Muka Berjerawat

Assalamualaikum dan salam hormat,

Tak cantik kan kalau muka penuh dengan jerawat. Jadi apa pilihan yang sesuai untuk masalah jerawat ni?.

Produk ini sudah lama berada dipasaran dan dipasarkan secara kecil-kecilan untuk kegunaan penduduk setempat sahaja. Pengeluaranya pun agak terhad, tetapi sekali admin cuba perghhhh mengalahkan produk-produk yang pernah admin cuba sebelum ini. 5 bintang admin bagi.

Produk ni sesuai untuk penyakit resdung, jerawat, kerap bersin, untuk hilangkan bintik hitam dan bintik putih dan beberapa kegunaan lagi. Pengalaman admin bila menggunakan produk ini adalah

  1. Masalah kelemumur boleh dikatakan selesai ( malas shampoo tu lain cerita ).
  2. Gatai-gatai pada muka pun selesai.
  3. Kulit kering berkeruping di bahagian bawah mata, kening, bawah mulut dekat dagu dan belakang telinga juga selesai.
  4. Jerawat hilang.
  5. Kulit muka jadi elok, tidak kasar dan tidak kering seperti sebelum ini iaitu kena sapu pelembab.
  6. Yang best makan tak gaduh pantang. Udang, kerang, sambal belacan, char kuey teow pun dah boleh sebat dengan selesa ( nikmat makan tuhhh ).

Dan ini produk 5 star atas sebab keberkesanan. Macam mana rupa produknya?, tu dekat bawah. Botol kosong tampa makeup. Harga sebotol RM 65.50 dan pos laju free.

Berminat untuk mencuba produk sama, sila whatsapp/telegram/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Proses memburu kuman resdung dari dalam.
Proses memburu kuman resdung dari dalam.

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

  • Arche Pearl Cream OriginalArche Pearl Cream Original Produk original untuk 3 jenis kegunaan iaitu jerawat, pelindung sinar UV dan juga sebagai make-up foundation.
  • Bintik Hitam Dan Bintik Putih Di MukaBintik Hitam Dan Bintik Putih Di Muka Cara mudah buang blackhead dan whitehead pada muka. Baca dekat sini kisahnya.
  • Jerawat Banyak Dan Malu Nak SelfieJerawat Banyak Dan Malu Nak Selfie Untuk kali ini kita bantu orang yang ada masalah jerawat pulak supaya dia boleh selfie macam orang lain. Cuba jangan tak cuba dan produk […]
  • Produk Jenama SendiriProduk Jenama Sendiri Untuk penjenamaan semula sahaja. Produk sedian herba terpilih dan urusan KKM dan logo HALAL dari jakim semuanya perlu diuruskan sendiri […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *