Posted on

Nak Buat Bisnes Dropshipping Kena Pandai Marketing

Assalamualaikum dan salam hormat,

Sejak pihak admin buka kembali tawaran untuk join bisnes dropshipping, pernyertaan yang diterima punya laaa banyak.

Tetapi sayang, ramai dikalangan para perserta yang terlibat hanya tahu bagaimana untuk mendafatar sebagai agen dropshipping sahaja. kemudian tidak aktif. Jadi apa masalahnya disini?.

Tidak mampu untuk menjual hatta produk laku keras. Apakah disebabkan terlalu banyak persaingan. Mungkin juga, tetapi pengguna internet di Malaysia menghampiri 25 juta pengguna. Jadi dimana kekuranganya?.

Salah satu darinya adalah, TIDAK ADA PLATFOM PERNIAGAAN yang sesuai. Jika berniaga di internet sekurang-kurangnya kena ada blog yang boleh di link kan ke FB, TWITTER atau INSTAGRAM ( basic asas ). 3 lokasi tambahan tadi adalah tempat dimana jiwa-jiwa online berkumpul dan mungkin ada diantaranya yang banyak itu adalah prospek berpotensi sebagai bakal pelanggan untuk mana-mana produk yang ada.

Banyak lagi yang perlu diambil kisah, cukuplah satu basic asas pemasaran tadi dan info berkenaan perkara tadi boleh didapati dengan mudah jika rajin explore di Google search.

Instants tutorial untuk projek perniagaan seperti ini pihak admin caj RM 3900 hingga RM 5000. Jadi rajin-rajinkan diri untuk explore info di internet, anda dapat jimat ribuan ringgit dengan tindakkan tersebut.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
  • Port Baik Untuk Tambah Pendapatan Secara OnlinePort Baik Untuk Tambah Pendapatan Secara Online Hampir 600 ribu rakyat Malaysia bakal kehilangan pekerjaan. Nak cuba payung yang admin cuba sampaikan ini?
  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
  • Blog Adalah Mesin Sedut DuitBlog Adalah Mesin Sedut Duit Admin start bela dan menternak blog ni.......... sejak dari tahun 2006 lagi. Salah satu darinya adalah blog niaga24jam.com. Aktiviti menternak dan membela blog merupakan salah satu […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *