilik syarikat yang mempunyai cita-cita dan harapan tinggi perlu keluar dan pergi sendiri untuk hadap dan buka offer kepada mereka. Iangat tu kena pergi cari dan buka offer. Harga jangan kedekut sangat kerana benda yang anda akan miliki nanti nilainya seperti emas berkilo-kilo tan tau dak….Ada berani buat macam tu?.

Jangan dok offer macam orang sombong pulak dekat golongan profesional ni sudah lah….depa tu duit dan dunia sudah berada dalam genggaman mereka…dan tak hairan pun jika mereka tolak secara mentah-mentah setiap tawaran yang dicadangkan….Aset dalam syarikat paling baguih untuk tujuan pelaburan adalah pekerja tahap 5 star dan juga beratus-ratus star jika ada…heee..heeeee( ini yang menyebabkan bos sentiasa berjaya dan terus berjaya).

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: Sebelum orang lain rembat, lebih baik kita sapu dulu.

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

  • Nak Berniaga Apa Pikiar Lagu NiNak Berniaga Apa Pikiar Lagu Ni Nak berniaga kena kretif, supplier ambil untung sikit saja dan kalau minta diskaun lagi apa yang dia dapat. Jadi jangan pentingkan diri sendiri.
  • Modal Bawah RM 2000 sahajaModal Bawah RM 2000 sahaja Berminat dengan duit, tetapi tidak suka berniaga. Nak suruh jual barang lagi laa tak mau. Jika begitu, boleh invest ibu duit ikut cara […]
  • Cara Mudah Tambah IncomeCara Mudah Tambah Income Bagi geng tidak banyak duit, kerja makan gaji, pemilik syarikat kecik dan sesiapa sahaja yang berani dan berhajat untuk tambah income. […]
  • Mesin Buat Duit Yang Patut Anda MilikiMesin Buat Duit Yang Patut Anda Miliki Untuk memiliki mesin buat duit seperti ini, anda tidak perlu lagi menghadirkan diri untuk ditemuduga, tidak perlu sijil peringkat […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *