Posted on

Modal Bawah RM 500 Sahaja

Assalamualaikum dan salam hormat,

Modal yang di perlukan sekurang-kurangnya RM 500 untuk permulaan. Bisnes apa ni?

Jual kasut sukan pelbagai guna dan spring kasut. Kasut tahan lasak dan boleh guna untuk berbagai jenis aktiviti sukan. Berapa margin untung bagi setiap barang?. Untuk kasut sukan paling kurang 60% dan spring kasut 62% ++.

Untuk kasut sukan, harga pasaran sepasang RM 45 ( pos ikut kretiviti anda ) dan spring kasut sepasang RM12 sehingga RM15. Produk tahan lasak, design menarik, dan pasaran boleh bertahan lama. Emm spring kasut pasaran sampai bila-bila selagi ada kasut dan manusia yang pakai kasut.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

More from my site

  • Stok Kasut Boot Bulan 8/2015Stok Kasut Boot Bulan 8/2015 Kasut boot redwing dan tektikal untuk aktiviti borong dan runcit secara kecil-kecilan. Stok terhad dan maklumat berkaitan harga kena contact admin yang bertugas sekarang.
  • Stok Dr Martens Baru SampaiStok Dr Martens Baru Sampai Untuk peminat kasut boot Dr Martens sahaja. Stok terhad dan pos free dan ada free gifts lagi.
  • Stok Kasut Converse Harga Pasar MalamStok Kasut Converse Harga Pasar Malam Harga kasut ni RM93.50 sahaja ( gred pasar malam ) dan kos penghantaranya percuma. Kualiti kasut memang terbaik tetapi kasut tak ada kotak.
  • Modal RM 500 SahajaModal RM 500 Sahaja Berniaga yang ini kurang risiko untuk rugi dan modal permulaanya RM 500 sahaja. Produk tak ada expire date, original dan laku keras. Boleh cuba nasib kalau berminat.

2 thoughts on “Modal Bawah RM 500 Sahaja

  1. Kasut yg dimaksudkan tu original ke?

  2. Ya…tuan kasut original, tahan lasak, laku keras, dan stok direct dari kilang…terjual hampir beribu-ribu pasang dan harga mampu milik….berminat whatsapp/telegram pihak admin…Tq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *