Menukar Identiti Blog Dari Biasa Menjadi Mesin Buat Duit

Assalamualaikum dan salam hormat,

Topik ini admin dah up sebelum ini dan hari ini up lagi. Pasai apa up banyak kali sangat ni?. Sajaaaaa……nak bagi tersebar dengan lebih meluas lagi. Jika tak suka buat benda-benda senang macam ni, jangan sesekali terlibat di dalam bidang marketing.

Ini kisah yang berkaitan dengan blog biasa ditukarkan indentitinya menjadi sebiji mesin buat duit yang dikerah seadanya untuk berkerja secara 24 jam untuk mendapatkan hasil jualan demi memenuhi nafsu serakah tuanya yang tidak pernah-pernah serik untuk mengejar kekayaan duniawi ( bukan dia tak tau, itu semua tak akan dibawa ke alam barzakh nanti ). Diam lah….kamu apa tau?.  buat kerja……..dan jangan banyak berimaginasi tentang sesuatu yang kamu tidak pasti sebab-sebabnya lagi. Admin dah siapkan video ringkas mengenai blog yang telah dijadikan sebagai mesin buat duit. Jadinya, sila tonton videonya ya ( video ringkasnya sahaja ).

Antara sistem blog biasa yang sempat admin hacking, cracking dan menukar identitinya adalah tukar bagi jadi blog memberships, tukar bagi jadi sistem tempahan homestay, tukar bagi jadi sistem kedai online, tukar bagi jadi tempat kumpul database pelanggan dan banyak lagi yang sebenarnya. Cuma yang menguntungkan 4 benda tadi ( kiranya admin dah fall in love dengan 4 benda tadi saja ). Dapat mengusai benda-benda ni semua, aaaahaaaaaa………blog secara dasarnya sudah pun menjadi sebiji mesin buat duit yang di idam-idamkan. Hanya tinggal untuk hebohkan saja blog tersebut bagi orang tau. Nak bagi heboh senang saja, boleh viralkan di media sosial, guna iklan berbayar dan guna SEO adalah tool paling sempoi ( benda ni free dan admin panggil dia penembak tepat kerana targetnya memang tepat pada sasaran ). SEO kalau nak belajar kena siap modai banyak sikit sebab benda tu payah dan liaq macam binatang liaq dekat hutan yang baru jumpa manusia.

Jangan lupa, blog boleh membuatkan tuan yang empunya diri juga menjadi glaaaaaaamooour ( blogger kalau glamour, sendiri mau ingat la ). Berterima kasihlah kepada blog anda, jika dia mampu bawa anda sampai ketahap tersebut.

Nak belajar cara-cara untuk tukar identiti blog menjadi mesin buat duit sila whatsapp / telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Nak ukoq ilmu jangan tengok dekat sekeping kertas yang di beri nama-nama dan point-point tertentu dalam pelbagai pakej tetapi tengok hasil kerjanya……….elok ka tidak. Kerja pulak diukur ikut level kualiti tertentu baru dapat premium class.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *