Posted on

Nak Jimat Kos Marketing Kan ?

Assalamualaikum dan salam hormat,

Edisi lightweight dan percuma. Mesin pemasaran untuk tarik pembeli dan bakal pelanggan dari platfom search engine ( SEO ) dan social media terpilih.

Fungsi agak terhad buat masa ini dan fokus utamanya untuk tarik seberapa banyak pembeli dan pengguna dari search engine dan social media terpilih. Antara fungsinya adalah:

  1. Berkeupayaan untuk berada pada kedudukan page 1 hingga ke 3 di dalam senarai search engine ( adalah target utama ).
  2. Description atau snippet yang cantik ( maklumat ringkas untuk kemudahan pembaca ). Emmm bahan atau killer utama yang menyebabkan pembaca jatuh hati.
  3.  Dan banyak lagi.

Sesi mengetest, sila rujuk disini mesin SEO pemviral versi lightweight.

Untuk pertanyaan, sila whatsapp / telegram / call ke talian +6 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: time tak dak kerja. Jadi kita bagi ada kerja.

More from my site

  • Belajar 3 Teknik Marketing Secara OnlineBelajar 3 Teknik Marketing Secara Online Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.
  • Kos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25KKos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25K Untuk tempoh 2 bulan sahaja, ada seorang anak muda masej dekat admin katanya dia telah berjaya meleburkan duitnya sebanyak RM25k ++ semata-mata untuk iklan berbayar ( hampa ada berani […]
  • Lawan Kepada Google Search EngineLawan Kepada Google Search Engine Presearch adalah search engine terbaru yang berteraskan teknologi blockchain telah dibangunkan untuk lawan kuasa monopoli Google search engine.....projek ini memang menarik...dan banyak […]
  • Cara Aplikasi Teknik Soft SellingCara Aplikasi Teknik Soft Selling Boleh guna apppaaaaaaaa saja cara dan teknik soft selling yang ada dan ikut kepakaran masing-masing, janji........ masej tersebut boleh sampai secara tepat pada lokasinya.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *