Posted on

Kerja Dari Rumah Sebagai Affiliate Dan Dropshipping

Assalamualaikum dan salam hormat,

Komisen buat masa ini admin bayar 20%. Harap-harap dalam waktu terdekat ini ianya akan dapat dinaikkan hingga ke paras 50% per sale.

Program ini admin cantum kedua-duanya sekali di dalam satu pakej iaitu dropshipping dan affiliate ( barulah untung boleh dilipat gandakan ). Jadi, apa produk yang admin supply untuk projek ini?.

Sila rujuk dekat sini projek dropshipping dan affiliate

Jika berminat untuk buat kerja dari rumah, boleh laa try daftar dan buat program ini sampai jadi ( ikut pengalaman lepas, yang join projek banyaknya yang zero tentang dropshipping dan affiliate ). Jangan segan untuk bertanya sesuatu yang kita tak tau dekat pengelola program. Untuk program ini, siri tutorial secara percuma turut di sediakan ( tanya yang tak tau saja dan jangan tamak dalam sesi pembelajaran, satu hari satu dua soalan jadi laa ). Bagi peluang admin ajaq orang lain sama dan harap maklum.

Jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: kerja dari rumah ni seronok, jadi boss sendiri katakan.

More from my site

  • Bitcoin Exchange MalaysiaBitcoin Exchange Malaysia Khusus untuk peminat dan bakal pengguna yang terpaksa layan bitcoin sebagai alat transaksi masa kini........mau tidak mau anda terpaksa terima gelombang bitcoin...heeeee....heeeeee....
  • Program Dropshipping Dan Affiliate Komisen TinggiProgram Dropshipping Dan Affiliate Komisen Tinggi Bantu diri anda untuk tambah pendapatan melalui progaram dropshipping dan affiliate. Pendaftaran percuma untuk bulan pertama sahaja. Berikutnya yuran RM 10 akan dikenakan untuk setiap penyertaan.
  • Bisnes Tanpa Modal 2016Bisnes Tanpa Modal 2016 Komisen buat masa ini 20%, next 50% dan seterusnya 70%. Buat bisnes tidak perlu modal ni, kena ada ilmu baru nak menjadi. Tak mau try ke?
  • Kisah Join Program Dropship Dulu-DuluKisah Join Program Dropship Dulu-Dulu Harga barang semuanya admin set untuk dapat margin untung yang besar per items ( cara ni baru la semangat sikit para peserta dropship dan affiliate untuk buat bisnes ).
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *