Posted on

Membeli dan menjual produk gaharu

Assalamualaikum dan salam hormat,

Bertemu sekali lagi, sebarang urusniaga yang melibatkan urusan dan jual beli produk yang berasaskan gaharu sila taip atau rujuk  diruangan komen.

Buat masa ini pihak admin hanya menjalankan tugas sebagai agen pemasaran bebas bagi produk tuan/puan sahaja. Aktiviti untuk urusan jual dan beli yang dibuat oleh pihak admin sebelum ini tidak lagi aktif dan harap maklum.

Sekali lagi ingin dimaklumkan, setiap pemilik, pengusaha dan pembeli yang mana berminat  ingin menjual, mencari pembeli atau sebagainya sila rujuk diruangan komen. Semoga perkhidmatan ini akan memudahkan lagi perusahaan tuan-tuan dan puan-puan.

Sekian terima kasih dan selamat berkerjasama.

 

More from my site

  • Arche Pearl Cream OriginalArche Pearl Cream Original Produk original untuk 3 jenis kegunaan iaitu jerawat, pelindung sinar UV dan juga sebagai make-up foundation.
  • Kacang PistachioKacang Pistachio Yang ini perniagaan secara kecil-kecilan untuk produk mewah iaitu kacang cerdik / kacang pistachio. Kacang yang berstatus kelas atasan, harga mahal tetapi sangat sedap dan enak kalau […]
  • Pembekal sabun gluta kojic 2 layer dan 3 layerPembekal sabun gluta kojic 2 layer dan 3 layer As salam tuan-tuan dan puan-puan, Pihak saya ada membekal sabun gluta kojic 2 layer dan juga 3 layer yang original untuk pasaran tempatan. Untuk sebarang tempahan dan pertanyaan […]
  • Kasut Futsal Jenama KoolKasut Futsal Jenama Kool Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Ini dia produk terbaru dari saya, kasut futsal jenama kool.Kasut futsal ini boleh diketegorikan sebagai kasut futsal ORI keluaran dari […]
Belajar Trading & Invest Bitcoin

Cryptocurrency exchange adalah port baru lagi menarik untuk tambah pendapatan melalui online. Ini adalah pakej untuk BELAJAR TRADING, INVEST dan SEDUT BITCOIN dari ZERO dan BUAT SENDIRI SAMPAI JADI PANDAI. Pekej berkonsepkan BELAJAR SAMPAI PANDAI SECARA LIVE MELALUI ONLINE. Market aktif 24 jam dengan kadar penyertaan aktif 25k ke 14k pengguna setiap hari, boleh trade dan kaut untung sampai muntah hijau.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Berminat untuk terlibat sama?, sila whatsapp/telegram pihak admin di talian 011 3222 9401 atau sila masukkan alamat email yang aktif dan klik butang di bawah untuk urusan pendaftaran.

405 thoughts on “Membeli dan menjual produk gaharu

  1. saya hasilkan produk setanggi dari gaharu,,

  2. saya boleh membekalkan hampas kayu gaharu yang telah dikisar halus untukl kegunaan seperti membuat stangi atau ape apa mengikut keperluan tuan/puan.
    dijual secara borong dengan harga yang berpatutan.
    sila hubungi 0199262712 untuk sebarang maklumat lanjut.

  3. Salam tuan-tuan dan puan-puan,

    Jika ada sesiapa yang berminat untuk dapatkan bekalan kayu gaharu yang ditanam dalam kuantiti yang banyak sila maklumkan kembali kepada saya.Lokasi ladang gaharu di Negeri Sembilan.

    Sila hubungi saya di: 017-4692031( En Zam )

  4. POKOK GAHARU DARI SPESIS SUB INTEGRA ,CRASSNA DAN MALACENSIS BERUSIA LEBIH 8 TAHUN DITANAM DILADANG KAMI DI KAWASAN PERAK. TERDAPAT 3000 POKOK DIDALAM LADANG SELUAS 5 EKAR,POKOK DAH BOLEH DI SUNTIK UNTUK MENGHASILKAN RESIN SAMADA UNTUK TERAS DAN MINYAK.HARGA RM 1000 PERPOKOK.KAMI JUGA ADA KHIDMAT PAKAR INOKULASI DARIPADA THAILAND YANG TELAH BERJAYA DENGAN PENGALAMAN LEBIH DARI 20 TAHUN DI DALAM TEKNOLOGI PENGHASILAN GAHARU.SECARA LUMPSUM KOS INOKULASI DAN HARGA POKOK RM1800UNTUK SATU POKOK BOLEH PULANGAN 3-5 KG KAYU TERAS PADA HARGA RM 1200-1800 PERKG. JADI KADAR PULANGAN KEUNTUNGAN HAMPIR 150%. KAMI JUGA SERTAKAN PERJANJIAN BELI BALIK KAYU YANG TELAH DIPROSES MENGIKUT HARGA YANG DIPERSETUJUI MELALUI PEGUAM YANG BERTAULIAH. SERIOUS DAN BERMINAT HUBUNGI ENCIK ROSLAN 0125624571 /0174037880 . TERIMA KASIH.

  5. salam rakan2 gaharu…saya dari pontian johor. sya ade stok kayu gaharu yang semulajadi (pokok hutan)…sya mencari pembeli…kayu telah disahkan gaharu dari pelbagai pihak…sesiapa berminat….hubungi 019-7120259 atau 014-2751820…

  6. Saya mempunyai 10 pokok gaharu matang untuk dijual. jika berminat utk membeli sila hubungi saya di 0123846202. terimakasih

  7. saya mencari pembeli pokok gaharu 50tahun ke atas untuk pertanyaan sila hubungi saya di talian 0199320881…lokasi kota belud sabah

  8. Syarikat kami mencari pembekal minyak gaharu dari pelbagai gred untuk pasaran
    dalam dan luar negara.

    Kriteria minyak gaharu yang diperlukan :

    1. Minyak yang disuling dari pokok gaharu liar (bukan dari inokulan).

    2. Tidak dicampur dengan bahan asing semasa proses penyulingan seperti
    glycerin, DPG dan sebagainya. (ujian makmal akan dilakukan untuk pengesahan)

    Sebarang pertanyaan sila hubungi sham – 0194989626

  9. bapa sya dan dua orag saudara sya …mempunyai pokok gaharu (hutan) yang d tanam sebanyak 4000 lebih pokok berusia dua tahun lebih…untuk d jual….siapa yang berminat sila hubungi sya …..lonny..0168189096.0138872856..tq..gbu..

  10. Assalamualaikum

    Saya ingin mencari sesiapa yang berminat untuk membeli pokok gaharu yang tumbuh liar di sekitar rumah saya.

    Dianggarkan berpuluh-puluh pokok gaharu telah tumbuh di sekitar rumah saya.

    Mengikut anggaran kasar, harga minimum bagi sebatng pokok adalah RM5000.00 dan maksimum sehingga RM20,000 bergantung kepada saiz. Ini adalah harga pasaran.

    Area : Lenggeng, Seremban.

    sesiapa yang berminat boleh mengatur temujanji dengan menghubungi saya di 0122811710 (Jamaludin).

    Harga adalah negiotable.

  11. Saya ada pokok Geharu yang ditanam berumur 4 tahun untuk disuntik dan di jual.Jumlah pokok lebih kurang 800 pokok.

    Area di Nilai N.Sembilan. Harga boleh di bincang.

    Sesiapa yang berminat boleh menghubungi saya di 0126766753.

  12. Saya mempunyai 2 batang pokok gaharu karas yang bersaiz besar dan tinggi di dalam tanah saya dan saya ingin menjual daun-daunnya untuk di buat teh.Sesiapa yang berminat bolehlah menghubungi saya di nombor ini…0138211786

  13. Saya baru sahaja selesai melakukan proses inokulasi pokok gaharu dan hanya menunggu masa untuk teras gaharu pokok saya menjadi sepenuhnya.Usia kedua-dua pokok saya lebih kurang 50 tahun dan ukurlilitnya lebih kurang 60 inch dan tinggi lebih kurang 50 meter.Saya juga mempunyai benih-benih anak karas liar yang hidup subur di sekeliling kebun saya.Saya ingin menjual teras dan daun gaharu karas……jika berminat,bolehlah menghubungi saya di talian ini….0138211786 …..wassalam…

  14. Salam..
    Saya Haji Halim dari Kampung Pandan, Kuala Lumpur, pembekal kayu gaharu, aktif mencari pembeli. Harap boleh bantu. 017-3198279

  15. Salam,

    Kami mempunyai beberapa batang pokok gaharu liar di kampung sekitar Temerloh, Pahang. Dianggarkan pokok tersebut telah berusia sekitar 30-40 tahun.

    Kami ingin mencari pengusaha minyak/pembeli yang ingin membeli pokok-pokok tersebut. Sila hubungi kami di no: 0139532215 (Basiron) atau 09-4661006.

  16. sesiapa yang ingin membeli pokok gaharu sebanyak 18 pokok bolehlah hubungi saya 0162010640 atau 010 2552874

  17. salam 1malaya..
    saya mempunyai pokok gaharu semulajadi yg tumbuh diatas tanah kebun saya usia tak pasti, pokok nampak mmg sudah tua, ukur lilit lebih kurang 2pemeluk..
    pokok sudah mengeluarkan minyak/resin apabila ditebuk.

    jadi saya ingin mencari serius buyer untuk minyak/resin mentah dari pokok gaharu tersebut.. saya sudah keluarkan hampir 1liter resin/minyak dari pokok gaharu ini.

    bagi yang ingin serius membelinya boleh hubungi saya di email rzgroup84@gmail.com utk detail urusan ini.. TQ

  18. saya mempunyai minyak mentah gaharu tanduk (aquilaria beccriana) untuk di jual. saya di indonesia jika berminat hubungi : 083899111822/081298788809. terima kasih

  19. salam semua
    saya mempunyai pokok gaharu semulajadi yg tumbuh diatas tanah kebun saya usia tak pasti, pokok nampak mmg sudah besar , ukur lilit lebih kurang 18inci , yang lian tak pasti sebab saya tak arif… Tepon saya untuk temu janji dan melihat sendiri pokok tersebut di Kuala Pilah N9, tepon 0163100122

  20. Asalamualaikum, everyone ,who interesting buy gaharu di kemboja plse contact me by this number +85516300432, we have stock alot…. hurry up we garuantee 100% by cheap price my email lorsnortin@yahoo.com sila hubungi saya…

  21. Salam,
    Sesiapa ada kayu gaharu yg blh dimasak minyak hubungi saya 0195938132.

  22. Salam
    Saya mempunyai lebih kurang 1000 batang pokok gaharu berusia 5 tahun untuk di jual. Jika berminat hubungi saya di talian : 017-6047667. Kawasan di Sepang, Selangor.
    Terimakasih.

  23. saya mencari anak benih gaharu liar dikebun tuan2.. benih 2-4helai daun.. saya cabut sendiri saya bayar 3 sen sepokokok.. area selangor, n.sembilan, melaka.. hubungi saya jika kebun tuan2 dipenuhi anak pokok karas liar… 0179929345 terima kasih

  24. Salam…sy mempunyai kayu geharu diperolehi drpd orang ulu serawak. Jadi sy mahu mnjualnya dgn harga berpatutan. Apa yg sy tau ttg geharu ni, sudah berusia lebih kurang 20tahun.warna merah kehitaman.tq

  25. Sila email sy di safzanizammukhtar@yahoo.com atau call sy 017-3232522

  26. saya ingin menjual pokok gaharu,kalau berminat sila hubungi saya ditalian +60196268431 kamal,harga boleh dibincang kalau nak tengok dulu pun boleh

  27. mencari PEMBELI GAHARU …saya ada pokok gaharu yg berusia 50 tahun keatas dalam jumlah 10pokok+ keatas…lokasi kota belud sabah..
    untuk pertanya sila hubungi saya segera 0199320881 atau 0193482871

  28. saya mempunyai pokok gaharu sebanyak 543 pokok… untuk dijual… pembeli yang serius sahaja…berusia dlm lingkungan 4thn keatas…lokasi di perak…18pokok sudah disuntik… boleh dibincang… tel no 017-2250860, 014-3251258

  29. Salam….Saya ada 16 batang pokok gaharu di sekitar Seri Menanti Kuala Pilah N.S untuk di jual kepada yg berminat sila hubungi saya 012-2340215 harga boleh di runding.

  30. SALAM ,SAYA ADA JUAL MINYAK GAHARU GREB BAIK,,,980RM/SE TOLA
    DAN KAYU GAHRU DARI THAI…KUANTITI BANYAK0126699298

  31. kami membekal anak pokok gaharu spesis sub integra tinggi 4 kaki..HARGA MURAH..kami juga akan memberi khidmat nasihat kepada pembeli berkaitan penaman, penjagaan, serta kami akan beri baja organik ^baku^ yang terbukti berkesan terhadap pokok gaharu secara percuma..area pahang akan diutamakan..014-8495366

  32. Salam….Saya ada 40 Tola minyak gaharu liar gred Super AA dari Gua Musang untuk dijual kepada yang berminat..tentang mutu dan keasliannya..boleh diuji..Sila hubungi saya di talian 013-9113969 Ruslan Rani…

  33. sapa yang berminat untuk membeli kayu gaharu gred 4 dalam kuantiti yang banyak boleh hubungi saya 0109667610

  34. Salam semua…
    syarikat saya memwakili pengusaha-pengusaha gharu(agarwood) dari Thailand dan Kemboja meliputi produk gharu ( pelbagai), teras gharu gred A,AA,AAA,AAAA,super A, Minyak Gharu gred A,AA,AAA,AAAA. Anak benih gharu Gred AAA dari harga RM7.00 siap tanam,teknologi dan cara penanaman gharu kami boleh bantu..sampai ianya menjadi produk gharu…. sesiapa yang mempunyai pembeli atau berminat dengan gharu boleh berhubung dengan saya terus di talian +6019 3273536 En.Hamdan (Vice President Grahu Thailand )

  35. Harga Minyak Gharu yang kami tawarkan kepada pembeli dan penjual gharu adalah amat istimewa: gred AAAA, only USD 195.00 per Tola : market rate : USD 352.00 …. semua harga adalah istemewa dan Kami memerlukan agent yang boleh memasarkan produk dan teknologi kami: SELAMAT BERJAYA:

  36. Salam,

    Kebun bapa sya terdapat sebatang pokok gaharu hutan yg berusia berpuluh tahun.Looking serius buyer… pls contact 0192741955

  37. salam…1 batang pokok gaharu liar untuk dijual,belum dicucuk,berumur dlm lngkungan 60-70 thn(x pasti),pokok sebesar 2 pemeluk..berminat bleh hubungi saya..0194163500

  38. salam,….saya ada stengah kilo teras(gred A)dijumpai di rimba ketika mencari akar2 kayu utk herb….hanya sedikit yg saya dpt kerana pokoknya telah reput tingal hanya teras berada dlm keadaan baik…..bila teras di bakar terlalu harum bau nya dan mengaluarkan minyak

  39. assalammualaikum,
    kepada yang berjual teras sila emai saya terutama nya sabah dan sarawak, sila letak lighter di sebelah gambar tersebut dan sila berikan harga jika ngam dengan gred saya akan beli,species saya beli hanya malaccancies sahaja,
    tarikh juga sila letak kan seperti mana yang pernah di lbuat kepada gambar2 tokek dan sila timbang berat nya, bagi kawasan sarawak saya hanya akan berjumpa di kawasan miri permy jaya, dan bagi kawasan sabah di lawas sahaja,

    bagi kawasan semenanjung saya hanya akan berjumpa di kawasan lcct di hotel air asia setelah memeriksa gred saya akan bayar cash

    siala emai mcemcompany@gmail.com atau hubungi saya di talian +6738953005

    terima kasih,saya tidak mahu kayu yang di campur minyak diesel

  40. saye ingin mencari pembeli.. gaharu
    sile call ahmadbasri-0173172930

  41. Saya mempunyai sebatang pokok gaharu tumbuh semulajadi di kebun sy di Rembau, NS. Umor pkk lbh kurang 30 tahun, telah disahkan ia pokok gaharu oleh orang asli, 2 pemeluk, tinggi ~ 80-100kaki. Ingin mencari serious buyer. Hubungi saya di talian 017-6202 633

  42. Assalamualaikum,

    KEPADA TUAN/USTAZ/SHEIKH/HAJI/DATO’/SAUDARA/SAUDARI…

    Saya Syahrul dari Pekan Pahang Malaysia.

    Saya mempunyai kilang yang mengeluarkan minyak kayu gaharu.

    Saya MENCARI AGEN untuk memasarkan minyak gaharu saya.

    Saya jual pada harga RM300 / 12gram.

    Anda boleh menjualnya semula pada harga RM350-450 / 12grams.

    Pasaran sangat luas, kerana pendakwah-pendakwah dan qarqul tabligh sentiasa mengguna pakai minyak gaharu kami di Masjid India, dan Sri Petaling…

    Terdapat juga pembeli secara pukal dari Dubai,Riyadh,Qatar,Singapura,Britain,dan sebagainya lagi…

    Anda tidak perlu susah payah menyuling kayu gaharu untuk mendapatkan minyaknya…KERANA MODAL BESAR DAN PENGETAHUAN KURANG ADALAH RISIKO YANG ANDA TAK PERLU TANGGUNG..

    Produk saya telah siap dijenamakan dan di pek secara ekslusif..(PEKAN GAHARU)

    Anda tempah, saya kirim terus kepada anda menggunakan pos laju…

    Anda hanya perlu recommend pada sahabat-sahabat, ustaz-ustaz, para pendakwah tabligh, dan sesiapa sahaja atau iklankan menerusi internet (facebook/twitter/blog)…

    Boleh dibawa sembahyang dan ke majlis-majlis ilmu dan majlis taklim..

    Jana pendapatan sampingan sendiri melalui produk minyak kayu gaharu saya…

    PROMOSI HEBAT :

    Satu kotak : Rm300
    Tiga Kotak : Rm800

    SEPULUH KOTAK :RM2500 PLUS PERCUMA SATU KOTAK

    Hubungi saya 014-8470358
    e-mel saya : syahglobal@gmail.com

    AKAUN : MAYBANK 101254093689
    : BANK RAKYAT 220121649571
    : BANK ISLAM 03018020768350
    : BANK SIMPANAN NASIONAL 0310029000319437
    : BANK CIMB 14150067091527
    : BANK RHB 11807600021979

    SEMUA AKAUN DI ATAS NAMA : NOOR REHA BINTI SHAFIIN

    SILA CALL/SMS/EMEL UNTUK TEMPAHAN..

    JANA PENDAPATAN SEKARANG,BERTUKARLAH KEPADA WANGIAN TANPA ALKOHOL..HALAL DAN TOIYIBA!!!!

  43. SAYA PEMBEKAL PATI MINYAK GAHARU ASLI DARI MALAYSIA[25RM/ML],KALIMANTAN[20RM/ML] DAN DAHNL OUD[INDIA,30RM/ML],,JUGA OUD MUATTAKH,DAN OUD SEUFI,,IAITU MINYAK GAHARU YANG BIASA DI JUAL DI TIMUR TENGAH..0126699298

  44. salam sejahtera…
    keluarga kami ada menanam pokok gharu..
    berada di SABAH.
    kini usianya 4 tahun..
    jumlah keseluruhan ada 400 pokok..
    sesiapa yang berminat..
    sila hubungi 01129235095 atau ayah saya 0198024931

  45. Assalamualaikum.

    Saya Zamri dari Nilai N9…mencari teras gaharu liar/hutan pelbagai gred untuk dibeli dengan harga yang berpatutan. Berminat..sila hubungi saya 0192743757.

  46. ada stok teras gaharu,jika berminat membeli hubungi saya d sabah
    winmsk2001 @ gmail .com
    ada gambar kalau dan sampel kalau mau lihat

  47. saya ada 6 batang pokok gaharu berusia lebih 50 tahun, sesiapa yg berminat sila hubungi saya no; 0197001382

  48. Salam,saya merupakan pencari kayu teras di kawasan hutan daerah Baling Kedah,saya ada menyimpan stok kayu teras yang baru di ambil dari hutan,anggaran umur teras ini lebih dari 20 tahun,jikalau ada sesiapa yang berminat dengan kayu teras saya sila hubungi saya – 0125365745 / 0124995203

  49. Assalamualaukum dan salam sejahtera, kami dari syarikat gunung cipta sdn bhd ingin menjual lot-lot tanah,dan share untuk menjalankan hasil tanaman pokok gaharu,atau agarwood yang sangat-sangat bernilai.

    Barang siapa berminat, sila hubungi saya hafiz (pegawai pemasaran) di talian 013-3376711.

    Bersama memakmurkan bumi…

  50. mencari pembekal kayu gaharu di kawasan gua musang,.
    nak sebanyak mungkin
    klau ada sila hubungi 0139349054

  51. salam,saya pembekal minyak gaharu asli,100% asli.. (Rm200) dan minyak wangi gaharu 3ml (rm30),6 ml (rm50),12ml (rm100) berminat sila hubungi saya 0127832514

  52. sy ada stok kayu gaharu dr sabah mahubdi jual. harga runding kemudian.

  53. saya ada pokok gaharu yang banyak. berminat hubungi saya di alamat email mie6555@gmail.com atau sms/call di 0107780865.

  54. Sy mencari pembeli teras gaharu (semula jadi bukan inokulan) sila hantarkan tawaran harga anda mengikut GRED di email miko_909@yahoo.com
    (lokasi sabah )
    terima kasih

  55. Salam…saya dari brunei nak cari mana2 penjual minyak gaharu sila email kpada saya norrahidah.marsal@damitworleyparsons,antu408@hotmail.com,casper3780@hotmail.com

  56. Saya ada membekalkan anak benih gaharu pelbagai jenis subintegra(thailand), crassna (kemboja) dan malacensis (malaysia) dalam pelbagai saiz harga antara rm2.50 hingga rm6 sepokok. Sekarang stok pk liar malaysia (malacenssis) ada hampir 40 ribu pokok. Juga saya membekalkan inokulan untuk suntikan pokok yang bersaiz besar betis (ukurlilit 30 cm) sudah menjadi teras. rujuk facebook saya biji benih gaharu untuk lihat kesan teras. juga saya menediakan khidmat bekal benih gaharu serta menanam(dgn kayu pancang)serta membaja dengan kos sepokok rm7 – rm9 bergantung kepada saiz pokok. Berminat hubungi saya ditalian 013-9461168 atau 017-9066618 – Mohd Samsudin.

  57. Saya mempunyai hubungan dengan pembekal gaharu di sarawak. Berminat sila hubungi 0194140713

  58. saya ada menjual pokok gaharu dengan harga yang berpatutan…..sila hubungi 0198042814/0168241386..

  59. saya ada menjual anak pokok gaharu dengan ketinggian 1 hingga 7 kaki dengan harga yg sgt berpatutan.. selain itu anak pokok hutan yg lain seperti meranti , mahang , jelutong juga saya bekalkan.. sebarang info boleh layari blog saya nurserialunanemas.blogspot.com atau hubungi saya 0122101314.. terima kasih

  60. sesiapa yg berminat nak membeli pokok gaharu berumur anggaran 10 tahun sila hubungi saya segera…pokok dlm 100btg…jualan murah!!! sebelum pokok nk di tolak oleh jentera sesiapa berminat hubungi saya segera…012 5958893 en. muhamad raduan. kawasan juasseh n.sembilan

  61. sesiapa yg berminat nak membeli pokok gaharu berumur anggaran 10 tahun sila hubungi saya segera…pokok dlm 100btg…jualan murah!!! sebelum pokok nk di tolak oleh jentera sesiapa berminat hubungi saya segera…012 5958893 en. muhamad raduan. kawasan juasseh n.sembilan. copek nt kot molopong kang…doreh jang

  62. Menjual pelbagai jenis anak pokok hutan karas / gaharu / meranti / jelutong

    anak pokok spesis hutan untuk dijual
    karas = tinggi 1 kaki – 7 kaki
    meranti = 3kaki-4kaki
    jelutong = 1 kaki – 3 kaki
    mahang = 3kaki-7kaki

    sebarang maklumat boleh melayari blog kami alunanemas.blogspot.com atau hubungi saya en suhani 0122101314 / en osman 0166755206
    HARGA ADALAH DIJAMIN ANTARA YANG TERMURAH DI PASARAN.. 🙂
    TERIMA KASIH..

    anak pokok karas gaharu tepu meranti jelutong

  63. kami pnya minyak gaharu buaya jika berminat hubungi kami di nomer 085746887055

  64. Salam tuan-tuan dan puan-puan,

    Jika ada sesiapa yang berminat untuk membeli Kayu Gaharu Super King,Gred A,B,C dan D. Ia terdapat di dalam hutan berpuluh-puluh tahun lamanya.Ia dicari di dalam hutan di sabah. Pada berminat sila maklumkan kembali kepada saya.

    Sila hubungi :

    Afiq :017-6024369
    Aiza :017-2390533

  65. Salam semua,

    UNTUK DIJUAL: Saya mempunyai pokok karas/gaharu jenis Aq. malaccensis ditanam sebanyak 1,000 pokok berusia 8 tahun diameter > 15cm dan belum diinokulat. Lokasi di Merchang, Terengganu. Sekiranya berminat, sila hubungi saya WAN : 019-9890773…harga boleh runding dan tawaran kepada mereka yang bagi harga terbaik…

  66. Sy di melaka.ingin menjual kayu2 gaharu pelbagai jenis ke pasaran brunei..boleh hubungi sy 0172651437

  67. salam…

    saya mencari penjual kayu gaharu gred A,B,C,D,E n Super…sila hunbungi saya di talian 0128301819…

  68. saya mahu membelin kayu gaharu anda yang sudah dipotong atau yang sudah berada dalam simpanan tuan-tuan dan puan-puan., sila hubingi saya atau mail saya. 0198478157/ amat2hack@yahoo.com/amathack84@gmail.com.

  69. Saya ada stok yg banyak untuk anak benih pokok candan dan benih kelapa pandan.hubungi saya 0172651437

  70. saya ada sepokok gaharu berusia berpuluh tahun ukuran lilit 90 inci siap sedia untuk dijual sila hubungi saya dengan segera.kawasan di daerah tanah merah kelantan.hp 0162521112.thanks.

  71. yang berminat membeli teh daun gaharu silahkan hubungi saya di 08127671805

  72. Salam Semua,

    sy ada menanam Pokok depu pada tahun 2008 dan sekarang telah berumur 5tahun
    quantity sebanyak 150pokok yg masih hidup
    bertempat di kedah daerah Sik
    pada yg berminat untuk membeli silalah hubungi sya k.

    019-229 6949 Ali

  73. Salam….sya ada mempunyai teras gaharu baru di jumpai di hutan banjaran titiwangsa berdekatan dgn kpg saya.teras mempunyai pelbagai warna diantara : hitam, coklat tua,perang dn kuning.setelah dikupas kulit didapati berat lebih kurang 20 kilo teras shj.kulit tarahan pun ada dn masih berbau wangi walaupn dh kering dlm masa 1 minggu.jenis pokok saya x tau tetapi anggaran umur pokok mngkin sudah 20 tahun ++.jika ada tuan2 yg berminat boleh hubungi saya di talian hpone 0169169746 email : bluesboy9169746@gmail.com.my. gaharu ini adalah first time saya dpat dn mahu menjualnya.reply dgn segera jika berminat ….wsalam…

  74. -menjual teras gaharu natural/hasil injek
    -menjual anak pokok gaharu hybrid dengan anak pokok biasa
    -injek pokok gaharu mengunakan vaksin berasaskan tumbuh-tumbuhan
    -menjual vaksin rm 300 1 lit .pelbagai jenis semua berasaskan tumbuh-tumbuhan
    -khidmat nasihat penanaman pokok hagaru
    -buat periuk stim gaharu,periuk hasil minyak bajet boleh di ubah mengikut kemampuan

    GAHARU EMAS KOTA BELUD SABAH,JALAN KUDAT,KG TAMBILAUNG,KOTA BELUD,SABAH
    017-6473815
    FB-GAHARU EMAS KB SABAH .

  75. Sesiapa yg berminat nk membeli teras gaharu.hub no 0195186133

  76. saya ingin menjual kayu gaharu pokok liar/hutan sebesar 2 pemeluk sudah ditebng dan di potong angaran 80++ tahun ..pembeli yg bermnat sila hubungi saya dia no.
    0134911196

  77. syarikat saya menjual lot tanah bersama pokok gaharu… harga yang sangat murah… jika berminat hubungi sya 0136501502

  78. Salam..
    saya mempunyai 43 btg pokok gaharu hutan berusia 50 – 80 tahun,di KUALA PILAH, N.SEMBILAN. setakat ini 12 btg pokok yg telah tua/sakit yg menghasilkan bau gaharu yg kuat, berminat hubungi saya 013-2552923 @ mohdfaisal065@gmail.com
    terima kasih.

  79. Mencari serius buyer,

    saya ada 10 batang pokok gaharu 50-60 tahun di selangor, berminat sila hubungi saya 012-9207326 atau email kepada shahrosandi@gmail.com

    terima kasih

  80. Gaharu Emas KB Sabah -017-6473815-

    -menjual teras gaharu natural/hasil injek
    -menjual anak pokok
    -injek pokok gaharu mengunakan vaksin berasaskan tumbuh-tumbuhan
    -menjual vaksin rm 300 1 lit .pelbagai jenis semua berasaskan tumbuh-tumbuhan

    -GAHARU EMAS KOTA BELUD SABAH,JALAN KUDAT,KG TAMBILAUNG,KOTA BELUD,SABAH
    FB-GAHARU EMAS KB SABAH .

  81. saya ada teras gaharu hutan dlm 15 kilo sapa berminat sila contact saya 0135285260

  82. gaharu emas kb sabah

    Gaharu Emas KB Sabah -017-6473815-

    -menjual teras gaharu natural/hasil injek
    -menjual anak pokok
    -injek pokok gaharu mengunakan vaksin berasaskan tumbuh-tumbuhan
    -menjual vaksin rm 300 1 lit .pelbagai jenis semua berasaskan tumbuh-tumbuhan

    -GAHARU EMAS KOTA BELUD SABAH,JALAN KUDAT,KG TAMBILAUNG,KOTA BELUD,SABAH
    FB-GAHARU EMAS KB SABAH .

  83. maaf lanjutan

    Kalau ada sesiapa yang berminat boleh hubungi saya.012-4881042
    Saya ada 100 pokok gaharu 60 pokok sudah di suntik ubat.Sudah 1 tahun di suntik.pokok dah berumur 6 tahun.Ukurlilit max 57cm-min 39cm.
    Lokasi Kuala ketil kedah

  84. Saya mempunyai kayu bibit gaharu dan bibit cendana yang di ambil didalam hutan.sekitar semenanjung.jika ada mana2 pihak yg berhajat berurus niaga bolehlah menghubungi saya di talian 0169169746 dan email:bluesboy9169746@gmail.com.my. cepat selagi stok masih fresh di dalam simpanan saya.

  85. Saya ada se pokok gaharu yg berusia lebih 40 tahun. Telah 3 tahun di suntik agar jadi teras.Dah confirm ada teras.Sesiapa berminat boleh hubungi saya di talian 0194707710. Lokasi Jitra Kedah

  86. saya ada teras gaharu colour coklat sapa berminat sms atau tel saya 0135285260

  87. gaharu emas kb sabah says:
    3 July, 2013 at 11:54 pm
    gaharu emas kb sabah

    Gaharu Emas KB Sabah -017-6473815-

    -menjual teras gaharu natural/hasil injek
    -menjual anak pokok
    -injek pokok gaharu mengunakan vaksin berasaskan tumbuh-tumbuhan
    -menjual vaksin rm 300 1 lit .pelbagai jenis semua berasaskan tumbuh-tumbuhan

    -GAHARU EMAS KOTA BELUD SABAH,JALAN KUDAT,KG TAMBILAUNG,KOTA BELUD,SABAH
    FB-GAHARU EMAS KB SABAH .

  88. Saya nak beli minyak gaharu dari pelbagai gred. Beli secara borong. Hubungi saya 0194077748.

    Harga yg menarik, serta kualiti yang terbaik akan kami jadikan sandaran utk terus oder dari anda.

  89. Gaharu Emas KB Sabah -017-6473815-

    -menjual teras gaharu natural/hasil injek
    -menjual anak pokok
    -injek pokok gaharu mengunakan vaksin berasaskan tumbuh-tumbuhan
    -menjual vaksin rm 250, 1 lit dan rm 300,1 lit .pelbagai jenis semua berasaskan tumbuh-tumbuhan

    -GAHARU EMAS KOTA BELUD SABAH,JALAN KUDAT,KG TAMBILAUNG,KOTA BELUD,SABAH
    FB-GAHARU EMAS KB SABAH .

  90. READY STOCK ….!!!

    GAHARU segala jenis dan class.
    – Sink or no sink

    Asli dari alam.
    Bagi anda yang serius beli gaharu bisa contact saya.

    +6282195813348
    +6285395031314

  91. gaharu jenis subintergra.
    saya ada membekal anak pokok gaharu harga borong.
    ada pelbagai sainz dari 1kaki hingga ke 7kaki.
    call 0122240951.

  92. saya nak beli pokok gaharu matang yg siap nak di inokulasi dgn harga kira Rm500-1000 se pokok di utamakn kawasan ulutiram n sekitar johor. bila ada yg nak jual bole sekira nya contak hp no 0143807304 trims

  93. sy nak beli pokok gaharu siap diinokulasi harga runding di utamakn kawasan ulu tiram n sekitar johor hub 0143807304 trims

  94. Gaharu Emas KB Sabah -017-6473815

    -menjual teras gaharu natural/hasil injek
    -menjual anak pokok
    -injek pokok gaharu mengunakan vaksin berasaskan tumbuh-tumbuhan
    -menjual vaksin rm 250, 1 lit dan rm 300,1 lit .pelbagai jenis semua berasaskan tumbuh-tumbuhan

    -GAHARU EMAS KOTA BELUD SABAH,JALAN KUDAT,KG TAMBILAUNG,KOTA BELUD,SABAH
    FB-GAHARU EMAS KB SABAH .

  95. Kepada para pengusaha kecil-kecilan minyak gaharu tulen, jika anda mempunyai minyak gaharu dan tiada pasaran untuk menjualnya sila emailkan kepada saya di redz_m191@yahoo.ca

    Sila nyatakan kuantiti yg anda miliki dan harga sekali.
    Jika harga yg ditawarkan berpatutan saya akan membelinya dan isyaallah urus niaga dan permintaan saya akan diteruskan setiap bulan.
    Pasti kan harga anda adalah harga borong dan bukan harga pasaran untuk end user.

  96. kami mempunyai 50 pokok kayu gaharu yang berusia 3 tahun di sekitar pasir gudang
    kami mengalu alukan pembeli yang berminat

  97. Saya mempunyai sabun gaharu..kepada pembeli@pemborong yang berminat boleh hubungi saya 0172651437

  98. Kepada yang berminat membeli kayu gaharu untuk di buat minyak gaharu boleh hubungi saya di 0172651437

  99. saya mau kerja sam dgn pengusuha yg menyuling gaharu dan bisa membuat kan saya geran import/export kayu gaharu untk memudahkn kerja sama, sebab saya ada bnyk gubal/chip gaharu dari kampung saya di indonesia untk dijual trims. kalo ada syarikat untk kerjasama sila hub. saya di no 0143807304

  100. assamualaikum
    sy ada pokok gaharu usia 6 tahun, jika sapa yang berminat boleh borong 2400 ,sepokok nilai RM1000
    dan sesiapa ade nak jual teras ghaharu di kawasan jb, juga boleh call sy

    call maswan 012 7616583

  101. assalammualaikum

    saya ada ready stock gaharu untuk dijual kepada yang berminat.
    Sila hubungi saya di 013-3060909

  102. Gaharu Emas KB Sabah -017-6473815 (kuala Lumpur )

    -menjual teras gaharu natural/hasil injek
    -menjual anak pokok
    -injek pokok gaharu mengunakan vaksin berasaskan tumbuh-tumbuhan
    -menjual vaksin gaharu .pelbagai jenis semua berasaskan tumbuh-tumbuhan( Harga boleh runding )

    -GAHARU EMAS KOTA BELUD SABAH,JALAN KUDAT,KG TAMBILAUNG,KOTA BELUD,SABAH
    FB-GAHARU EMAS KB SABAH .

    – GAHARU EMAS KB SABAH CAWANGAN KUALA LUMPUR (BANGSAR)

  103. Saya Ronie James Penjual Gaharu liar sekitar Sabah siap dibersihkan dengan pelbagai gred. Sila terangkan urusniaga untuk penjualan. Sekian dan terima kasih

  104. Salam,

    Kami mempunyai beberapa batang pokok gaharu liar di kampung sekitar Temerloh, Pahang. Dianggarkan pokok tersebut telah berusia sekitar 30-50 tahun.

    Kami ingin mencari pengusaha minyak/pembeli yang ingin membeli pokok-pokok tersebut. Sila hubungi kami di no:012-6988645(asri)

  105. Saya pembekal anak pkok subitegra..jika ada sirius pembeli..cll sy 0174766211.rafaar,

  106. Dl sy bekerja sebgai project menager d green agro,segala cara plantattion perhikmatan d sedia kan,.Plantation and supplies sevis,PLAN AGARWOOD FOR A BETTER TOMORROW

  107. saya mau jual gaharu asal dari pulau NIAS umur 65 tahun lebih diameter 350 s.d 600cm ada 37 pohon tidak pernah di inokulasi, saya mau cari yang mau kerja sama atau pembeli siap panen,.

    peminat hub: 081295152229, 081310062224 dgn BAPAK ZEBUA,.

  108. Gaharu Emas KB Sabah -017-6473815

    -menjual teras gaharu natural/hasil injek
    -menjual anak pokok
    -injek pokok gaharu mengunakan vaksin berasaskan tumbuh-tumbuhan
    -menjual vaksin rm 200, 1 lit dan rm 250,1 lit .pelbagai jenis semua berasaskan tumbuh-tumbuhan

    -GAHARU EMAS KOTA BELUD SABAH,JALAN KUDAT,KG TAMBILAUNG,KOTA BELUD,SABAH
    FB-GAHARU EMAS KB SABAH .

  109. * GAHARU EMAS KOTA BELUD,SABAH, MALAYSIA*

    – 017-6473815 / 03-22421737

    – Super Duper INJECTION gaharu tree .

    – Injection in all asian and malaysia .

    – Taknik injection proved to produce agarwood core Super Injection .

    – Selling a plant-based vaksin . ( Free of chemicals)

    – Selling gaharu vaksin in powder form.

    ——————————————————————-
    – SUPER DUPER INJECTION pokok gaharu.

    – Injection seluruh malaysia .

    – Taknik injection terbukti menghasilkan teras gaharu Super Injection.

    – Menjual vaksin berasaskan tumbuh-tumbuhan.(bebas dari bahan kimia )

    -Menjual vaksin gaharu dalam bentuk serbuk.

  110. Salam… saya hendak menjual pokok gaharu sebanyak 500 batang pokok berusia lebih kurang 6tahun peningalan arwah ayah saya di bota perak.. harga boleh dirunding.. no tel 0183504831, 0172250860

  111. saya mempunyai minyak gaharu super sebanyak 20kg , asal dari hutan papua.
    apabila kawan kawan ada yang berminat.
    contact : faisallbagus@gmail.com

    terimakasih

  112. 216 btg pokok gaharu liar berusia 5 tahun untk dijual area pahang.

    sesiapa yang berminat utk membeli sila hubungi sy 012-2421578 (iqmal)

  113. Saya ada 100 pokok gaharu berusia 6 tahun di simpang renggam. Johor. Bagi yang berminat boleh call saya ditalian 0197391873.

  114. nampaknya macam penjual yang ramai di sini…. mati mati cari pembeli…. ada ke yang dapat menjual di sini…?

  115. GAHARU EMAS KOTA BELUD,SABAH, MALAYSIA*

    – 017-6473815 / 03-22421737

    – Super Duper INJECTION gaharu tree .

    – Injection in all asian and malaysia .

    – Taknik injection proved to produce agarwood core Super Injection .

    – Selling a plant-based vaksin . ( Free of chemicals)

    – Selling gaharu vaksin in powder form.

  116. saya ingin membeli anak pokok gaharu . mcm mane cara untuk dapat kan beneh boleh tolong bantu .mat kahar 0177753531

  117. Tuan kahar, sila rujuk penjual dekat senarai komen yang dekat bawah…Tq

  118. Saya ada gaharu Aquilaria kelas AB ( hitam, tidak tenggelam ) & medang A
    Untuk pembeli SERIUS hubungi 082332359648
    Atau PIN BB 28C5D7EB
    Terima kasih

  119. dicari benih tisu cultur / cultur jenis hybrid harga nego, kuantiti menurut harga yg ditetapkn (nego)

  120. jaka riyanto <<<<<<<——–tuan menjual pokok gaharu tisu kultur kah

  121. Kayu yg baru ditebang..sedia untuk dijual..buyer dicari! Lokasi temerloh pahang! 011-34333083..asri.

  122. gaharu emas sabah. sorry bila ada slh tulis, saya nak beli benih gaharu tisu jenis hybrid, bila sape ada jual blh hub. 0143807304

  123. Salam,saya buyer kayu gaharu org Arab dan Pakistan,
    Kayu je..
    Gred AAA dan Gred B

  124. Contact saya 0179928884
    Sms/whatsapp

  125. Salam,saya ada buyer kayu gaharu org Arab dan Pakistan,
    Kayu je..
    Gred AAA dan Gred B.

    Contact saya 0179928884
    Sms/whatsapp

  126. saya ada pembeli kayu gaharu.
    cash buyer..
    0179928884 amin

  127. Saya ingin membeli kayu gaharu, sesiapa yang ingin menjual sila sms @ hubungi saya d talian 013-8991644…saya perlu secepat mungkin..terima kasih..(penjual sekitar sabah.)

  128. saya mewakili Bos saya dari Arab Teluk.jika tuan ada kayu gaharu super,aaa dan juga yang di inokulan,sila hubungi saya dengan segera.pasaran di Arab Teluk sungguh besar.semoga ALLAH menberi rezeki yang halal pada kita semua.Amin…..0136006557

  129. -menjual teras gaharu natural/hasil injek
    -menjual anak pokok gaharu hybrid dengan anak pokok biasa
    -injek pokok gaharu mengunakan vaksin berasaskan tumbuh-tumbuhan
    -menjual vaksin rm 200, 1 lit .pelbagai jenis semua berasaskan tumbuh-tumbuhan( SUPER DUPER VAKSIN,SUPER DUPER VAKSIN GAHARU.)
    -khidmat nasihat penanaman pokok hagaru

    GAHARU EMAS KOTA BELUD SABAH,JALAN KUDAT,KG TAMBILAUNG,KOTA BELUD,SABAH
    017-6473815
    FB-GAHARU EMAS KB SABAH .

  130. —->>>>KHIDMAT SELURUH MALAYSIA———<<<<<<

    -menjual teras gaharu natural/hasil injek
    -menjual anak pokok gaharu hybrid dengan anak pokok biasa
    -injek pokok gaharu mengunakan vaksin berasaskan tumbuh-tumbuhan
    -menjual vaksin rm 200, 1 lit .pelbagai jenis semua berasaskan tumbuh-tumbuhan( SUPER DUPER VAKSIN,SUPER DUPER VAKSIN GAHARU.)
    -khidmat nasihat penanaman pokok hagaru

    GAHARU EMAS KOTA BELUD SABAH,JALAN KUDAT,KG TAMBILAUNG,KOTA BELUD,SABAH
    017-6473815
    FB-GAHARU EMAS KB SABAH .

  131. saya menjual kayu gaharu berusia 8 tahun. kira2 60 kg pokok siap dipotong utk dijual. serious buyer only. johor diutamakan. hubungi sya. 0177446095

  132. Saya adalah pembeli dan penjual gaharu pelbagai gred. Jika berminat sila hubungi saya 0133908648. Harga boleh dirunding.

  133. -menjual teras gaharu natural/hasil injek
    -menjual anak pokok gaharu hybrid dengan anak pokok biasa Aqualaria Malacinsis,Sub Integra,Crasna dan lain2 lg
    -injek pokok gaharu mengunakan vaksin berasaskan tumbuh-tumbuhan
    -menjual vaksin rm 200, 1 lit .pelbagai jenis semua berasaskan tumbuh-tumbuhan( SUPER DUPER VAKSIN,SUPER DUPER VAKSIN GAHARU.)
    -khidmat nasihat penanaman pokok hagaru

    GAHARU EMAS KOTA BELUD SABAH,JALAN KUDAT,KG TAMBILAUNG,KOTA BELUD,SABAH
    017-6473815
    FB-GAHARU EMAS KB SABAH .

  134. Salam semua buyer gaharu…

    Saya mencari pembeli teras gaharu area johor bahru… Jika sesiapa yang berminat nak membeli boleh email saya di mohdsalman947@gmail.com atau whatsapp/wechat/sms saya 0197280043/0177045502 …. Bekalan hasil dari hutan… #Pencari gaharu hutan…. Anda juga boleh membuat permintaan jika mahu bekalan… Kami akan cuba usahakan…

    Sekian…

  135. SAYA ADA POKOK GAHARU GRED A USIA 30 TAHUN ++ DALAM 50-60 BATANG POKOK. BERMINAT BOLEH HUBUNGI SAYA 0132052779 HARGA BOLEH BINCANG.

  136. salam satu malaysia…

    saya daripada classified resources sdn bhd, syarikat kami sudah lama berkecimpung dalam dunia gaharu..

    syarikat kami sedang mencari pengedar untuk produk kesihatan dan kecantikkan terbaru daripada syarikat kami iaitu Min’s Agarwood
    fb-Min’s Agarwood
    produk kami berasaskan gaharu asli 100%
    berminat/pertanyaan hubungi amirul -019 9448674

  137. Salam….
    saya punya stok minyak gaharu 50 kg, jika berminat hub 085246948750

  138. Saya ada minat nak beli kayu gaharu pelbagai gred. Saya nak partner dengan supplier yang boleh membekal secara consistent dan harga berpatutan untuk market China.

  139. Sila hubunghi 016-7126 703

  140. Kami ada pokok gaharu (~ 1000) yang berusia 6 tahun dan belum disuntik. Kami mencari rakan kongsi (JV) untuk suntikan dan jualan. Jika berminta hubungi saya di othatiah@gmail.com

  141. -menjual teras gaharu natural/hasil injek
    -menjual anak pokok gaharu hybrid dengan anak pokok biasa Aqualaria Malacinsis,Sub Integra,Crasna dan lain2 lg
    -injek pokok gaharu mengunakan vaksin berasaskan tumbuh-tumbuhan
    -menjual vaksin rm 200, 1 lit .pelbagai jenis semua berasaskan tumbuh-tumbuhan( SUPER DUPER VAKSIN,SUPER DUPER VAKSIN GAHARU.)
    -khidmat nasihat penanaman pokok hagaru

    GAHARU EMAS KOTA BELUD SABAH,JALAN KUDAT,KG TAMBILAUNG,KOTA BELUD,SABAH
    017-6473815
    FB-GAHARU EMAS KB SABAH .

  142. aslamualaikum wrwb,,,slamat ml sy rian asal pontianak,,,mw menjual kayu gahru hitam,,,super king,,,super arab,,,sper arab grade A dan B,,,akar gaharu,,,angkaras medangan tenggelam,,,barang resmi ada dipontianak tepatnya ambawang,,,,minat hubungi sy di CP 081381716445 atau pin BB sy 2387CFAF,,,trimakasi

  143. Assalamualaikum,,kepada pembeli yg mahukan teras gaharu siap proses pelbagai gred,ready stok,,berminat sila hubunggi saya 017-2404 723 yuz,,call,whatsapp,,terima kasih

  144. -menjual teras gaharu natural/hasil injek

    -menjual anak pokok gaharu hybrid dengan anak pokok biasa Aqualaria Malacinsis,Sub Integra,Crasna dan lain2 lg.

    -Khidmat suntikan pokok gaharu mengunakan vaksin berasaskan tumbuh-tumbuhan.

    -menjual vaksin rm 200, 1 lit .pelbagai jenis semua berasaskan tumbu-tumbuhan .walau bagaimana pun jika pembelian melebihi 20 liter harga vaksin akan di kurangkan menjadi 150 seliter …..

    ++ suntikan pokok gaharu ada 4 cara iaitu ;
    –>> Drip vaksin
    –>> Bamboo Stick sistem
    –>> Opret kulit dan spray vaksin
    –>> Super Duper teknik

    -menjual pisau carving gaharu

    -khidmat nasihat penanaman pokok hagaru

    GAHARU EMAS KOTA BELUD SABAH,JALAN KUDAT,KG TAMBILAUNG,KOTA BELUD,SABAH
    ( 017-6473815)
    CAWANGAN KUALA LUMPUR( 03-2421737)
    FB-GAHARU EMAS KB SABAH .

  145. Sy pembeli kayu gaharu dr pelbagai gred.kalau ad stok blh bagitau. 011 146 77 666..liza..
    kalau ade yg berminat nk membeli dr saya pun boleh..

  146. Kalau ade stok di area sabah or sarawak saya akan pergi jgak.

  147. saya mencari pembeli pokok gaharu yang sudah di suntik. area kb sabah…sesiapa yang berminat hubung no ini…0135587680

  148. -menjual teras gaharu natural/hasil injek

    -menjual anak pokok gaharu hybrid dengan anak pokok biasa Aqualaria Malacinsis,Sub Integra,Crasna dan lain2 lg.

    -Khidmat suntikan pokok gaharu mengunakan vaksin berasaskan tumbuh-tumbuhan.

    -menjual vaksin rm 200, 1 lit .pelbagai jenis semua berasaskan tumbu-tumbuhan .walau bagaimana pun jika pembelian melebihi 20 liter harga vaksin akan di kurangkan menjadi 150 seliter …..

    ++ suntikan pokok gaharu ada 4 cara iaitu ;
    –>> Drip vaksin
    –>> Bamboo Stick sistem
    –>> Opret kulit dan spray vaksin
    –>> Super Duper teknik

    -menjual pisau carving gaharu

    -khidmat nasihat penanaman pokok hagaru

    GAHARU EMAS KOTA BELUD SABAH,JALAN KUDAT,KG TAMBILAUNG,KOTA BELUD,SABAH
    ( 017-6473815)
    CAWANGAN KUALA LUMPUR( 03-2421737)
    FB-GAHARU EMAS KB SABAH .

  149. Saya ada jual suntikan untuk pohon Gaharu
    600ml Botol Aqua harganya 1,7jt
    buatan sendiri kualitas dijamin Bagus
    diwajibkan pohon yang berusia 3 tahun keatas

    Kemudian saya juga ada menjual bibit Gaharu dengan ukuran 4-8cm
    Harga kisaran Rp17rb – 21rb
    Info Lebih lanjut 0856 661 1994
    Atau 73cc843F

  150. salam semua warga gaharu
    Disini saya nak maklumkan pada pembeli dan pemajak pokok gaharu
    kami sudah menanam pokok gaharu sebanyak 1000 batang ditanah persendirian didalam usia 4 tahun.untuk makluman saudara,pokok kami belum dienjet lagi dan ingin menjual atau memajak kepada sesiapa yang berminat.sekiranya ade pembeli atau pemajak yang berminat sila hubungi saya ditalian 0196682087

  151. -menjual teras gaharu natural/hasil injek

    -menjual anak pokok Aqualaria Malacinsis,Sub Integra,sinensis dan lain2 lg.

    -Khidmat suntikan pokok gaharu mengunakan vaksin berasaskan tumbuh-tumbuhan.

    -menjual vaksin rm 200, 1 lit .pelbagai jenis semua berasaskan tumbu-tumbuhan .walau bagaimana pun jika pembelian melebihi 20 liter harga vaksin akan di kurangkan menjadi 150 seliter …..

    ++ suntikan pokok gaharu ada 4 cara iaitu ;
    –>> Drip vaksin
    –>> Bamboo Stick sistem
    –>> Opret kulit dan spray vaksin
    –>> Super Duper teknik

    -menjual pisau carving gaharu

    -khidmat nasihat penanaman pokok hagaru

    GAHARU EMAS KOTA BELUD SABAH,JALAN KUDAT,KG TAMBILAUNG,KOTA BELUD,SABAH
    ( 017-6473815)
    CAWANGAN KUALA LUMPUR( 03-2421737)
    FB-GAHARU EMAS KB SABAH .

  152. salam… sy ada 5 batang pokok gaharu liar berusia puluhan tahun di kebon sy, besar angaran 2 pemelok.
    sesiapa berminat boleh hubungi saya.
    no…0196250430.

  153. saya ada kayu cendana untuk dijual sapa berminat boleh hubungi saya 013 5285260

  154. ( GAHARU EMAS KBS ENTERPRISE )

    H/P- 017-6473815 ( WHATAAP)( SELURUH MALAYSIA )
    H/P- 013-8183815 ( WHATAAP)( SELURUH MALAYSIA )
    TEL-03-2421737( KUALA LUMPUR )

    ( GAHARU MAS KB SABAH )

    H/P- 010-7932126 ( WHATAAP)( SABAH )
    H/P-011- 15399725 ( WHATAAP )(SABAH )

    Dengan kos Rm 0.50 sen setiap lubang suntikan anda mampu membuat suntikan Pokok Gaharu sendiri .Fikir fikirkan Dan renung renungkan……..

    –KHIDMAT SUNTIKAN POKOK GAHARU bermula ( RM 0.50 sen ) satu lubang
    –MENJUAL BAJA KHAS UNTUK POKOK GAHARU
    –MENJUAL VAKSIN SUNTIKAN POKOK GAHARU
    — MENJUAL BAMBOO STICK KHAS SUNTIKAN POKOK GAHARU
    –PERCUMA TUNJUK AJAR CARA SUNTIKAN POKOK GAHARU
    — PERCUMA TUNJUK AJAR PENYEDIAAN PERALATAN SUNTIKAN DENGAN LENGKAP
    — MENJUAL PERALATAN SUNTIKAN POKOK GAHARU
    — KHIDMAT SUNTIKAN POKOK GAHARU SECARA USAHASAMA 60%/40%
    — MENJUAL PISAU CARVING GAHARU
    –MENJUAL TERAS GAHARU NATURAL
    — MENJUAL TERAS GAHARU HASIL SUNTIKAN
    — MENJUAL KAYU RACIK POKOK GAHARU
    — MENJUAL SERBUK KAYU GAHARU
    — MENJUAL GELANG KAYU GAHARU
    — MENJUAL TASBI KAYU GAHARU
    — MENERIMA TEMPAHAN MINYAK GAHARU
    — MENERIMA TEMPAHAN GELANG GAHARU

  155. saya ada pokok gaharu berusia 5 tahun atas jd saya nak tebang utk jual ada sesiapa bermimat….0122542867 sudir

  156. siapa nak beli kayu gaharu dipontianak kalimantan barat indonesia berbagai jenis gred kacang2,chips ,ab ,super saba2 dan gaharu buaya sila contac.081345353318

  157. ( GAHARU EMAS KBS ENTERPRISE )

    H/P- 017-6473815 ( WHATAAP)( SELURUH MALAYSIA )
    H/P- 013-8183815 ( WHATAAP)( SELURUH MALAYSIA )
    TEL-03-2421737( KUALA LUMPUR )

    ( GAHARU MAS KB SABAH )

    H/P- 010-7932126 ( WHATAAP)( SABAH )
    H/P-011- 15399725 ( WHATAAP )(SABAH )

    Dengan kos Rm 0.50 sen setiap lubang suntikan anda mampu membuat suntikan Pokok Gaharu sendiri .Fikir fikirkan Dan renung renungkan……..

    –KHIDMAT SUNTIKAN POKOK GAHARU bermula ( RM 0.50 sen ) satu lubang
    –MENJUAL BAJA KHAS UNTUK POKOK GAHARU
    –MENJUAL VAKSIN SUNTIKAN POKOK GAHARU
    – MENJUAL BAMBOO STICK KHAS SUNTIKAN POKOK GAHARU
    –PERCUMA TUNJUK AJAR CARA SUNTIKAN POKOK GAHARU
    – PERCUMA TUNJUK AJAR PENYEDIAAN PERALATAN SUNTIKAN DENGAN LENGKAP
    – MENJUAL PERALATAN SUNTIKAN POKOK GAHARU
    – KHIDMAT SUNTIKAN POKOK GAHARU SECARA USAHASAMA 60%/40%
    – MENJUAL PISAU CARVING GAHARU
    –MENJUAL TERAS GAHARU NATURAL
    – MENJUAL TERAS GAHARU HASIL SUNTIKAN
    – MENJUAL KAYU RACIK POKOK GAHARU
    – MENJUAL SERBUK KAYU GAHARU
    – MENJUAL GELANG KAYU GAHARU
    – MENJUAL TASBI KAYU GAHARU
    – MENERIMA TEMPAHAN MINYAK GAHARU
    – MENERIMA TEMPAHAN GELANG GAHARU

  158. Kayu Gaharu Super A ( Arab Chip ) untuk dijual. Kuantiti dalam 350g. location KL. Berminat SMS/ Whatapp 0196896427

  159. Saya memproduksi tepung kayu gaharu buaya 80 mesh. Harga murah Rp. 75.000,00 per kg (harga) pabrik. Packing per 25 kg. Silahkan hubungi 085692763529

  160. Saya mempunyai 1.5 hektar tanaman pokok karas dan usia pokok dah menjangkau 8 tahun dan pokok pun dah injection….. sesiapa berminat untuk membeli sila e-mel mhelmi@xybase.com or whatsapp 0194132605 untuk perbincangan lanjut

  161. Saya Zen dari kedah, minat membeli daun atau teh gaharu, sila email atau telefon saya jika anda memiliki kebun sendiri. 0194969989, TQ

  162. ( GAHARU EMAS KBS ENTERPRISE )

    H/P- 017-6473815 ( WHATAAP)( SELURUH MALAYSIA )
    H/P- 013-8183815 ( WHATAAP)( SELURUH MALAYSIA )
    TEL-03-2421737( KUALA LUMPUR )

    ( GAHARU MAS KB SABAH )

    H/P- 010-7932126 ( WHATAAP)( SABAH )
    H/P-011- 15399725 ( WHATAAP )(SABAH )

    Dengan kos Rm 0.50 sen setiap lubang suntikan anda mampu membuat suntikan Pokok Gaharu sendiri .Fikir fikirkan Dan renung renungkan……..

    –KHIDMAT SUNTIKAN POKOK GAHARU bermula ( RM 0.50 sen ) satu lubang
    –MENJUAL BAJA KHAS UNTUK POKOK GAHARU
    –MENJUAL VAKSIN SUNTIKAN POKOK GAHARU
    – MENJUAL BAMBOO STICK KHAS SUNTIKAN POKOK GAHARU
    –PERCUMA TUNJUK AJAR CARA SUNTIKAN POKOK GAHARU
    – PERCUMA TUNJUK AJAR PENYEDIAAN PERALATAN SUNTIKAN DENGAN LENGKAP
    – MENJUAL PERALATAN SUNTIKAN POKOK GAHARU
    – KHIDMAT SUNTIKAN POKOK GAHARU SECARA USAHASAMA 60%/40%
    – MENJUAL PISAU CARVING GAHARU
    –MENJUAL TERAS GAHARU NATURAL
    – MENJUAL TERAS GAHARU HASIL SUNTIKAN
    – MENJUAL KAYU RACIK POKOK GAHARU
    – MENJUAL SERBUK KAYU GAHARU
    – MENJUAL GELANG KAYU GAHARU
    – MENJUAL TASBI KAYU GAHARU
    – MENERIMA TEMPAHAN MINYAK GAHARU
    – MENERIMA TEMPAHAN GELANG GAHARU
    -MENJUAL TERAS GAHARU NATURAL

  163. As Salam semua..saya Amri dari Tawau Sabah. Saya mempunyai minyak gaharu tulin berwarna coklat kehitaman sebanyak 5 liter lebih dan ingin menjualnya kepada sesiapa yang berminat. Harga boleh runding 15-20% di bawah harga pasaran. Kepada pembeli yang berminat, sila hubungi saya di talian 019-8423480 atau email saya di ayuniputeriy@hotmail.com

  164. kepada sesiapa yang ingin menjual teras gaharu yang sudah di proses,pokok yang sudah menghasilkan teras terutama warga di sekitar negeri sabah,pihak kami akan membeli dengan harga yang tinggi mengikut gred.untuk maklumat lanjut sila hubungi saya no.0168364668/013-5485667

  165. saya penbekal kayu gaharu gerat….. asli dari hutan gerat e/d/c/b kalau dapat grat A …..

  166. 0179806059….

  167. ASLI DARI HUTAN….. tak bayak tapi ade……. pebagai great

  168. jika ada yang berminat membeli pokok gaharu yang sudah matang belum disuntik sekitar 5000 pokok dan ukurlilit10 keatas sila hubungi syarikat kami disabah. tel: 0105270360-pengurus. harga boleh dirunding
    segera. email: drmegasinding@yahoo.com.my

  169. GAHARU EMAS KB SABAH ENTERPRISE
    AGIHAN SETIAP PESERTA SEBANYAK 1 LITER VAKSIN GAHARU PERCUMA……….017-6473815 / 03-22421737

    BENGKEL ASAS MEMBUAT VAKSIN GAHARU. BELAJAR MEMBUAT VAKSIN GAHARU ATAU INOKULEN GAHARU ……..

    -PENGENALAN VAKSIN GAHARU
    -PRATIKAL PENYEDIAAN BAHAN-BAHAN
    -PENYEDIAAN PERALATAN
    -LANGKAH-LANGKAH PENYEDIAHAN
    -TEKNIK DAN PENGUNAAN VAKSIN GAHARU
    -PENGENALAN TERAS GAHARU
    -PASARAN

  170. saya mau mencari pembeli butiran gaharu zebra. jika ada yang berminat silahkan hubungi saya.
    Anshori-081310620913
    terima kasih

  171. Saya ada pokok gaharu 4500 pokok yang sudah 7tahun. Sekiranya berminat untuk beli, sila contact saya, 0126570393. Eric

  172. Jenis Malaccesis

  173. saya ada 10 batang pokok gaharu belum disuntik berumur 7 tahun untuk dijual harga bolih dirunding di kuala selangor

  174. GAHARU EMAS KB SABAH ENTERPRISE
    AGIHAN SETIAP PESERTA SEBANYAK 1 LITER VAKSIN GAHARU PERCUMA……….017-6473815 / 03-22421737

    BENGKEL ASAS MEMBUAT VAKSIN GAHARU. BELAJAR MEMBUAT VAKSIN GAHARU ATAU INOKULEN GAHARU ……..

    -PENGENALAN VAKSIN GAHARU
    -PRATIKAL PENYEDIAAN BAHAN-BAHAN
    -PENYEDIAAN PERALATAN
    -LANGKAH-LANGKAH PENYEDIAHAN
    -TEKNIK DAN PENGUNAAN VAKSIN GAHARU
    -PENGENALAN TERAS GAHARU
    -PASARAN

  175. yg berminat beli resin/getah gaharu dan koleksi dari papua.
    silahkan hubungi nmr ini; 085230306767
    cari mitra kerja yg baik

  176. GAHARU EMAS KBS ENTERPRISE ( K.Lumpur ) -0176473815
    GAHARU MAS KB SABAH ( K.KINABALU )-0126773110
    AGIHAN SETIAP PESERTA SEBANYAK 1 LITER VAKSIN GAHARU PERCUMA………( K.LUMPUR )- 03-22421737

    BENGKEL ASAS MEMBUAT VAKSIN GAHARU. BELAJAR MEMBUAT VAKSIN GAHARU ATAU INOKULEN GAHARU ……..

    -PENGENALAN VAKSIN GAHARU
    -PRATIKAL PENYEDIAAN BAHAN-BAHAN
    -PENYEDIAAN PERALATAN
    -LANGKAH-LANGKAH PENYEDIAHAN
    -TEKNIK DAN PENGUNAAN VAKSIN GAHARU
    -PENGENALAN TERAS GAHARU
    -PASARAN

  177. Salam sejahtera.. Saya ada gaharu pelbagai gred untuk dijual..berminat sila hubungi saya 0195625256

  178. Saya mgkin slh s’owg p’milik atau p’usaha gaharu yg muda.. tapak p’nanaman saya adalah d’sekitar halaman rumah saya yg luaz yg t’letak d’kampung buntal,santubong ,sarawak.. saya m’punyai 20 atau lbeh,pokok gaharu yg sdh hmpir s’thun usiany.. dgn ini, SAYA IGN M’CARI P’JUAL VAKSIN YG B’ADA B’DKATAN…!! hubungi saya di – : 0146858157

  179. saya ada gahru siap dijual. yang mau tlp:085245413292

  180. Ada siapa kawan kawan yang ada jual gaharu cambodia, dengan harga yang berpatutan. saya ada minat nak beli. Sila call saya 016-7126703

  181. GAHARU EMAS KBS ENTERPRISE ( K.Lumpur ) -0176473815
    GAHARU MAS KB SABAH ( K.KINABALU )-0126773110
    AGIHAN SETIAP PESERTA SEBANYAK 1 LITER VAKSIN GAHARU PERCUMA………( K.LUMPUR )- 03-22421737

    BENGKEL ASAS MEMBUAT VAKSIN GAHARU. BELAJAR MEMBUAT VAKSIN GAHARU ATAU INOKULEN GAHARU ……..

    -PENGENALAN VAKSIN GAHARU
    -PRATIKAL PENYEDIAAN BAHAN-BAHAN
    -PENYEDIAAN PERALATAN
    -LANGKAH-LANGKAH PENYEDIAHAN
    -TEKNIK DAN PENGUNAAN VAKSIN GAHARU
    -PENGENALAN TERAS GAHARU
    -PASARAN..

  182. peminat gaharu silakan tlp/sms. hp.085245413292

  183. di jual anak tut pokok buah fig,tin,ara. harga bergantung variety, tempahan di perlukan. yg berminat sila hub. 0143807304 whatsapp JAKA RIYANTO tq

  184. salam .saya ada tanam pokok gaharu kurang lebih 70 batang,10 pokok telah di suntik .umur pokok kurang lebih 7-8 tahun.bersedia untuk di jual,jika berminat hubungi saya 019 3134967 /06 5565416

  185. Saya sedang cari pembeli kayu gaharu,untuk pengetahuan tuan/puan/cik/Encik, kami mempunyai sebatang pokok kayu gaharu yg telah lama tumbuh liar di kebun kami, telah di suntik dan kini matang untuk dituai.jika berminat boleh la hubungi sya di Tel No:019-5355810(from sabah area)

  186. Saya sedang mencari getah gaharu utk tujuan perubatan. Mohon bantuan.
    0126148615

  187. siapa ada supplier minyak gaharu Malaysia dan cambodia. Boleh hubungi saya 016-712 6703

  188. salamualaikum …

    saya ada seller nak jual pokok gaharu sebanyak 7 ribu batang,
    pokok nya sebesar tong dram
    yang berminat boleh hubungi saya
    013 261 6982

  189. pokok tak pernah taruk ubat

  190. Saya ada teras gaharau yang baru ditebang dan kepada sesiapa yang berminat dengan harga yang berpatutan dengan harga pasaran semasa. sesispa yang merminat sila hubungi saya di 012-4910009

  191. Ingin membeli pokok gaharu yg sudah matang dlm kuantiti yang banyak. Mestilah pemilik pokok gaharu bukan org tengah. Hubungi saya 0193988539

  192. GAHARU EMAS KBS ENTERPRISE ( K.Lumpur ) -0176473815
    GAHARU MAS KB SABAH ( K.KINABALU )-0126773110
    AGIHAN SETIAP PESERTA SEBANYAK 1 LITER VAKSIN GAHARU PERCUMA………( K.LUMPUR )- 03-22421737

    BENGKEL ASAS MEMBUAT VAKSIN GAHARU. BELAJAR MEMBUAT VAKSIN GAHARU ATAU INOKULEN GAHARU ……..

    -PENGENALAN VAKSIN GAHARU
    -PRATIKAL PENYEDIAAN BAHAN-BAHAN
    -PENYEDIAAN PERALATAN
    -LANGKAH-LANGKAH PENYEDIAHAN
    -TEKNIK DAN PENGUNAAN VAKSIN GAHARU
    -PENGENALAN TERAS GAHARU
    -PASARAN..,

  193. Saya Dari johor mempunyai 5ekar tanah yg ditanam gaharu berusia 7thun tetapi
    Berminat untuk menjual daun gaharu spesies krasna dn sub integra sahaja.
    andai ada yg berminat untuk membeli daun gaharu hubungi saya 0107050456.
    terima kasih.

  194. Salam. Benih gaharu Dan anak pokok gaharu dari spesis sub integra dan crassna ada dijual. Hanya rm16 sepokok. Berminat boleh msj saya di no 0177446095 atau 0137837602

  195. GAHARU EMAS KBS ENTERPRISE ( K.Lumpur ) -0176473815
    GAHARU MAS KB SABAH ( K.KINABALU )-0126773110
    AGIHAN SETIAP PESERTA SEBANYAK 1 LITER VAKSIN GAHARU PERCUMA………( K.LUMPUR )- 03-22421737

    BENGKEL ASAS MEMBUAT VAKSIN GAHARU. BELAJAR MEMBUAT VAKSIN GAHARU ATAU INOKULEN GAHARU ………

    -PENGENALAN VAKSIN GAHARU
    -PRATIKAL PENYEDIAAN BAHAN-BAHAN
    -PENYEDIAAN PERALATAN
    -LANGKAH-LANGKAH PENYEDIAHAN
    -TEKNIK DAN PENGUNAAN VAKSIN GAHARU
    -PENGENALAN TERAS GAHARU
    -PASARAN..,

  196. salam semua… saya ada 15 ke 20 pokok gaharu di sekitar rumah yang berusia 4-5 tahun.. dan saya berhajat mekangkah ke peringkat seterusnya seperti mengembangkan lagi tanaman atau sebaliknya.. pokok2 nie adalah peningalan arwah ayah saya yang di tanam sebelum beliau meniggal dunia.. jadi apa yang boleh saya lakukan dengan pokok2 tersebut bagi menjalankan peringkat yang seterusnya.. mohon penjelasan daripada tuan/puan yang berpengalaman.. lokasi pokok berada di sungai petani, kedah. sebarang pertanyaan boleh hubungi saya di 017 846 7784 atau email azraeinooraziz@gmail.com..

    Terima kasih.

  197. call 0168436758

  198. Saya sedang mencari pembeli teras @ getah gaharu hutan ori yg siap dicuci dan diukir tangan. Jika berminat, sila hubungi 0165973519

  199. Saya orang punya produk gaharu butiran ukuran 5mm sd 20mm,gaharu asal kalimantan.bisa di buat jadi tasbih gelang kalung atau apa saja juga bisa.bagi tuan-tuan dan puan-puan yang minat order di hp atau waatsaap saya
    085335621622
    Email muhammad.abdullohamin@gmail.com

  200. I have one 130 years old of Gaharu tree for sale..location Perak.lookin for buyer…gred super,b and c…call me for further …0192548818 urgent
    Mazlee..terimakasih .26-10-2014,

  201. Saya mempunyai anak pokok gaharu yang terlalu banyak dan bersedia untuk dijual.Sesiap yang berminat boleh hubungi saya ditalian 0179300058.

  202. Latest news…..goreng pisang panaz….gaharu alam hasil alami dri hutan …utk pembeli yg series..face to face cash n carry..uptodate..november 2014..call sya dgn pantas 0169169746 En.Rashid…

  203. nak jual gaharu gred ab,chips dari pontianak kalimantan barat dan jual getah gahru sapa minat call 081345353318 whtsapp.

  204. saya ada sebatang pokok jambu macam kayu gaharu untuk dijual… harga RM0.05 sekilogram.. murah murah memang murah hubungi saya ditalian 0111-114411341

  205. Mempunyai lebih kurang 200 pokok A.Malaccensis liar. 3 minggu lepas, tebang 1. Teras mempunyai beberapa warna. Hitam, coklat tua, coklat, coklat muda, sedikit perang dan kuning. Tebal 1-3cm. Jumlah yang telah dibersihkan dalam bentuk ketulan dan cip lebih kurang 5kg. 2 log + 1 akar yang masih berteras.
    Jika betul-betul berminat boleh lihat dan cuba produk dulu sebelum menawarkan harga anda. Lokasi Ampang, Selangor. Call
    Richard-013 3792982 / Ms Yap-013 3590557 (Whatsapp)
    Mahu jual cepat, sebab nak tebang pokok yang lain.

  206. Salam saya nk jual pokok gaharu hk cocok dh,lebih kurang 90 batang..berminat blh wassap@call 01119990521

  207. Saya mempunyai kayu garharu gred c daripada surabaya yg sedia utk dijual..
    Berminat hubungi saya..
    0127969754 / 01117707941

  208. Saya ada serious buyer cash ready nak cari top grade kayu, teras gaharu liar grade Superking , Super A,gred A untuk tujuan seni ukiran dan perhiasan,buyer kemungkinan nak untuk kuantiti yg bnyak..sekarang ni tengah cari serious seller yang boleh jual..deal semua COD.. whatsapp 0173992384

  209. salam 1 malaysia

    Saya mempunyai anak pokok gaharu liar setinggi satu hingga 2 kaki… Untuk di jual
    contact no : 0135678138

  210. *Sekitar sabah

  211. Saya produksi sendiri minyak gaharu, yang berasal dari gaharu sumatera, kualitas minyak gaharu terbaik, aroma gaharu asli yang di hasilkan dari kayu gaharu berkualitas tinggi.
    Jika berminat dengan minyak gaharu produksi saya silahkan hubungi 081317270347, email : arga_sentosa@yahoo.com. saya di Jakarta

    terimakasih

  212. siapa berminat untuk membeli kayu gaharu .boleh hubungi saya di talian 0146988991.Hamdin dari kuching sarawak .terima kasih

  213. Sy mempunyai 250-300 pokok depu yg berusia 6 tahun. siapa yg berminat untuk membeli boleh sms/ whatsapp sy di 012-9592910. Area pantai Timur

  214. saya ada pokok kayu gaharu asli yang berusia 100 tahun untuk di jual. sesiapa yang berminat boleh hubungi saya di talian +60197088166

  215. nampaknya macam tak daq masalah lah pasal nak pasarkan hasil gaharu ni….

  216. Buat masa sekarang penawaran melebihi permintaan

  217. saya mencari batang gaharu untuk dibakar sama seperti kemenyan..warnanya hitam kemerah-merahan..kepada sesiapa yang ingin menjual..saya sedia membeli..sms/call..0136381211

  218. nk tau kat mana ada jual anak pokok gaharu area johor.
    tq

  219. saya ingin mencari pembeli kayu gaharu berbagai gred blh hbungi 0148108602

  220. As salam..saya ada kayu local gharu ankaras 1000kg/1 tan….siapa yang bminat boleh watssap saya..serious buyer only…

    0165226388 – watssap – barnie

  221. saya ada kayu gaharu warna hitam mengkilat mcm kaca djumpai dalam kayu,kalau dbakar bau wangi..kalau nak beli ble col 0178086839 area sabah tawau

  222. Saya ingin membeli.. Area Sabah. 0179285880

  223. SALAM..

    SAYA INGIN MENCARI PEMBELI POKOK GAHARU.SILA HUBUNGI EN. REJAB 010-2471375. TERIMA KASIH

  224. Saya ada pokok gaharu umor 10 tahun belum disuntik 2000 batang untok dijual atau JV . Berminat Call/ SMS / Whatsapp 01139553150

  225. Ingin mencari pembeli gaharu…saya ada pelbagai gred kayu gaharu yg sedia utk dijual….stok yg msih blum dicuci 2 tan….asal kayu dari hutan pahang….berminat hubungi saya shahrizz-01120570939/0176485951(whatsapp)…..

  226. GAHARU EMAS KBS ENTERPRISE ( K.Lumpur ) -0176473815
    GAHARU MAS KB SABAH ( K.KINABALU )-0126773110
    AGIHAN SETIAP PESERTA SEBANYAK 1 LITER VAKSIN GAHARU PERCUMA………( K.LUMPUR )- 03-22421737

    BENGKEL ASAS MEMBUAT VAKSIN GAHARU. BELAJAR MEMBUAT VAKSIN GAHARU ATAU INOKULEN GAHARU ……..

    -PENGENALAN VAKSIN GAHARU
    -PRATIKAL PENYEDIAAN BAHAN-BAHAN
    -PENYEDIAAN PERALATAN
    -LANGKAH-LANGKAH PENYEDIAHAN
    -TEKNIK DAN PENGUNAAN VAKSIN GAHARU
    -PENGENALAN TERAS GAHARU
    -PASARAN..,,,

  227. SAYA PEMBELI TERAS GAHARU GRED A SUPER KING DGN HARGA BERPATUTAN DAN MEMBELI POKOK3X BERTERAS BERUKURAN 2-3PEMELUK BLUM BERSUNTIK DAN BERSUNTIK.. BERSERTA MEMBELI MINYK GAHARU WHSAP BERGAMBR KER 0177359804-0105798413 Whsap segera tQ HARGA BOLEH DIRUNDING

  228. saya ada 100 pokok gaharu berumur 7 tahun ,lilitan 13in keatas,jenis carisna,didaerah Lenggong Perak,belum disuntik lagi,harga boleh dirundingkan,hubungi saya din 0135285260

  229. Saya ada kat2 200 batang pokok jati…16″ diameter..+-..
    Hubungi saya 014-9181749
    Md Harun, Seremban N9
    Update : 1.2.2015

  230. saya ada +100 pokok gaharu jenis crassna yang telah disuntik pada tahun lalu.Kepada sesiapa ingin membelinya boleh contact no.019 452 3854.

  231. assalamualikum
    Saya mencari pembeli kayu gaharu yang telah disuntik setahun yang lalu sejumlah 100 pokok lebih
    jenis crassna.Kepada serius buyer sahaja.Boleh call saya no.0194134916/0132456993

  232. Assalam
    Saya ada +100 pokok gaharu jenis crassna yang telah disuntik
    Sila hubugi saya secepat mungkin di 019-4528354

  233. GAHARU MALAYA …… 017-6473815
    MEMPROSES DAN MENJUAL MINYAK GAHARU POKOK LIAR
    GRADE : AAA –>>MINYAK TENGELAM DALAM AIR SULING= 12 ML RM 1,200
    = 500 ML RM 48,000
    A —–>> 12 ML RM 450
    500 ML RM 18,000
    1000 ML RM 35,000
    B ——>> 12 ML RM 300
    500 ML RM 12,000
    1000 ML RM 23,000
    C ——>> 12 ML RM 250
    500 ML RM 10,000
    1000 ML RM 20,000

  234. Assalammualaikum,
    Kami mencari pembeli Pokok Depu.
    Jumlah keseluruhan yang ada 150 pokok berusia dalam 3.5 tahun.
    Lokasi: Pendang, Kedah.
    Sesiapa yang berminat.

    sila sms/whatsapp ke 019-4777320

  235. Saya mempunyai resin gaharu Hutan liar untuk dijual.
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=813037968731284&set=o.220869894749306&type=1

    Berminat boleh email allantan831@gmail.com Atau whatapps +60135901162

  236. saya mahu jual getah gaharu

  237. dari kalimatan mahu cahari pembeli gaharu saya mahu jual getah gaharu jikalau ada yang mahu beli silah kan talpn saya di no,081250458929

  238. Saya mencari penjual kayu gaharu jenis SUPER KING.
    SILA HUBUNGI SAYA 0175421946 (SHUK)

  239. GAHARU MALAYA …… 017-6473815
    MEMPROSES DAN MENJUAL MINYAK GAHARU POKOK LIAR……

    A —–>> 12 ML RM 450
    500 ML RM 18,000
    1000 ML RM 35,000
    B ——>> 12 ML RM 300
    500 ML RM 12,000
    1000 ML RM 23,000
    C ——>> 12 ML RM 250
    500 ML RM 10,000
    1000 ML RM 20,000

  240. saya eddy dari sarawak ingin mencari pembeli kayu gaharu dengan harga yg berpatutan,,,hasil gaharu diperoleh dari hutan….ada sesiapa yg mempunyai harga yg sesuai boleh call saya di talian 0138381108.

  241. Saya nak beli minyak gaharu. Kalau ada supplier, sila contact saya. Terima kasih.

  242. saya ada 1000 pokok gaharu yg di tanam dan sudah berusia 5 tahun lebih, sudah lebih kurang 6 bulan 300 pokok sudah di suntik dan sedia untuk di jual, saya mencari pembeli pokok gaharu…hubungi saya man- 0133451751

  243. GAHARU MALAYA …… 017-6473815
    MEMPROSES DAN MENJUAL MINYAK GAHARU POKOK LIAR……

    A —–>> 12 ML RM 450
    500 ML RM 18,000
    1000 ML RM 35,000
    B ——>> 12 ML RM 300
    500 ML RM 12,000
    1000 ML RM 23,000
    C ——>> 12 ML RM 250
    500 ML RM 10,000
    1000 ML RM 20,000..

  244. SAYA ZAINAL DARI SARAWAK. SAYA MEMILIKI GAHARU ORIGINAL DARI HUTAN. SESIAPA BERMINAT SILA HUBUNGI 0138363690

  245. Saya mencari minyak gaharu Grade A atau Super King dari pohon gaharu malaysia. Sila berikan tawaran harga untuk 1 litre.

    Whatsapp beserta gambar dan harga best price ke +6737110689

  246. GAHARU MALAYA …… 017-6473815
    MEMPROSES DAN MENJUAL MINYAK GAHARU POKOK LIAR……

    A —–>> 12 ML RM 450
    500 ML RM 18,000
    1000 ML RM 35,000
    B ——>> 12 ML RM 300
    500 ML RM 12,000
    1000 ML RM 23,000
    C ——>> 12 ML RM 250
    500 ML RM 10,000
    1000 ML RM 20,000.
    ..

  247. Sy sani dri pahang.
    Saya MEMBELI gaharu gred atas.
    Sesiapa ada, sila hubungi ke number/whatsapp ke no. ini

    +60179150007 – Sani

  248. Saya ada teras gaharu lebih kurang 1KG..
    Saya ingin mencari pembeli .. harga tak kesah ambil lah berapa² yang anda inginkan
    Sila hubungi saya di 01123717298…(Amirul) atau whatsapp ..

  249. Saya admencari pembelu pokok gaharu…saya ada dlm 200 poko gaharu di rembau negeri sembilan boleh email saya di riena5038@gmail.com atau no telefon 0192766332.

  250. Kami membeli semua gred geharu
    Harga boleh runding
    Watsapp : 013 680 9080

  251. Geharu liar/ hutan diperlukan
    Watsapp Hp: 013-680 9080

  252. Saya pengusaha gaharu di Pendang, Kami membekalkan benih serta kepakaran kepada sesiapa yang berminat mengusahakan tanaman gaharu. Kami juga ada menjual teras gaharu liar berbagai gred….sesiapa berminat boleh hubungi no. tel: 04-7846104, HP: 019-4718144, 016-4852225

  253. Saya ada 18 batang pokok gaharu yang ditanam sekitar rumah . umor pokok 8 tahun . belom di suntik vaksin . kepada siapa yang berminat untuk membeli pokok gaharu boleh hubungi saya HP 0172957668 . alamat . Kg SG Penchala . Kuala Lumpur …
    Boleh hubungi saya secepat yang mungkin .

  254. Saya membeli teras gaharu, berbagai gred, wasap atau call 0172566181

  255. assalamualaikum..
    saya ade membekal anak pokok gaharu setinggi 1 kaki hingga 5 kaki…
    1 kaki dijual pada harga rm4..
    kami mempunyai kuantiti yang banyak 30000 anak pokok…
    lokasi di semenyih,selangor
    hubungi 0132555744 untuk maklumat lanjut…

  256. Membeli gaharu liar seluruh malaysia
    Hubungi : 013+680 9080 or watsapp

  257. Saya mencari gaharu hanya 1 kg sesiapa yg memiliki Dan mahu jual wasapp says berserta gambar 01114356509 area johor bahru

  258. saya ada membekal anak pokok geharu jenis batang hitam setinggi 2kaki hingga 4kaki !
    sesiapa yg berminat boleh hubungi saya !
    0174268044 wan , whastapps pun boleh

  259. Saya ada menanam pokok gaharu pelbagai gred dan ingin menjualnya. Telah disuntik….

  260. Yang berminat boleh hubungi saya, wassaap melalui 01117632821…

  261. Membeli kayu gaharu. Area sabah/sarawak. Nyatakan jenis dan gambar kayu. Whatapps/Call 0128147100

  262. saya ada teras garu untuk di jual..spesis garu lawang,,,,area sri aman sarawak,0128563057

  263. Mencari penjual kayu gaharu…lagi bagus kalau anda adalah seorang hunter..
    Sila whatsapp gmbr dan harga stok kayu kepada saya 0169724948. Lokasi KL.
    Kita juga adalah pembekal minyak gaharu tulen yg diproses sendiri di kilang.

  264. Salam, saya ada pokok geharu berusia 100 tahun lebih sebanyak 47 pokok..batang di jamin ada teras kerana pokok telah lerluban di pangkal..ukur lilit lebihkurang sebesar rim motorsikal dan tiang letrik..berminat call saya 0142943922 rozman

  265. Salam, saya mencari pembeli anak pokok gaharu. Lokasi, Sibu, Sarawak. Sesiapa yang berminat boleh mnghubungi atau whatsapp saya di 0198594221

  266. assalamulaikum…saya yan…saya ad tanah 4 ekar setengah…tanah tu ad tumbuh pokok geharu liar..saya nk jual tapi tak tahu macam mane…pe2 en bolah col no ni 0165278415 (yan)

  267. GAHARU MALAYA …… 017-6473815
    MEMPROSES DAN MENJUAL MINYAK GAHARU POKOK LIAR……

    A —–>> 12 ML RM 450
    500 ML RM 18,000
    1000 ML RM 35,000
    B ——>> 12 ML RM 300
    500 ML RM 12,000
    1000 ML RM 23,000
    C ——>> 12 ML RM 250
    500 ML RM 10,000
    1000 ML RM 20,000.

  268. Gaharu liar dari Sarawak Grad A yg tengelam.
    Pembeli yang berminat sila hubungi Saya di talian 0172166907 atau email address ramli@winstepservices.com

    Terima kasih

  269. Assalamualaikum

    Untuk pembeli gaharu area Sabah boleh hubungi saya. Saya ada jual gred A dan Gred B.
    013-8708599

  270. Mencari pembeli teras gaharu…Dapat time buka ladang di tanah sendiri.Teras hitam. berminat nak beli, watsap/call 0198110434. Tq…area Sabah

  271. Saya ada 15 pokok gaharu, telah di suntik, berusia 6thun,
    saya mencari pembeli yg berminat, boleh hubungi 0123181864

  272. Saya Jay dari Miri Sarawak. Saya ada lebih 5000 anak pokok gaharu. Sesiapa yang berminat mendapatkan anak gaharu liar boleh la w/apps : 013 -886 3129

  273. ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA…SY INGIN MENCARI PEMBELI POKOK GAHARU JENIS SUBINTEGRA…USIA POKOK 3 1/2 KE 4 TAHUN…ADA 400 LEBIH BATANG POKOK…AREA IPOH PERAK…JIKA ADA YG BERMINAT BOLEH HUBUNGI SY DI TALIAN 017-4809729…EN. AMRAN…HARAP2 ADA YG SUDI MEMBANTU UTK MEMBELI POKOK2 GAHARU SY NIE….

  274. As salam,sy mempunyai 500 pokok gaharu berusia 7 thun untuk dijual atau dipajak di raub pahang. Boleh hubungi 0126156989 atau 0107893141

  275. Byk sini yg menjual pokok..peliknya..padahal gaharu ni yg dimahukan terasnya baru ade hasilnya..kalau pokok merbau ke balau ke ade gak hasilnya..1 lg yg suke suntik2 pokok org lain ni..henti2 kanlah menipu..sy juga mencari teras gaharu liar hutan shj..ade kite bncg harga.

  276. Pada yg menanam pokok gaharu tu baiklah menanam sawit..dah bertan2 makan hasil kalau umur pokok 10 tahun..jgn terlalu mgharap kekayaan yg x pasti..hihi

  277. Nampaknya macam penjual yang ramai di sini…. mati mati cari pembeli…. ada ke yang dapat menjual di sini…?
    Saya pon sama mati-mati cari pembeli.sampai sekarang tak dapat lagi.Pokok yang di suntik dah ada teras dah 2 tahun lebih di suntik.Pokok dah Berusia 10 Tahun,
    Kiranya ada yang berminat tolonglah cah saya 012-4881042 atau boleh tolong rekomenkan pada pembeli pembeli yang anda kenal.
    Insyaallah niat baik anda akan di kira di sana.

  278. Dimana silapnya .kerajaan kita dok promosi pokok gaharu,Boleh jadi jutawan dalam 10 tahun ja

  279. Indah khabar dari rupa.Model beli anak pokok rm xxx + Model beli ubat inject rm XXXX =Berpuluh ribu habis hasilnya ?????

  280. Heee…heee..dah bertahun saya urus blog ni untuk pertemukan buyer dan seller….sehingga kini belum ada yang bagi saguhati dekat saya…maknanya belum ada yang berjaya lagi kot..tak apa..teruskan usaha masing-masing..

  281. Saya ada teras gaharu asli dr sarawak,bagi sesiapa yang berminat untuk membeli boleh hubungi saya melalui +6019-4997974…..harga mengikut pasaran semasa.kalau nak tengok gambar sila add no tel dan terus whtsp saya…tq

  282. SALAM DEAR PLANTERS AND SUPPLIERS, I WANT TO BUY ALL KARAS TREE,
    PLEASE SUPPLY ME PROFILES FOR EACH TREES, TQ.BINHALIM

  283. Boleh cuba org ni… pernah deal dgn dia sekali.. Sesiapa yg nak menjual stok gaharu boleh whatsapp/telegram no ni…
    +6O17 353 33O5

    Dia lebih suka chat atau call melalui app je… pasal dok singapore

  284. Saya amin dari purbalingga indonesia, dalam waktu dekat,saya akan ada stok gaharu alam dari nusa tenggara timur dan kalimantan whatsap 081327332242 bbm 28d71fa7

  285. saya dari sabah sesiapa yang ada kayu gahru asli gred super.cip arab.telok.palagun.lain2 gred pun diterima yang penting ada warna dan asli gahru.sila call saya 01114878151 area sabah saja.yang serius ja ok..

  286. ?????????? ?????????? ?????????? ????? ????????????? semua.
    Sy ade teras gaharu gred A 1kg.
    Mahu jual sgera. Bmnat blh hbungi
    0193747621/ 0163646489.
    Area selangor.

  287. Saya mohd nazir dr miri,sarawak.sy ingin mncari pembekal kayu gaharu asli.saya berminat dengan batu landak.brg asli akn menerima harga yang patut.berminat boleh hubungi saya,.
    0178518214 @ whataaps saya…

  288. saya ada pokok gaharu usia 8 tahun dah suntik 0193537988

  289. Forestry Asset (M) sdn bhd
    Malaysia

    Specializes in the sales & marketing of
    Aquilaria trees & Agarwood products
    Same time our company Forestry Asset have own plantation of Gaharu trees,,,,,
    Is ready 2 sell,,,,,
    1 tree our company selling for RM1850.00
    SNP rm3500.00

    Regards
    M.chandran
    018 3224006

  290. Assalamualaikum. …saya ada 7 pokok gaharu usia 6 tahun. ..ukurlilit 15 inci, belum suntik untuk dijual di perak. ..rm 1000 sepokok call 0194781458

  291. Saya ada menjual sepohon pokok gaharu asli berusia lebih 20 tahun .Berminat sila whatsapp saya ..HP 0168284421

  292. saya berminat beli pokok gaharu dah inject msg Mustapha 0137356645 mail : sales@oud.my
    http://www.oud.my

  293. Salam…kepada sesiapa yg nak jual teras gaharu….saya sedia membelinya dgn harga berpatututan.sila call 0132402247 atau wsapp gambar ke 01136672336. tq

  294. Salam semua saya mencari teras gaharu tenggelam.. Area Johor.. Boleh whatsapp sy hrga dan gambar teras.. Urgent… 0127580122 Hairul

  295. salam semua mencari pembeli teras gaharu boleh Pm 017-2643038 mariam..

  296. 100 pokok gaharu berusia 5 tahun untuk dijual.ada pembeli yang berminat tak.
    hubungi saya fazelah 0177813976

  297. Slm 1msia smua,sy Ada pokok gaharu dlm 50pokok berusia 8tahun dan keatas,area pitas sabah,ini pokok blm suntik lg,bg individu atau syarikat yg berminat utk mmbeli blh hubungi sy 0198511037

  298. Saya menjual teras gaharu asli dan kayu minyak asli area JB. Sedia berurus niaga dgn yg jujur sahaja.
    0167809022

  299. Salam…kepada sesiapa yg nak jual buah gaharu atau biji gaharu….saya sedia
    membelinya dgn harga berpatututan.sila call 0183666545 atau
    wechat gambar ke softneed. TQ

  300. Asalamualaikum

    Saya nak cari pembeli kayu gahru ny sebab pacik Saya ada beberapa poko kayu gaharu yG tumbu meliar,di kawasan rumah nya,

    YG berminat blh wassap Saya di 0168360255

  301. As salam semua….
    Bos saya ingin menbeli 500kg Super Grade dan Grade A(hutan liar sahaja)

    Jika ada sila whatsapp gambar dan harga ke 0136006557

  302. Saya ada 18 batang pokok gaharu yang ditanam sekitar rumah . umor pokok 8 tahun . belom di suntik vaksin . kepada siapa yang berminat untuk membeli pokok gaharu boleh hubungi saya HP 0172957668 . alamat . Kg SG Penchala . Kuala Lumpur …
    Boleh hubungi saya secepat yang mungkin .

  303. Saya pnyuling gaharu. Klo ada yg minat hubb saya. 085272034445

  304. Saya ada chips kayu gaharu dari hutan..dalam 200g/300g ada siapa berminat hubungi saya no tel 0197624950.

  305. Salam semua saya ada teras gaharu dlm lingkungan 5kg…berminat hubungi sy d wassap 0178375611

  306. Salam semua.saya mempunyai pokok gaharu liar yng tumbuh dikwasan kebun saya,memng nak let go..dlm 30 pokok dan berumur 8 tahun – 10 tahun..beminat pm no saya 017-9349772 man..

  307. Saya mencari gaharu sebesar stangi untuk perubatan.. Harap dpt bantuan hubungi 0162152679

  308. salam…
    sy mempunyai lebih 10pohon gaharu..ada yg dah cucuk…usia 7thun lebih…sekitar terengganu
    ..berminat hubungi 0195778074

  309. Saya baru panen kayu gaharu lebih kurang 500 kg jenis kemedangan , saya di jambi yang berminat hubungi 08127411639, 081366322993, 085268670078

  310. Saya Sayuti . Saya nk beli pokok gaharu yg masih belum d suntik . Berusia 4th ke atas , batang bersaiz botol air 1.5liter . Minimum 2000 pokok . Ladang mestilah tidak menggunakan racun rumpai .
    Harganya antara RM200 ke RM300 untuk 1 pokok .
    Gaharu ini utk tujuan medic .

    Bagi yang ada ladang sila hubungi saya 0142690703 call / wasap .
    Saya tinggal d Bt Caves KL

  311. Salam saya wael
    Kalau ada sesiapa yang nak let go kayu gaharu atau minyak gaharu boleh lah call, whatsapp atau sms saya +601139395658
    Kuala lumpur

  312. saya ada pokok kayu gaharu hutan yang tumbuh sendiri danada 3 batang pokok yang besar,saya sekarang sedang mencari pembeli sekitar malaysia.jika ada yang berminat sila hubungi saya di no 0138824350(jackie),

  313. Slm…Sesiapa yg ada gaharu jenis Super double king nombor ( 1)satu dan cari pembeli, insyallah saya ada….sila hantar gambar/foto dr semua segi/angle…harap yg betul2 berminat hubungi saya…wsslm…0168974543 (Has).

  314. Slm…Sesiapa yg ada gaharu jenis Super double king nombor ( 1)satu dan cari pembeli, insyallah saya ada….sila hantar gambar/foto dr semua segi/angle…harap yg betul2 berminat hubungi saya…wsslm…0168974543 (Has).

  315. Saya Cruz dari Penang. Ada minat nak beli gaharu chips asli. Kalau ada supply boleh minta whatsapp saya. Terima kasih.

  316. Saya eby dari jakarta saya ada minyak kayu gaharu asli bila berminat hubungi saya di email Debbyong29@gmail.com jual cepet

  317. Di Kami ada sedia gaharu :
    Hitam
    Loreng
    Coklat

    0813 2113 2227

  318. Husin
    WA : 0813 2113 2227
    Central Sulawesi

  319. anak benih gaharu liar blh col sy.psr puteh klantan.matju0109052196

  320. Sy ada pokok gaharu berusia 7 tahun lebih n sudah 1 setengah telah disuntik utk dijuaj.ada 5 pokok utk dijual.sape berminat blih hubungi no 0199504528 n 01126935415

  321. sy mencari pembeli minyak gaharu… pembeli yang berminat sila hubungi
    farid 01297449562..0186660266

  322. Saya ada pokok gaharu hutan yang besar2 dan pokok gaharu yang saya tanam 300 pokok berusia 6 tahun , di kawasan Machang Kelantan.

    Sesiapa yg berminat untuk jv inject, boleh hubungi saya 013 3931199 hj azmin.

  323. saya mempunyai teras gaharu liar dan tak pernah disuntik, anggaran 100kg,ingin dijual dgn segera, sesiapa yg berminat bolehlh wasapp saya di 0138824350, (untuk melihat gambar dan sample)

  324. saya ada menjual anak pokok kayu garharu jenis Aquailaria malaccensis. Sesiapa yang berminat untuk membeli sila whatsapp saya. 011-21222648

  325. Salam buat semua…kepada usahawan2 gaharu,syarikat2 yang berasaskan gaharu atau individu yang terlibat dgn perniagaan gaharu…..Disini saya ada pokok gaharu berjumlah 1000 pokok usia lebih 7 tahun..Luas tanah 4.5 Ekar…

    Jual pokok termasuk tanah RM 250K…URGENT SALE…
    KEPADA YANG BERMINAT HBG SAYA H/P 010-3702463 / 0133741911

  326. Maaf pembetulan no email usainlempoyan1140@gmail.com atau Tel 0103702463 / 0133741911

  327. Saya ingin mencari pembeli gaharu. Pokok gaharu telah disuntik, dan sekarang berumur 7 tahun, sila hubungi saya

    En Raznie B Rajab
    0124352167

  328. Ingin mencari pembeli anak pokok gaharu jenis kemboja berusia 2 tahun.
    Lokasi area Simpang Renggam, Johor.

    Contact: 019-7728274

  329. Assalamualaikum sy ada hasilkan produk mandian (sabun/ pencuci muka) berasaskan dari pokok gaharu wasap ke no 0105210860 amran ali

  330. Selamat Hari Raya kalian, saya ingin mencari kilang yang menjual mesin-mesin untuk pemprosesan manik Gaharu.. Sila hubungi +0168467197 , emel ke raphaelhii@yahoo.com..

  331. Maklumat hasil pengalaman dari tanaman gaharu. Bagaimana penanaman yang lebih cepat membesar dan berkualiti yang meninggi dengan ciri-ciri hutan semulajadi. Ikuti huraian dan keratan ringkas tentang spesis aquilaria serta candan di candanperdana.blogspot.com

  332. Salam Hormat, saya ada bongkah gaharu semulajadi dan berbentuk menarik seperti rabung bukit. Berat dalam 7 kg, tinggi 3 kaki dan baru sahaja diperolehi dari hutan pada 23 Julai 2016. Untuk pertanyaan lebih lanjut sila hubungi saya melalui email: jimmy.sbmj@gmail.com

    Terima kasih.
    Jimmy
    Kuching, Sarawak

  333. saya ada 12 batang pokok karas untuk di jual. lokasi melaka. boleh hubungi 011 1689 6424

  334. Sy nk jual teras gaharu yg dh dibersihkan… tp sy dh lama cri pembeli… ada yg dtang bgthu dia cuma beli teras yg besr n padat… hitam macam arang.. sdangkan sy punya 2 nipis2 je… tp bau wangi n warna hitam.. smpai skrg xde pembeli… ni no sy 0136256722

  335. Saya nak jual 6 pokok gaharu spesis dari vietnam. Btg sebesar sepemeluk. Usia lbh 7 thn. Area kuala terengganu. Berminat blh pm saya@whatsApp 011-32357837

  336. siapa2 ada jual kayu gahru yg hutan sila whtsap saya 0143714114 area sabah

  337. siapa ada kayu gahru hutan mau jual whtsap saya 0143714114 erea sabah

  338. Saya ada 400 pokok gaharu berumur 7 tahun. Siapa berminat utk membeli secara pukal sila tel/whatsapp/telegram 0192319839(Hj Ismail).

  339. sekarang saya ada kayu gaharu pelbagai gred untuk dijual.Area Sabah

  340. Berminat membeli kayu gaharu pelbagai gred sila hubungi tel/sms 0198023282

  341. As slm.. Saya ada 10kg pokok gaharu utk dijual.. Minat hbgi 0123432271

  342. mencari teras gaharu asli(bukan inokulasi/suntikan)
    berminat boleh hubungi saya di…
    0184601002 Nik

  343. saya mempunyai teras gaharu hutan sebanyak 40kg,semuanya tenggelam dan bentuk cip kepada sesiapa yang berminat boleh hubungi saya dengan segera di 0138824350( wasap) atau 01125214352, saya berada di sarawak

  344. Salam. Era terengganu. Dearah mane gok beli teras gahru. Puas dh tnya org takut je nk kabo tmpt nk mnjual. Harga satu hal lah tkut gok kabo. Sdhan aku wat kayu api rasenya. 0139561070

  345. AsSalam,

    Saya mempunyai stok Minyak Gaharu Grade A dan Grade B sebanyak 3 kg setiap bulan.

    Sesiapa yang berminat untuk membeli ataupun sebagai sebagai Agen berkomisyen, sila hubungi saya.

    Haji Shamsul
    +60192121705
    shamsulmn@gmail.com

  346. Sya ada kayu gaharu dah lebih umur 20 tahun… Tapi sy x tau gred gaharu ..
    Gambar dan vidio
    Indrasyah
    01123020204
    Call/wash app/wechat/soma

  347. Salam…
    Sy ada kayu gaharu pembekal kecil2…
    Sesiapa yg minat tlg call to washapp
    01123120204
    Mr.Indrasyah

    Tq.Wsslm

  348. Saya ada Gaharu lokasi Kalimantan timur Indonesia. Pohon sekitaran 200 biji.
    Usia penanaman 10 tahun.
    Jika berminat langsung aja kontek saya. 085246882888

  349. Saya mahu membeli kayu gaharu, kayu masak. Sila telefon saya Babu 0198755234/ Zen 0194969989

  350. salam semua siapa ada kayu gaharu gred A.B super super king wasap sya,sya ada pembelinya untuk sabah ja sarawak pn boleh tpi bawa masuk sabah la 0143714114

  351. Salam, saya mencari pembeli gaharu hutan asli. Jika ada yg berminat bole email saya as soon as possible.
    Looking for serious buyer
    Savfrosdy_88@yahoo.com.my
    today 2 Dis 2016

  352. wasap saya siapa ada kayu gaharu gred A.B suprer king 0143714114 area sabah

  353. Saya ada banyak pokok gaharu tumbuh di kebun lebih 30 tahun. Berminat untuk beli sila hubungi 0198959092. Lokasi Kiching Swak.

  354. Saya ada lebeh kurang 60 pokok gaharu jenis local(daun licin) dan jenis Himalaya (belakang daun berbulu) berumur 12 tahun. Siapa berminat untuk beli sila hubungi saya.

  355. Saya ada tanam kayu gaharu seluas 10 ekar dan sekarang dah berusia 12 th, saya ada kilang mengeluarkan minyak gaharu … dalam quantiti 10- 15 ml dlm satu hari bergantung bahan yg di proses..masalahnya sekarang saya nak mencari pembeli di luar negeri terutama sekali di Timur tengah seperti Dubai, yaman, A. Saudi, dan Qatar … sekiranya ada maklumat pembeli di luar negeri tolong e. mail kpd saya. T kasih .

  356. Saya dari Melaka ingin menjual pokok Gaharu yg berusia 3 thun lbih. Jika berminat sila pm no Ini. 01137682199

  357. Sape ade kayu gaharu gred a dan b sila wasup saya 0164031252

  358. Keluarga saya menanam Pokok Gaharu dan sekarang berumur 7-8 tahun. Jumlah pokok dalam anggaran 1000 pokok. Siapa yang serius mau bekerjasama dengan kami hubungi saya Leo: 013-8784161

  359. Apa e mail nya encik roslan abdullah,,,? Bagi no whatsapp

  360. Saya ada 100,000 pokok gaharu saiz pemeluk nak dijual di Senai. Harga RM 6000 per pokok. Owner dah uzur sbb tu xfikir psl harga. Kalau ada whatsapp/call sy 018-2374037 (azri)

  361. Saya boleh tolong tuan roslan hj abdullah,, tolong bagi no whatsapp tuan,,

  362. Saya ada pohon gaharu hutan alsi pulau belitung… Hub. 082280626055. WA, Tlp… (Thnk’s….)

  363. Pokok geharu belum suntik nk dijual 10-20 pokok..lokasi kluang..berminat wassap saya 0177465272

  364. Salam sy rosnadia mencari gaharu gred A,dan B,sesiapa yg nak jual blh wsup saya 0164031252(serious buyer)

  365. As slm.. Saya ada 18btg pokok gaharu utk dijual.. Minat hbgi
    0175221071 Kuantan pahang

  366. saya ada 90 batang pokok gaharu berusia 50 tahun , mencari partner untuk jv inokulasi atau pembeli terus. Direct owner! 0127212124 whatsapp atau email ke arelunt@gmail.com

  367. sy nk cari pembekal anak pokok kayu gaharu…nk ckit je.10 pcs je..ada x? nk tanam dkt kebun je..no hp sy 0142992359.tq

  368. Saya dari Kinabatangan,Sabah ada menanam pokok gaharu sbnyk 200 pokok. Sesiapa berminat utk membeli pokok gaharu sy.sila hubungi no.whspp sy 011-12085228

  369. Saya ada pokok gerharu untuk dijual belum disuntik berusia 7-8 tahun.. Ukur lilit tak pasti. Paling kecil batang bersaiz tiang api letrik.. Lebih besar pun ada, pokok kawasan pekan pahang.. Boleh wassap 0108934157/01125568779

  370. Saya mencari pembekal minyak gaharu & kayu gaharu incense chips.
    Sila hubungi saya di +60166098880.

  371. Pokok Gaharu untuk dijual.
    Saya mempunyai pokok gaharu gred 1 berjumlah 100 pokok berusia 7 tahun, untuk dijual kepada sesiapa yang berminat untuk membeli. Lokasi 10km dari Pekan Pitas Sabah. Boleh datang untuk pemeriksaan jika berminat. Sesiapa yang berminat atau mempunyai pertanyaan boleh berhubung terus melalui Whatsapp ke 0195363677 atau email ke, cylsjatius@gmail.com.

  372. Salam tuan-tuan dan puan-puan,

    Saya ingin menjual pokok gaharu, usia 6-7 tahun. Ada banyak di kebun saya. Lokasi Membakut Sabah.

    Sila hubungi saya di: 0165841032( Angkiu )

  373. saya mempunyai hasil panen gaharu dan hasil olahannya..
    jika ada yang mau minat beli bisa hubungi saya di no hp atau WA
    082180596000
    pi BB D56D1418
    Email asepnurhadi18@gmail.com

  374. saya mempunyai gaharu yg belum di olah dan yang sudah di olah.
    yang berminat bisa call/WA 082180596000
    pin BB D56D1418

  375. Salam, saya ada menanam pokok gaharu sebanyak 50 batang dan usianya hampir mencapai 5 tahun. Sehubungan itu saya ingin mendapatkan bekalan ubat rangsangan gaharu untuk disuntik keatas pokok tersebut. Diharapkan pembekal ubat rangsangan gaharu dapat hubungi saya 0136131506 (wassap pun boleh)

  376. saya punya pohon gaharu alami mau dijual yang minat hubungi 085832560673 di palembang sumsel

  377. dijual pohon kayu gaharu alami tumbuh sendiri dikebun minat mau dijual

  378. Saya ada pokok gaharu AQUILARIA SUBINTEGRA yang belum di inokulan dan ada inokulan untuk dijual.kawasan sekitar kluang johor.siapa yang ingin membeli boleh runding dengan saya..call/whatsapp 016-7951606

  379. Saya ada menanam gaharu secara kecil kecilan umur sudah 6 tahun. sesiapa ada menyediakan khidmat inokulan boleh wasap 0133006154 (lokasi batu gajah perak)

  380. Saya nak lelong pokok gaharu berusia 6tahun..tak kisah harga..tak di suntik lagi..berminat call 0197462427..segamat johor

  381. Assalamualaikum saya ada menjual benih pokok gaharu ,, tinggi pokok 2 kaki keatas, paling kurang kami menerima tempahan 500 pokok , penghantaran percuma,, jika berminat whatsapp ke no 019 4007674,,

  382. salam..

    saya ada pokok gaharu yg berjumlah 47 pokok..sekarang dah umur 10 tahun dan telah disuntik..bulan depan dah nak tebang..sesiapa yg berminat sila call di no 0179445221

  383. Assalamualaikum

    Saya mencari gaharu yg asli hasil hutan Malaysia dan bukan hasil INOKLASI jika ada bisa whatsApp ke +971588673264 dan aku bisa datang langsung ke tempat saudara.

    TERIMA KASIH
    Wassalam wr wb.

  384. Saya ada kayu gaharu alam/hutan, lomasi Batam. Minat sent by Email : rf_pahlevie@yahoo.co.id

  385. SAYA ADA KAYU GAHARU, LOKASI BATAM. JIKA BERMINAT sent Email rf_pahlevie@yahoo.co.id

  386. SAYA ADA KAYU GAHARU ALAM/HUTAN, LOKASI BATAM. JIKA BERMINAT sent Email rf_pahlevie@yahoo.co.id

  387. Saya ada 3 batang pokok gaharu dan jiran saya ada 70 batang pokok gaharu yang tumbuh sendiri di raub pahang. Ada sesiapa yang ingin mambeli pokok berkenaan.Harga sebatang rm 12 ribu nego
    sila hubungi saya
    019 3898412 Muhamad

    Muhamad 019 3898412

  388. sy mencari pembekal setanggi gaharu (gred A), sila hubungi saya di 968 96913240 (whatsapp)

  389. Assalamualaikum sesiapa yg ada pokok gaharu yg Dh di injec dn ada teras padu boleh whatsapp saya, syarikat kami ada membeli teras padu yg di hasilkan dgn Inokolin,, sila serta kn gambar sekali , whatsapp ke no 019 4007674

  390. Says ada GAharu asli dan masih mencari dihutan…..ada permintaan ? WhatsApp 0199679513-indera
    …0199679513….komen yg atas silap taip..maaf..

  391. Saya ada teras gaharu utk dijual serta perkhidmatan menyuntik inokolon…kepada sesiapa yg berminat sila hubungi saya….0194147070 / 0173681121….

  392. Salam. Saya ada sub integera 20 btg. dah 5 thn. lebih di balik pulau Pulau Pinang. Belum inject . Dan juga anak pokok. Sila WhatsApp 0149449540 jika berminat.

  393. salam sejahtra..saya pemilik 20 pohon gaharu berusia lingkungan 10 tahun lebih..dan sudah di suntik 6 tahun lepas..saya ingin menjual kesemua pohon tersebut..harga boleh bincang sampai jadi.. jika beminat hubungi saya di nombor 0137816131

  394. 100 pokok gaharu umur 7 tahun Blum dsuntik kawasan disabah untuk dijual sedang mencari pembeli call: 0138692015

  395. salam sejahtra..saya pemilik 50 pohon gaharu berusia lingkungan 8 tahun lebih..dan sudah di suntik 3 tahun lepas..saya ingin menjual kesemua pohon tersebut..harga boleh bincang . jika beminat hubungi saya di nombor 0124316873.

  396. Assalamualaikum/Salam Sejahtera semua
    Tuan/Puan/Dato’/Datin/TanSri/YB/Haji/Syeikh/Saudara/Saudari

    Saya pembekal Kayu Gaharu dan Juga Pembekal Minyak Pati Gaharu pelbagai gred disediakan .

    Saya juga menyediakan khidmat pemasangan periuk pemprosesan Pati Gaharu .

    Jika ,
    Tuan/Puan/Dato’/Datin/TanSri/YB/Haji/Syeikh/Saudara/Saudari ,
    Ada yang berminat ,
    Boleh hubungi/whatsapp/Email saya
    Isa : 014-846-2606
    Email : Grenggo22@Gmail.Com

  397. Saya menjual aksesoris berbahan kayu gaharu seperti gelang, ukiran dan tasbih dengan kualitas yang bagus, aroma yang bagus, banyak serat di setiap permukaannya. Khusus gelang ada dua pilihan yaitu gelang yang tenggelam di dalam air dan gelang yang mengapung di atas air. Silahkan cek akun facebook saya: Agarwoods Handycraft
    Anda juga bisa langsung menghubungi saya di nomor +6281355073907, nomor saya sudah terhubung langsung dengan WhatsApp dan Line

  398. Saya mempunyai lebih kurang 20 batang pokok gerharu berusia 12 tahun untuk dijual. Berminat call @ whatsapp 0199315071 zul kuantan

  399. Assalammualaikum siapa ada pokok gaharu belum di suntik d mahu d suntik.
    Sy ada teknologi dr Australia
    Sila hubungi kami Adnan
    +66847681110

  400. Saya mempunyai lebih kurang 40 batang pokok garharu berusia 9 tahun untuk dijual dan mempunyai pokok tua 4 batang pokok garharu .Berminat call @ whatsapp 0107955800 @ 0174689105

  401. Saya pembeli dan penjual teras Gaharu. Sila hubungi En Anuar 0102205745.

  402. Saya ada pokok karas malacensis sebanyak lebih 2000 pokok berusia 8 tahun dn ada 100 pokok yg tell disuntik status yg lalu untuk dijual sesiapa berminat boleh call/Wasap 013-7736431- lokasi Pontian, Johor.

  403. Ok tq

  404. saya ada lebih kurang 20 batang pokok gaharu yg berusia lebih kurang 10 tahun .
    dan saya hendak menjual pokok gaharu tersebut . sekiranya ada yg berminat
    boleh hubungi saya di no tel : 012 2816450 / 012 2996450
    lokasi pokok gaharu tersebut adalah di kampung sungai kelambu,
    banting , kuala langat selangor

  405. Ada ke sesiapa yg berjaya menjual pokok geharu kat sini…. betul ke ada pembeli geharu kat malaysia nie ..
    Aku ada 200 batang pokok geharu (6 thn) masih belum disuntik…
    Menyesal tanam. Nak tebang buang . Kalau ade yang nak pokok ni wassup 0195730360. Boleh laa datang tolong tebang kemudian ambil laa pokok tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *