Posted on

Komisen Program Affiliate Dibayar Sehingga 20%

Kasut trekking Salomon

Assalamualaikum dan salam hormat,

Komisen buat masa ini paling tinggi pihak admin boleh bagi setakat 20% sahaja ( ke depan belum tau lagi dan harap boleh naik sampai 50% ).

Produk syok sendiri tetapi killer produk ( bukan produk pembunuh ). Kiranya kalau pandai buat marketing sure boleh jual lahhhhh. Tidak disertakan dengan protokol affiliate yang mengarut sehingga sukar untuk dapat komisen. Buat masa ini sistem masih lagi dalam fasa pemasangan peringkat akhir ( boleh guna 80% )perlu diberi nafas baru yang lebih segar,  yang lama ada masalah server senak perut jadi kena buang mana yang tidak patut dan bagi segar kembali. Berminat, boleh daftar sekarang ( buat masa ini pendaftaran adalah percuma, sistem run 100% pendaftaran akan dikenakan yuran kesungguhan ). Heee…heeee.

Platfom boleh tengok dekat sini pendaftran program affiliate dan jika ada sebarang pertanyaan boleh saja whatsapp / telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: internet kalau guna untuk bisnes boleh duit, guna untuk provokasi masuk lokap pun boleh jadi.

More from my site

  • Program Dropshipping Dan Affiliate Komisen TinggiProgram Dropshipping Dan Affiliate Komisen Tinggi Bantu diri anda untuk tambah pendapatan melalui progaram dropshipping dan affiliate. Pendaftaran percuma untuk bulan pertama sahaja. Berikutnya yuran RM 10 akan dikenakan untuk setiap penyertaan.
  • Kisah Join Program Dropship Dulu-DuluKisah Join Program Dropship Dulu-Dulu Harga barang semuanya admin set untuk dapat margin untung yang besar per items ( cara ni baru la semangat sikit para peserta dropship dan affiliate untuk buat bisnes ).
  • Bantu Diri Sendiri Untuk Tambah PendapatanBantu Diri Sendiri Untuk Tambah Pendapatan Bantu diri sendiri untuk tambah pendapatan. Berminat untuk turut serta, sila daftar dekat sini sekarang. Komisen bermula dari 15% sehingga 20%. Projek zero risk bantu manusia tambah pendapatan.
  • Kerja Dari Rumah Sebagai Affiliate Dan DropshippingKerja Dari Rumah Sebagai Affiliate Dan Dropshipping Apa lagi buat kerja dari rumah laa, paling syok dan jadi boss sendiri. Nak start kerja pukoi berapa pun tak ada hal. Lu segan lu punya poket kosong. Lu cerdik guna mesin auto sambil tidor […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *