Posted on

Kerja Part Time Untuk Anda

Assalamualaikum,

Tak cukup duit dan perlukan kerja sambilan atau kerja part time dengan kadar yang segera. emmm bagaimana caranya?

Emmm, ada internet? smartphone? komputer atau laptop?. Kalau semua tu sudah ada, ini bermakna pencarian anda sudah semakin dekat. Tak perlu pergi interview dan tanya sana-sini untuk dapatkan kerja part time. Dengan semua kemudahan tadi, anda sudah pun boleh memulakan aktiviti kerja part time tersebut.

wpid-DSC_2197.jpg

Bagaimana caranya?

Jadi agen pemasaran dalam dunia internet. Berapa pendapatan yang bakal anda dapat? itu terpulang kepada kepakaran dan kerajinan anda? masa kerja tidak tetap dan ikut mood anda….emmm macam mana best tak? ikut pengalaman saya, paling kurang dalam sebulan boleh dapat antara 1.5k ke 4k +++ juga. Biasanya waktu kerja antara 2 ke 3 jam sahaja..

Kalau tak tau kena laahh tanya….

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

More from my site

  • Bitcoin Exchange MalaysiaBitcoin Exchange Malaysia Khusus untuk peminat dan bakal pengguna yang terpaksa layan bitcoin sebagai alat transaksi masa kini........mau tidak mau anda terpaksa terima gelombang bitcoin...heeeee....heeeeee....
  • Bila Berniaga Kena Pandai Berjimat CermatBila Berniaga Kena Pandai Berjimat Cermat Bila masuk bidang perniagaan, kena pandai berjimat cermat dan tahu untuk mengurus sumber kewangan yang sedia ada. Penting sungguh bab ni sebenarnya. Emmm ada lagi sambunganya dan boleh […]
  • Blog Adalah Mesin Sedut DuitBlog Adalah Mesin Sedut Duit Admin start bela dan menternak blog ni.......... sejak dari tahun 2006 lagi. Salah satu darinya adalah blog niaga24jam.com. Aktiviti menternak dan membela blog merupakan salah satu […]
  • Group Iklan Dan Sedut Ilmu BisnesGroup Iklan Dan Sedut Ilmu Bisnes Untuk kaki bisnes, dekat sini ada 1 port baik punya untuk iklan dan juga untuk sedut ilmu yang berkaitan dengan bisnes secara percuma. Untuk platfom telegram sahaja.

4 thoughts on “Kerja Part Time Untuk Anda

  1. saya berminat bagaimana nak dapatkan kerja part time ini..

  2. As salam, senang saja…cuba whatsapp dekat saya di 0194510956..nanti saya cerita macam mana nak mula..

  3. Assalamua’alaikum tuan…boleh tuan terangkan/ceritakan pada saya tentang kerja part time tersebut …disini saya sertakan email saya.. terima kasih

  4. wslm tuan, okay projek ini ikut kepakaran dan pengalaman yang tuan ada. Minat juga memainkan peranan penting. Kena whatsatsap/telegaram untuk cerita menarik berikutnya….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *