Malaysia SEO Combat Ranking

Assalamualaikum,

Tajuk sahaja bahasa orang putih. Isi di dalam Bahasa Melayu. Nak buat macam mana? admin orang Melayu.

Yang ini salah satu lagi projek yang sedang diusahakan oleh pihak admin untuk combat SEO ranking. Untuk memantapkan lagi ilmu SEO yang sedia ada, pihak admin perlu perbanyakan sesi R&D dan ini adalah sebahagian darinya.  Alhamdulillah, setakat ini 60% content marketing sudah berjaya menempatkan diri  di dalam senarai search engine terpilih di page pertama dan kedua ( ada juga yang dinyah keluar oleh pemilik seach engine, jeles laa tu ).

Ranking dah okay, tetapi keyword pulak negetif ( jarang – jarang di cari dan diguna oleh pengguna ). Pointnya di sini, kena guna keywords yang bersesuaian dan yang bersangkutan dengan keperluan pengguna. Baru bermakna jika berada di page pertama dan kedua.

Hasil R&D ini akan dapat diketahui dalam tempoh 1 bulan dari sekarang ( nampaknya Google masih mengekalkan konsep lama untuk update ranking ) bila agaknya Google nak percepatkan benda ni.

Berminat untuk melanggan perkhidmatan SEO page pertama dan kedua dengan kos yang berpatutan, sila hubungi pihak admin yang bertugas.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Halangan Pertama Blog Seo MalaysiaHalangan Pertama Blog Seo Malaysia Berhajat nak jadi pakar SEO Malaysia?. Ada dua benda ( bot ) yang perlu anda kenal. Baca dekat web ini bila ada masa terluang.
  • Google Seo Top 10 Ranking Google Seo Top 10 Ranking Tugasan berat kali ini. Menghantar blog SEO ini ke peringkat lebih tinggi.
  • Marketing Plan Yang RingkasMarketing Plan Yang Ringkas Boleh pilih yang berbayar atau yang percuma. Untuk kaedah percuma kena ada skill. Jadi pilihlah markerting plan yang ringkas supaya tidak serabut kepala nanti.
  • Blog Internet Marketing MalaysiaBlog Internet Marketing Malaysia Langkah seterusnya, kenal pasti platfom marketing yang sesuai. Sebahagianya ada di dalam laman web ini dan boleh baca bila perlu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *