Posted on

Nak Berniaga Kasut?, Boleh Singgah Dan Pilih Dekat Sini

Stok kasut yang baru sampai

Assalamualaikum dan salam hormat,

Dekat sini ada kasut boot, kasut sukan dan beberapa pilihan kasut sneakers. Emmm……..status kasut semua baru dan tidak dilupakan juga spring kasut pun ada.

CARA-CARANYA BAGAIMANA?

Kasut ini semua dijual secara borong dan harga memang mampu beli ( borong ikut standard harga di Malaysia ). Ada setengah pemborong minta harga kilang…………perrghhhh memang menyusuk kalbu la ayat tu ( jangan dok buat lagu tu ). Nak ambil ikut harga kilang kuantiti kena besar banggggg  oiiiiiii. Setakat 50 pasang bukan tapak untuk harga kilang lagi. Status kasut memang cun.

Biasanya dalam seguni, pihak admin akan cuba sumbat 30 sehingga 50 pasang kasut ikut tempahan ( kuantiti boleh pilih ). Jadinya, kasut yang sampai nanti MIX SAIZ & DESIGN ( banyak pilihan yang semacam ini baru senang sikit nak jual ).  Lagi sekali nak tanya, harga macam mana?.

HARGA KIRA MACAM MANA?

Harga kasut bermula dari RM23.50 sehingga RM 235 sepasang. Harga macam ini biasanya ikut brand, kualiti dan jenis kasut yang ditempah. ( bukan harga pukoi rata ). Harga ni semua belum masuk kos pos.

Maklumat lanjut sila whatsapp/telegram/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Lambat kena tinggai!.

More from my site

  • Bila Berniaga Kena Pandai Berjimat CermatBila Berniaga Kena Pandai Berjimat Cermat Bila masuk bidang perniagaan, kena pandai berjimat cermat dan tahu untuk mengurus sumber kewangan yang sedia ada. Penting sungguh bab ni sebenarnya. Emmm ada lagi sambunganya dan boleh […]
  • Nak Berniaga Apa Pikiar Lagu NiNak Berniaga Apa Pikiar Lagu Ni Nak berniaga kena kretif, supplier ambil untung sikit saja dan kalau minta diskaun lagi apa yang dia dapat. Jadi jangan pentingkan diri sendiri.
  • Modal RM 500 SahajaModal RM 500 Sahaja Berniaga yang ini kurang risiko untuk rugi dan modal permulaanya RM 500 sahaja. Produk tak ada expire date, original dan laku keras. Boleh cuba nasib kalau berminat.
  • Pakar SEO MalaysiaPakar SEO Malaysia Jika berhasrat untuk mengurangkan kos marketing, bermain-mainlah dengan teknik SEO dan SEO bukan lah suatu permainan bisnes yang menyeronokkan tetapi hasilnya berbaloi.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *