Posted on

Mastering Trading Bitcoin Dan Altcoin

Assalamualaikum dan salam hormat,

Telah sedia maklum, bitcoin telah memasukkan dirinya dengan sendiri ke dalam kelompok instrumen pelaburan yang berstatus elit lagi hottttsssssss. Juga bakal dinobatkan sebagai salah satu daripada intrumen pelaburan yang cepat dapat untung dengan kadar risiko yang saaaaaangaaaattttttttttt rendah………..Heeeee….heeeee, itu kata admin laaaaaaa ( admin dah taksub giiileeerrrr ni ). Tetapi itu lahhhh realitinya yang telah pun berlaku.

Walaubagaimanapun sukacitanya dimaklumkan bahawa harga terkini 1 BTC / RM 20,700.00 ( harga terkini semasa posting ini dimuat naik ). 4 ke 5 bulan yang lepas, harganya sekitar RM5000 ++ sahaja. Jika 4 bulan yang lepas sempat beli 1BTC …..laaaaaaa katakan ( ramai yang ada impian yang macam ini ) dan paksa pulak diri untuk simpan walaupun harga drop akibat aktiviti spekulatif …………………untuk long term investment plan dan jual semula untuk ambil untung pada hari posting ini dimuat naik, emmmmmmmmm dapat laaaa sekitar  RM 15,700.00 macam tu ( dalam tempoh 4 bulan saja tuuuuuuuuuu bersih tanpa tax lagiiii )……Memanggggg hasilnya sudah berada diluar kotak pemikiran manusia biasa dah tuuuuu….dan itu lah realitinya yang telah pun berlaku dan bukannya kalau-kalau akan berlaku lagi….tetapi benda tu sudah pun berlaku…tak percaya lagiiiiiiii…………tak tau nak kata appppaaaaa laaaaa….emmmm, kisah ini bukan untuk mereka-mereka yang nak join atau yang dah join group pelaburan tertentu naaaaaa……tetapi ini hasil untuk mereka-mereka yang ambil jalan trade dekat exchange, simpan, buat analisis dan withdraw dari exchange dan bawa masuk ke dalam akaun/wallet secara sendirian sahaja.

Masih belum terlambat untuk terlibat sama……..

Selain dari buat karangan berkonsepkap santai tahap serius yang tidak sampai ketahap merapu sehingga terjejas indentiti………………pihak admin juga ada membuka pakej sederhana untuk mengajar secara online cara trading dan invest crytocurency secara online terutamanya bitcoin dalam Bahasa Melayu mix untuk mereka-mereka yang berminat. Untuk altcoin, rasanya tidak perlu ambil port sangat kerana konsep trading nya adalah hampir sama dengan cara trading dan invest dekat bitcoin……….cerita mudahnya sekarang ini adalah tak perlu laaaaa hendak membazirkan duit yang ada tu untuk belajar ilmu yang lebih kurang sammaaaaaa sahaja fungsinya. Jadinya, kepada yang berminat boleh laaaaa try langgan pakej ini tetapi pakej ini untuk sesi pembelajaran secara online sahaja ( admin ada teknik mudah untuk bagi faham walaupun diajar secara online )……Emmmmmm untuk offline kelas, memang admin segan nak buat dah……sebab kecanggihan zaman laaa ni tidak lagi memerlukan kepada pakej dan cara yang serupa itu lagi………guna online ni jimat kos, masa dan lebih selesa sebenarnya dan harap maklum tentang hal itu.

Berapa caj yang akan dikenakan?

Caj dia….caj diiiiaaaaaaaaa…..emmmmmmm…bayar ikut setakat mana yang termampu sahaja dan kalau bolehhhh……….. bayar hanya untuk ilmu yang hendak disedut dan diperlukan sahaja itu lagi cantik….cara ini dapat jimat banyak kos berbanding ambil full pakej yang belum tentu dapat full lagi ( tak kan semua tak tau kot )….heeeee…heeeeee. Konsep belajarnya sangat mudah, iaitu belajar sampai pandai secara live dan long term support ( part yang dah belajar tapi masih tak faham lagi, boleh saja repeat sampai faham ).

Untuk yang berkenan nak tambah ilmu…….

Sebarang pertanyaan yang berkaitan boleh telegram/whatsapp admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

P/s: Desas desus jangkaan terdekat paling kuat harga bitcoin akan meroket adalah $ 10000 / RM 44000 ( anggaran ini ikut exchange rate semasa dan berubah pun ikut rate juga ). Heeee…heeeee melampau sangat ni…

 

 

More from my site

  • Kerja Part Time Dari RumahKerja Part Time Dari Rumah Yang sebenarnya ini adalah pakej untuk BELAJAR, FAHAM, BUAT SENDIRI dan TRADE SAMPAI MUNTAH HIJAU ( bukan program untuk ajak masuk melabur di dalam mana-mana pakej pelaburan yang ntah […]
  • Sejauh Mana Bitcoin Boleh Membantu Rakyat Malaysia Untuk Hidup MewahSejauh Mana Bitcoin Boleh Membantu Rakyat Malaysia Untuk Hidup Mewah Siapa yang ada simpan stok bitcoin waktu ini pastinya akan tersenyum lebaq sampai 2 ke 3 hari yang berikutnya. Emmm dijangka harga bitcoin akan terus meningkat naik setidak-tidaknya USD […]
  • Bitcoin Exchange MalaysiaBitcoin Exchange Malaysia Khusus untuk peminat dan bakal pengguna yang terpaksa layan bitcoin sebagai alat transaksi masa kini........mau tidak mau anda terpaksa terima gelombang bitcoin...heeeee....heeeeee....
  • Minggu Ini Layan Kisah Bitcoin ExchangeMinggu Ini Layan Kisah Bitcoin Exchange Banyak sangat ni info tentang bitcoin dan itu tandanya bitcoin sudah meluas pengaruhnya...
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *