Posted on

Kisah Sakit Lutut Dan Cara Nak Bagi Lega

Noocube Malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kisah sakit lutut pulak dah…….ini pengalaman sendiri laaa dan rasanya boleh dijadikan bahan rujukan untuk mangsa-mangsa sakit lutut, sakit pinggang dan juga sakit belah tepi bagian paha.

Arthritis-copy from damron

Caranya macam mana?….senang saja, picit-picit dan tekan-tekan kawasan sekitar tapak kaki dan perut betis. Itu saja yang admin buat..heeee..heeeee. Esok pagi…….sakit lutut semua hilang tapi untuk dapat full result kena ulang buat operasi picit-picit dan tekan-tekan ni semua dalam tempoh 2 atau 3 hari macam tu. Buat masa ni admin dah cuba bantu guna teknik yang sama kepada 3 orang pesakit lutut tegag dikalangan warga emas…Alhamdulillah mereka kata sakit lutut dah okay….heee..heeeee ( operasi bidan terjun secara tak sengaja ).

Nak tau lebih lanjut, boleh whatsapp / telegram ke talian 01132229401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Opt In Image
PowerUp Your Brain Suppliment

To skyrockets your brain, enhance your focus, mental speed and memory. NooCube one of the supplement you should try and product recognized as safe and original.

If no email address,
just type support@niaga24jam.com and click continue shopping!. Tq.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *