Posted on

Kotak kerongsang

Ada sesiapa yang berniaga kerongsang ?sudah  tentu ada… kan?.Saya nih dah lama berniaga kerongsang,bermula dari tak ramai orang berniaga kerongsang dalam internet nih sampai lah berduyun-duyun  sekarang nih.

Tahniah lah saya ucapkan kepada anda semua kerana berani menceburkan diri dalam bidang perniagaan internet.Yang penting sekali bersainglah secara jujur.

Maklumat berkaitan harga dan lain-lain lagi berkenaan kotak kerongsang yang saya tawarkan ini anda semua boleh rujuk dekat dekat bawah tuh.

Kotak kerongsang saiz ( 1 x 3.2 x 2 inci )

Urusan Pembayaran:

Untuk tempahan sila klik butang dibawah:

Ok sampai setakat ini sahaja,kalau ada yang berminat tuh jangan tunggu lagi.Tempah sekarang.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

More from my site

  • Kad Kahwin Murah Dari UtaraKad Kahwin Murah Dari Utara Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Alhamdulillah dan bertemu sekali lagi.Pihak kami merupakan pembekal dan peniaga kad kahwin murah dari utara.Lokasi perniagaan kami di Arked […]
  • Pembekal Sabun Dari UtaraPembekal Sabun Dari Utara Assalamualaikum semua, Bertemu sekali lagi, berminat untuk berniaga sabun? Jika berminat tuan-tuan dan puan-puan boleh berenti sat dekat page ini..Sebabnya saya juga ada menyediakan […]
  • Pembekal sabun gluta kojic 2 layer dan 3 layerPembekal sabun gluta kojic 2 layer dan 3 layer As salam tuan-tuan dan puan-puan, Pihak saya ada membekal sabun gluta kojic 2 layer dan juga 3 layer yang original untuk pasaran tempatan. Untuk sebarang tempahan dan pertanyaan […]
  • Jersi Bola Second Ori Dan Super AAAJersi Bola Second Ori Dan Super AAA Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Minggu ni jalan-jalan cari produk. Jom tengok apa yang saya jumpa dan rasa macam berkenan saja untuk dipasarkan. Jersi bola second ori dengan […]

23 thoughts on “Kotak kerongsang

  1. kalau saya nak beli 12 dozen harga ada tawar tak?

  2. Hi, sudah tentu ada

  3. kak,
    saya nak beli 108 pieces (9×12)
    ada less x?

  4. Salam PUAN,

    Tak ada hal.Seunit RM0.90 saya bagi…kalau jadi habag mai naaa

  5. ada x kotak utk butang bj melayu?

  6. ada jual kotak medium saiz utk display kerongsang tak??..yang kaler hitam

  7. Embroidery-Gulf / T-Shits / LOGO / Embroider / Neckline…

    […]Kotak kerongsang[…]…

  8. how much ya??

  9. Ada kotak kerongsang saiz 10cm x 8 cm x 3 cm tak? Nak 100 pcs..plz reply..

  10. Kalo beli sedozen, kira tawar harga berapa ye encik zam? Kalo lebih dari tuu pulak berape?

  11. Klau beli sedozen / lebih berapa & belanja pos berapa ya

  12. kalau beli sedozen/lebih berapa & kosnya,pls reply

  13. As salam, kos pos laju dalam RM 6 macam tu..

  14. berminat dptkn katalog dr tuan/puan utk tempahan pniagaan sye…talian phne sye 0136917778 / 0178710151. tq

  15. Salam,

    Kotak untuk brooch masih ada dijual lagikah? Saya nak dalam 12 kotak.

    Terima kasih.

  16. Tlg ctc sy 0132876023..try to find out kotak brouch utk 200 kuantitiny

  17. Salam..en zaman,, masih supplier lagi ker kotak brooch??? Please msj me at rosakencana@gmail.com. Tq

  18. Aslm En masih jual kotak brooch ke? Blh email sy quotation harga terkini di dpersonaglitterz@gmail.com ? Terima kasih.

  19. Salam..en masih lg jual kotak kerongsang…pls wasap/ wechat sy 0176625355

  20. Assalamualaikum wbt en.zam..skarang ad lg ke kotak ni?boleh inform sy kt wassap 014-530 4798..harga skali ye..tq

  21. Assalam en zam..kotak tu ad lg x?email kt sy hrga atau whtsup sy 0193746429..nk bli bnyk…lau blh nk sgera..tq..

  22. Assalam, saya mncari kotak kerongsang. Ada stok x skrg?tlg emel or whtsup 0132783573

  23. ada stok lg x?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *