Posted on

Malaysia SEO Combat Ranking

Assalamualaikum,

Tajuk sahaja bahasa orang putih. Isi di dalam Bahasa Melayu. Nak buat macam mana? admin orang Melayu.

Yang ini salah satu lagi projek yang sedang diusahakan oleh pihak admin untuk combat SEO ranking. Untuk memantapkan lagi ilmu SEO yang sedia ada, pihak admin perlu perbanyakan sesi R&D dan ini adalah sebahagian darinya.  Alhamdulillah, setakat ini 60% content marketing sudah berjaya menempatkan diri  di dalam senarai search engine terpilih di page pertama dan kedua ( ada juga yang dinyah keluar oleh pemilik seach engine, jeles laa tu ).

Ranking dah okay, tetapi keyword pulak negetif ( jarang – jarang di cari dan diguna oleh pengguna ). Pointnya di sini, kena guna keywords yang bersesuaian dan yang bersangkutan dengan keperluan pengguna. Baru bermakna jika berada di page pertama dan kedua.

Hasil R&D ini akan dapat diketahui dalam tempoh 1 bulan dari sekarang ( nampaknya Google masih mengekalkan konsep lama untuk update ranking ) bila agaknya Google nak percepatkan benda ni.

Berminat untuk melanggan perkhidmatan SEO page pertama dan kedua dengan kos yang berpatutan, sila hubungi pihak admin yang bertugas.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Belajar 3 Teknik Marketing Secara OnlineBelajar 3 Teknik Marketing Secara Online Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.
  • Kos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25KKos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25K Untuk tempoh 2 bulan sahaja, ada seorang anak muda masej dekat admin katanya dia telah berjaya meleburkan duitnya sebanyak RM25k ++ semata-mata untuk iklan berbayar ( hampa ada berani […]
  • Google Seo Top 10 Ranking Google Seo Top 10 Ranking Tugasan berat kali ini. Menghantar blog SEO ini ke peringkat lebih tinggi.
  • Halangan Pertama Blog Seo MalaysiaHalangan Pertama Blog Seo Malaysia Berhajat nak jadi pakar SEO Malaysia?. Ada dua benda ( bot ) yang perlu anda kenal. Baca dekat web ini bila ada masa terluang.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *