Hacking mind

Kisah Join Program Dropship Dulu-Dulu

Assalamualaikum dan salam hormat,

5 ke 6 tahun dulu ni bila admin rasa nak tambah income, antara projek yang admin akan survey awal-awal adalah program dropship dan affiliate. ( senang nak buat kalau join 2 projek ini ). 2 projek ini boleh dikendalikan hanya melalui online dan oleh kerana itu admin suka sangat-sangat untuk join 2 projek ini ( kerana risiko kerugian hampir tiada ).

Tapi sayang, komisen depa bagi sikit sangat dan kadang-kadang tak boleh income banyak mana pun ( mungkin persaingan untuk projek macam ni tak kuat time tu dan ilmu pemasaran tak cukup sama ). Dan ada yang tak boleh hasil apa-apa pun ada ( sebab tak tau nak marketkan produk kot rasanya ). Padan laa dengan penyedia dropship dan affiliate pun, langsung tak bagi support susulan dekat para peserta. Al kisahnya, untuk projek dropship dan affiliate yang admin join tu ianya kena fokus kepada volume baru lah dapat income yang banyak. Las sekali luput teruih dalam ingatan………….dah payah sangat nak dapat income jadinya teruih tak buat. Itu kesah dulu-dulu laaa.

Sekarang admin setup sendiri projek dropshipping dan affiliate ni ( satu platfom admin sumbat 2 projek dalamnya ). Belajar dari kelemahan terdahulu dan setup satu sistem yang ada win-win situation. Komisen paling sikit 15% dan yang paling tinggi 70% admin akan bagi. Emmm setakat artikal ini dimuat naik, komisen tertinggi setakat 20% sahaja.  Support dan tutorial turut disediakan dan tutorial admin hantar by email setiap seminggu sekali atau lebih jika ada bahan menarik dan support admin akan guna whatsapp/telegram tak kira masa. Emm harga barang semuanya admin set untuk dapat margin untung yang besar per items ( cara ni baru la semangat sikit para peserta dropship dan affiliate untuk buat bisnes ). Untuk projek ini mana-mana peserta yang ada otak SKIM CEPAT KAYA memang admin tak dapat nak bantu lahhhh, kerana yang ini bisnes . Ianya memerlukan ilmu, masa dan pengorbanan wang ringgit sebelum boleh dapat hasil.

Berminat nak join, sila whatsapp/telegram admin di talian +601132229401

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Depa kata duit tak cukup. Nak bagi lebih mau dak?

More from my site

  • Kisah Sakit Lutut Dan Cara Nak Bagi LegaKisah Sakit Lutut Dan Cara Nak Bagi Lega Kisah sakit lutut pulak dah.......ini pengalaman sendiri laaa dan boleh dijadikan bahan rujukan untuk mangsa-mangsa sakit lutut, sakit pinggang dan juga sakit belah tepi bagian paha.
  • Program Dropshipping Dan Affiliate Komisen TinggiProgram Dropshipping Dan Affiliate Komisen Tinggi Bantu diri anda untuk tambah pendapatan melalui progaram dropshipping dan affiliate. Pendaftaran percuma untuk bulan pertama sahaja. Berikutnya yuran RM 10 akan dikenakan untuk setiap penyertaan.
  • Kerja Dari Rumah Sebagai Affiliate Dan DropshippingKerja Dari Rumah Sebagai Affiliate Dan Dropshipping Apa lagi buat kerja dari rumah laa, paling syok dan jadi boss sendiri. Nak start kerja pukoi berapa pun tak ada hal. Lu segan lu punya poket kosong. Lu cerdik guna mesin auto sambil tidor […]
  • Komisen Program Affiliate Dibayar Sehingga 20%Komisen Program Affiliate Dibayar Sehingga 20% Komisen buat masa ini setakat 20% sahaja. Plan ke depan akan up sampai 50% dan produk buat masa ini memang mudah jual dan memang ada permintaan. Apa pun mai survey platfom dulu dan kalau ngam baru on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *