Posted on

Modal Bawah RM 2000 sahaja

Assalamualaikum dan salam hormat,

Projek apa pulak ni? modal bawah RM 2000. Skim apakah ini? skim tersontot ka? atau skim cepat kaya?.

Ini bukan skim cepat kaya atau tersontot segala bagai tu semua. Ini aktiviti investment tahap tinggi dan sangat berisiko tinggi untuk hilang kesemua wang pelaburan ( dalam prospektus pelaburan semua ada tulis ayat yang semacam ini ). Tidak perlu bimbang, ada cara untuk kurangkan risiko kerugian jika berlaku sesuatu diluar jangkaan. Allah dah kata orang yang berilmu dan beriman ALLAH akan angkat darjat mereka.

CERITA DIA MACAM INI,

Ada sebuah syarikat berstatus enterprises. Sedang beroperasi dan  prestasi kewangan syarikat memang cantik setakat ini. Pemilik syarikat berhajat untuk mengembangkan  lagi bisnes yang sedia ada  ( tak mau pinjam guna sistem riba ). Jadinya, satu keputusan telah dibuat iaitu 30% saham syarikat akan dijual kepada pelabur-pelabur yang  berminat. Baki 70% lagi akan dipegang oleh pemilik syarikat.

Sesiapa yang berminat, ada bajet lebih dan suka invest dengan cara yang semacam ini boleh contact pihak admin untuk info seterusnya.

Maklumat lanjut, sila whatsapp/telegram/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

P/S: Lambat kena tinggaiiii…..

More from my site

  • Cara Mudah Tambah IncomeCara Mudah Tambah Income Bagi geng tidak banyak duit, kerja makan gaji, pemilik syarikat kecik dan sesiapa sahaja yang berani dan berhajat untuk tambah income. Boleh bejalar cara-caranya dekat sini.....memang puas hati..
  • Sistem Bitcoin Berkonsepkan Pinjam Dan InvestSistem Bitcoin Berkonsepkan Pinjam Dan Invest Bitcoin pada mulanya dipandang nagetif, nahhhhhh sekarang apa sudah jadi?....dan admin tidak mengayat manusia bebal tetapi kongsi maklumat berkonsepkan opensource sahaja. Manusia bebal ni […]
  • Bagaimana Harga Beg Tangan Bundle Di TetapkanBagaimana Harga Beg Tangan Bundle Di Tetapkan Biasanya pihak admin akan tengok brand, lepas tu tengok kualiti dan cek status barang bundle tersebut sama ada limited stok atau biasa-biasa punya. Jika limited stok dan branded terkenal, […]
  • Invest Dekat Syarikat Enterprises PulakInvest Dekat Syarikat Enterprises Pulak Segan nak jual barang, segan nak buat marketing, boleh cuba cara ini. Belajar cara profesional tanam ibu duit. Sampai time ambil hasil. Emmm untuk yang berduit sahaja, tak ada duit tak […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *