Kisah Teknik Soft Marketing Yang Perlu Anda Cuba

Assamualaikum dan salam hormat,

Bagaimana teknik ini terjadi?

Pelanggan sendiri yang offer diri untuk melanggan pekhidmatan yang disediakan oleh pihak admin. Dengan hanya membantu pelanggan untuk memviralkan produk barunya di internet. Pihak admin bakal dapat sale tambahan sekitar RM700 ke RM800 macam tu. Emm tawaran dibuat selepas 2 ke 3 kali sesi perbincangan secara online melalui aplikasi whatsapp.

Platfom kena ready 100% ( blog saja pun ) dan hanya perlu kongsi beberpa info penting berkaitan projek yang diperlukan oleh bakal pelanggan. Pastikan pelanggan dapat access platfom yang ready 100% seberapa banyak yang mungkin ( untuk bahan contoh dan bukan saja-saja nak tunjuk ). Platfom yang menarik akan mendatangkan tanda tanya kepada bakal pelanggan anda untuk bertanya. Insyaallah dan itu sahaja yang admin buat.

Emm……..kecekapan ketika sesi perbincangan melalui aplikasi whatsapp ( guna whatsapp time tu ) juga memainkan peranan penting, disarankan supaya perkongsian beberapa info penting yang bersangkutan dengan permasalahan yang dihadapi oleh pelanggan turut diketengakan supaya pelanggan dapat info yang berguna ( info bernilai tinggi ).  Persiapan diri dengan info-info sangat berguna ketika sesi perbincangan harus diperbanyakkan ( penting sangat-sangat ).

Apa yang admin sampaikan ini hanya beberapa peratus sahaja. Nak belajar lebih lanjut, sila google dekat search engine. Untuk setup teknik ini admin kenakan caj yang agak  mahal dan tak payah belajar dari admin..heee…heee. Yang free banyak dan boleh ambil dekat internet.

Sekian terima kasih dan selamat memcuba.

p/s: Yang free kan banyak, kenapa perlu cari yang mahal kecuali mereka yang mahu berfikir.

More from my site

  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
  • Kos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25KKos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25K Untuk tempoh 2 bulan sahaja, ada seorang anak muda masej dekat admin katanya dia telah berjaya meleburkan duitnya sebanyak RM25k ++ semata-mata untuk iklan berbayar ( hampa ada berani […]
  • Belajar 3 Teknik Marketing Secara OnlineBelajar 3 Teknik Marketing Secara Online Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *