Noocube Malaysia

Kos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25K

Assalamualaikum dan salam hormat,

Untuk tempoh 2 bulan sahaja, ada seorang anak muda masej dekat admin katanya dia telah berjaya meleburkan duitnya sebanyak RM25k ++ semata-mata untuk iklan berbayar ( hampa ada berani macam dia ka? ). Platfom yang dia guna adalah google adwords. Dia buat benda ni ikut kaedah try and error ( perghhhhh, memang tabik spring ).

Sale untuk tempoh 2 bulan yang dia berjaya kutip adalah RM50k ++ dan katanya untung bersih sekitar RM 8k ke RM 10k macam tu. ( tak pasti macam mana dia rekodkan segala transaksi ). Katanya, kos iklan semakin mahal dan dia berhajat  untuk mencuba alternatif lain yang lebih jimat dan sekarang ni dia tengah training secara hand-on dengan admin untuk menguasai teknik SEO + CONTENT MARKETING untuk kempen iklan organiknya ( long term projek dia untuk mengurangkan kebergantungan yang melampau-lampau dekat platfom iklan berbayar ). Ini projek dari UNIVERSITY OF LIFE ( certificate tak ada, dapat ilmu saja ).

Kita tengok lepas ni apa akan jadi dekat dia…..heeeee……heeeee dan jika ada lagi usahawan lain yang ingin menguasai teknik SEO khusus untuk bisnes dan long term projek, boleh contact admin / whatsapp / telegram di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: University of life laaaaaa…..apa lagi.

More from my site

  • Belajar 3 Teknik Marketing Secara OnlineBelajar 3 Teknik Marketing Secara Online Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.
  • Bitcoin Store Dan Account TwitterBitcoin Store Dan Account Twitter Bitcoin store support 100% sistem pembayaran menggunakan bitcoin dan ini merupakan salah satu cara mudah untuk masuk ke pasaran antarabangsa bersama-sama sistem pembayaran yang lebih […]
  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
  • Group Iklan Telegram MalaysiaGroup Iklan Telegram Malaysia Saja nak share untuk kegunaan kaki iklan. Emmm lokasi platfom aplikasi smartphone iaitu telegram. Semua senarai yang ada admin dah join ( belum ada sebarang sale yang memberangsakan lagi […]
Opt In Image
PowerUp Your Brain Suppliment

To skyrockets your brain, enhance your focus, mental speed and memory. NooCube one of the supplement you should try and product recognized as safe and original.

If no email address,
just type support@niaga24jam.com and click continue shopping!. Tq.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *