Kisah Teknik Soft Marketing Yang Perlu Anda Cuba

Assamualaikum dan salam hormat,

Bagaimana teknik ini terjadi?

Pelanggan sendiri yang offer diri untuk melanggan pekhidmatan yang disediakan oleh pihak admin. Dengan hanya membantu pelanggan untuk memviralkan produk barunya di internet. Pihak admin bakal dapat sale tambahan sekitar RM700 ke RM800 macam tu. Emm tawaran dibuat selepas 2 ke 3 kali sesi perbincangan secara online melalui aplikasi whatsapp.

Platfom kena ready 100% ( blog saja pun ) dan hanya perlu kongsi beberpa info penting berkaitan projek yang diperlukan oleh bakal pelanggan. Pastikan pelanggan dapat access platfom yang ready 100% seberapa banyak yang mungkin ( untuk bahan contoh dan bukan saja-saja nak tunjuk ). Platfom yang menarik akan mendatangkan tanda tanya kepada bakal pelanggan anda untuk bertanya. Insyaallah dan itu sahaja yang admin buat.

Emm……..kecekapan ketika sesi perbincangan melalui aplikasi whatsapp ( guna whatsapp time tu ) juga memainkan peranan penting, disarankan supaya perkongsian beberapa info penting yang bersangkutan dengan permasalahan yang dihadapi oleh pelanggan turut diketengakan supaya pelanggan dapat info yang berguna ( info bernilai tinggi ).  Persiapan diri dengan info-info sangat berguna ketika sesi perbincangan harus diperbanyakkan ( penting sangat-sangat ).

Apa yang admin sampaikan ini hanya beberapa peratus sahaja. Nak belajar lebih lanjut, sila google dekat search engine. Untuk setup teknik ini admin kenakan caj yang agak  mahal dan tak payah belajar dari admin..heee…heee. Yang free banyak dan boleh ambil dekat internet.

Sekian terima kasih dan selamat memcuba.

p/s: Yang free kan banyak, kenapa perlu cari yang mahal kecuali mereka yang mahu berfikir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *